Dodaj do ulubionych

bootleg trousers

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 00:24
bootleg trousers - podróby?
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: bootleg trousers IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 02:29
      HAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: v Re: bootleg trousers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 06:59
        ej nie smiej sie! trzeba sobie radzic, nie???
        :)
      • Gość: VIP-1 no i z czego tak rechoczesz mundrenka? IP: *.cwshs.com 07.04.04, 14:48
        calkiem logicznie sobie to skojarzyl
        biorac pod uwage znaczenie bootleg
        na modzie znac sie nie musi
        a w slowniku raczej nie znajdzie takich rzeczy

a jak juz taka mundra jestes i wiedzialas co to znaczy
        to zamiast glupiego rechotu, moglas po prostu odpowiedziec
        zaloze sie ze tez wielu rzeczy z angielskiego nie znasz
    • Gość: steph Re: bootleg trousers IP: *.range217-44.btcentralplus.com 07.04.04, 09:25
      Nie, to kroj spodni, w ktorych dol nogawki siedzi wygodnie dookola buta.
      • Gość: v Re: bootleg trousers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 12:16
        steph, a gdzie to mozna znalezc? mozesz podac jakis slownik online?
        • Gość: steph Re: bootleg trousers IP: *.range217-44.btcentralplus.com 07.04.04, 17:21
          Nie mam pojecia, znam z experience raczej niz slownika. Sa to spodnie bardzo
          lekko rozszerzone ku dolowi, tak ze nie opieraja sie o but, ale go 'obejmuja'.
          Wygodnie i bardzo naturalnie leza z boots. Nie wiem jaki jest polski
          ekwiwalent, jesli istnieje.
          • Gość: Geek a.k.a. bootcut jeans IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 07.04.04, 19:23
            Wydaje mi sie, ze bootleg to bardziej brytyjski/europoejski termin. W Stanach
            zwykle uzywa sie BOOTCUT.

Tez nie wiem , jak to jest po polsku, ale wyglada mniej wiecej tak

gamesandlottos.com/shop/items/Calvin-Klein-Embroidered-Bootcut-Jean.html
            Bootcut jeans sa rozszerzane ku dolowi, ale nie tak szerokie jak FLARE jeans.

• Gość: v Re: a.k.a. bootcut jeans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 22:58
              flare czy flared jeans? znalazlam tylko flared jeans - rozszerzane spodnie czy
              inaczej bell-bottoms czyli po naszemu dzwony. a tak przy okazji, jak beda
              podroby, moze fake jeans?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka