zbyfauch 01.05.09, 00:07 pozdrowieniem...niech się święci...i niech taki wielki, dziobaty chuj rozerwie dupy wszelkim ideologom, kapłanom, tudzież innym wszelkiej maści nawiedzeńcom... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Z proletariackim 01.05.09, 07:41 Czy ktoś pamięta, o której bydlactwo kazało włączać syreny na pierwszego maja? Odpowiedz Link
madurka a ja lubię maj:) 01.05.09, 09:10 pierwszego maja, wszystko się dla mnie zaczęło:) niech się święci! ps. bez rozrywania!:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 13:32 madurka napisała: > > pierwszego maja, > wszystko się dla mnie zaczęło:) A to gratulacje ;) Odpowiedz Link
madurka Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 14:22 mam sobie wybrać jednego, czy też może wszyscy oni moi?:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 14:34 madurka napisała: > mam sobie wybrać jednego, czy też może wszyscy oni moi?:) Nie mów, że nie dasz rady. ;) Odpowiedz Link
madurka Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 14:44 zbyfauch napisał: > Nie mów, że nie dasz rady. ;) a jakieś rady oczekują?:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 14:53 madurka napisała: > a jakieś rady oczekują?:) Czym baba bogata, tym rada...czy jakośtam...;) Odpowiedz Link
madurka Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 15:10 zbyfauch napisał: > Czym baba bogata, tym rada...czy jakośtam...;) czym chata bogata..., się Pan częstuje:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 15:28 madurka zatorciła: (...) Dzięki. A nie masz jakiegoś kotleta? ;) Odpowiedz Link
madurka Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 15:34 kurde... zagadujesz mnie i się zaraz spalą w kuchni!:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 15:44 madurka napisała: > kurde... zagadujesz mnie i się zaraz spalą w kuchni!:) W takiej razie nie pszerzkadzą. Zara bede mnieć gościów z resztom. :) Odpowiedz Link
madurka Re: a ja lubię maj:) 01.05.09, 15:55 zbyfauch napisał: > W takiej razie nie pszerzkadzą. > Zara bede mnieć gościów z resztom. :) też mnie dziś chcą dopaść ...ale bez reszty:) miłego wieczoru...:) Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Z proletariackim 01.05.09, 13:42 Przyszłam odziana jeno w flagę z dederonu i czekam na wszelkiej maści nawiedzających mnie.Bo pustelnicze proroctwa dotyczące rozerwań i to czym(;-}]) jakoś mnie pobudziły do ceremonii . Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Z proletariackim 01.05.09, 14:35 modliszka61 napisała: > Przyszłam odziana jeno w flagę z dederonu i czekam (...) Pomóż Madurce w konsumpcji. ;) Odpowiedz Link
madurka Re: Z proletariackim 01.05.09, 14:40 Modliszko odstąpię Tobie, tego z brodą?, bo widzę, że jeszcze nie jest ogolony:) a ja brody drapiącej, nietentego:) Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Z proletariackim 01.05.09, 17:21 Pani Madurko,raczej go nie biorę.Brodę z waty ma i w normalnych slipkach się opalał,zboczeniec obleśny. Niech Pani będzie bardziej ostrożna w doborze samca,bo wielu teraz takich,co to ino uciechy chwilowej chcą. Odpowiedz Link
madurka Re: Z proletariackim 04.05.09, 00:31 modliszka61 napisała: > Pani Madurko,raczej go nie biorę.Brodę z waty ma i w normalnych slipkach się > opalał,zboczeniec obleśny. :))) ja się dziś trochę opalałam w sukience, znaczy ramiona przypaliłam lekko:) > Niech Pani będzie bardziej ostrożna w doborze samca,bo wielu teraz takich,co to > ino uciechy chwilowej chcą. dziękuję Pani Modliszko za troskę:) nie były to wybory samca na całe życie, tylko chwilowa uciecha ...z prezentu od gospodarza w sumie nieładnie tak kręcić nosem na urodzinowy prezent zatem gospodarzowi, raz jeszcze za "golasowe" sto lat! dziękuję:) Odpowiedz Link