ampolion 04.11.09, 17:51 Czy i wy macie problem z tym słownikiem, ze nawet na całe godziny jest on oficjalnie niedostępny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efedra Re: ling.pl 07.11.09, 06:37 aleksandrawu napisała: > Ja nie:) Ja też nie, bo nie korzystam, w ogóle o nim nie wiedziałam. Ale spróbuję. e. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: ling.pl 06.11.09, 18:28 Juz trzeci dzień informują, ze "The page you are looking for is temporarily unavailable". Gdy okazyjnie wchodzi wygląda nieco inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
chickenshorts Re: ling.pl 07.11.09, 19:49 ampolion napisał: > Juz trzeci dzień informują, ze "The page you are looking for is > temporarily unavailable". To już czwarty dzień. I to nie po raz pierwszy ostatnimi czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ot Re: ling.pl 10.11.09, 10:02 Nie tylko niedostępny;), wiele dziwnych rzeczy się z nim dzieje ostatnimi czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: ling.pl 10.11.09, 17:34 Spróbujcie po www wpisać 2 (www2.ling.pl). Powinno zadziałać. Ale czemu, tego nie wie nikt:-) Odpowiedz Link Zgłoś