medos 16.09.08, 22:05 Proszę o przetłumaczenie, dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jecki.p Re: Ich wunsche mir von herzen dass du bei mir me 16.09.08, 23:32 ...a w jakim to jezyku mial(a)by sie zameldowac ? j. Odpowiedz Link Zgłoś
medos Re: Ich wunsche mir von herzen dass du bei mir me 17.09.08, 20:24 Czy ktoś mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Re: Ich wunsche mir von herzen dass du bei mir me 17.09.08, 22:47 pomoglbym chetnie, gdyby nie to, ze ten kompletny brak elementarnej logiki calkowicie mnie paralizuje... j. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ich wunsche mir von herzen dass du bei mir me 18.09.08, 13:29 Sprobuje z kobieca intuicja wyczuc o co tutaj chodzi: Moglabym to tak przetlumaczyc: "Zycze sobie z calego serca, abys ty dal mi o sobie znac." Zaznaczam, ze nie jestem tlumaczka, to tylko tak dyktowane prosto z serca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
realdirect2 bardzo dobrze, wlasnie tak nalezy tlumaczyc, 18.09.08, 16:09 otwarta pozostaje sprawa plci, facet tez se moze podobnie zyczyc, moze nie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: bardzo dobrze, wlasnie tak nalezy tlumaczyc, 18.09.08, 17:32 Racja, ale ja zasugerowalam sie tym: forum.gazeta.pl/forum/0,62489,1540823.html?f=516&w=84754212&a=84754212&rep=2 Z tego wynika, ze pytajaca osoba jest plci zenskiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
realdirect2 faktycznie, teraz zobaczylem, ze Ty tez jestes 18.09.08, 17:39 kobieta, wiec wszystko jasne, dlaczego sie tak nielogicznie zasugerowalas:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: faktycznie, teraz zobaczylem, ze Ty tez jeste 18.09.08, 17:55 Chyba jakas taka nielogiczna dzisiaj jestem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
realdirect2 ktos se cos zyczy, a polska "baba" pyta 18.09.08, 17:42 co to znaczy. Alles klar? Moze przyjaciolka se tak zyczy:))) Ale sercowa intuicja mi podpowiada, ze to splawiony facet. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: ktos se cos zyczy, a polska "baba" pyta 18.09.08, 17:56 Stimmt, das kann auch natürlich sein :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: ktos se cos zyczy, a polska "baba" pyta 18.09.08, 17:58 Sag mal, warum fragt er nur so komisch? Odpowiedz Link Zgłoś
jessi_a Re: ktos se cos zyczy, a polska "baba" pyta 18.09.08, 19:30 pewnikiem do toalety bylo mu spieszno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
medos Re: ktos se cos zyczy, a polska "baba" pyta 19.09.08, 10:04 Bettina, dlaczego to jest "komish"? Czy to zdanie jest jakieś nietypowe?(Poza tym-tak, to facet sobie życzy). Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: ktos se cos zyczy, a polska "baba" pyta 19.09.08, 10:32 Droga Medos, to zdanie nie mozna normalnie przetlumaczyc:( Er sollte vielleicht so schreiben/sagen: Ich wünsche mir von Herzen, dass du dich bei mir melden würdest. Ich muss weiter arbeiten, tschüss :) Odpowiedz Link Zgłoś
realdirect2 Prawda jest, ze Polacy znaja lepiej niz Niemcy 19.09.08, 10:45 Schuldeutsch. To mogl byc SMS, tam jest inna gramatyka;D Ale to zdanie mogl napisac rowniez cudzoziemiec, poslugujacy sie jezykiem niemieckim. Tak czy siak wiadomo, ze facet teskni i medos powinna sie jeszcze raz zastanowic:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Trza doświadczyć na własnej skórze... 19.09.08, 11:49 realdirect2 napisał: > Ale to zdanie mogl napisac rowniez cudzoziemiec, poslugujacy sie > jezykiem niemieckim. > Tak czy siak wiadomo, ze facet teskni i medos powinna sie jeszcze > raz zastanowic:DDDD ××××××××××××××××××××××××××××××××× A jeżeli Turek albo Arab, to ja proponuję się zastanowić się w jakiej religii dzieci będą wychowywane... Proponuję lekturę książki: >>Nicht ohne meine Tochter... << Chociaż tu żadne porady nie pomagają... Trza doświadczyć na własnej skórze... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Trza doświadczyć na własnej skórze... 19.09.08, 12:02 Jezeli chodzi o te ksiazke, to jeste calkiem za!!!!:) Te ksiazke powinna przeczytac KAZDA szanujaca sie kobieta, tylko dla ostrzezenia przed mentalnoscia innych wyznan....."co kraj to obyczaj" Jakiego wyboru dokona to jesst jej sprawa, ale lepiej widziec czego mozna sie spodziewac....smutne i prawdziwe:( Zreszta to nie jest jedyna pozycja poruszajaca ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Miłość jest ślepa.... 19.09.08, 13:09 bettina75 napisała: Jakiego wyboru dokona to jesst jej sprawa, ale lepiej widziec czego mozna sie spodziewac....smutne i prawdziwe:( ××××××××××××××××××××××××× Miłość jest ślepa.... Wzrok wraca dopiero ca. 3 lata po ślubie... Gdy się zwiedziło ojczyznę kochanego męże i poznało jego zaścianek... PS Byłem tu kiedyś na ważnym i ciekawym odczycie w miejscowym meczecie. Było około 100 osób. Jedyną kobietą była moja znajoma.... Nie-islamka.... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Miłość jest ślepa.... 19.09.08, 14:42 Tak, czy nie sa one potem same sobie winne, kiedy zycie ukarze....?:(( Czyzby nie wiedzaly, ze: "Unwissenheit schütz nicht vor Strafe" ? Te ksiazke powinny czytac wszystkie dziewczynki jako lekture szkolna. Gruß :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Ale na nagą pupcię!!! 19.09.08, 15:05 bettina75 napisała: > Te ksiazke powinny czytac wszystkie dziewczynki jako lekture szkolna. ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× Takie coś powinna europejska rodzina przed ślubem zafundować! Ale na nagą pupcię!!! Bardzo dobre! Ja popieram takie metody wychowawcze dla kobiet!!! www.pi-news.net/wp/uploads/2007/12/islam_taliban_schlaegt_frau.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Ale na nagą pupcię!!! 19.09.08, 18:14 nasoooooooooooooooowas!!!!????? Wie man sich täuschen kann....Mensch, du bist ja einer..... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Friedrich Nietzsche 19.09.08, 20:27 bettina75 napisała: Wie man sich täuschen kann....Mensch, du bist ja einer..... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ gehst du zum weib, vergiß die peitsche nicht (Friedrich Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Friedrich Nietzsche 19.09.08, 21:58 Oh no! Kobiety nawet kwiatkiem nie wolno bic! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod mit ausgeprägten masochistischen Veranlagungen! 20.09.08, 09:35 bettina75 napisała: > Oh no! > > Kobiety nawet kwiatkiem nie wolno bic! :))) ----------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: mit ausgeprägten masochistischen Veranlagunge 21.09.08, 18:34 tja, das ist schon pervers... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod tja, das ist schon pervers... 21.09.08, 18:43 bettina75 napisała: > tja, das ist schon pervers... -------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: tja, das ist schon pervers... 21.09.08, 18:50 ech, so eine schlechte Erfahrung...? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod Sie ist ein Engel! 22.09.08, 08:49 bettina75 napisała: > ech, so eine schlechte Erfahrung...? --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-walenrod My congratulations! 22.09.08, 15:25 bettina75 napisała: > My congratulations! :-)) ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś