azazela 14.06.05, 22:49 czy ktos z was moze polecic dobrego i niezbyt drogiego logopede w krakowie? widze ze forum nie jest, niestety, zbyt popularne ale moze znajdzie sie ktos, kto pomoze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewok2 Re: lodopeda- krakow 21.03.06, 08:13 czy znalazlas moze juz logopede w Krakowie? Odpowiedz Link
mamaolenka Re: lodopeda- krakow 15.06.06, 20:00 Ja również szukam logopedy w Krakowie. Odpowiedz Link
upendo Re: lodopeda- krakow 16.06.06, 12:57 Witam Pozwoliłam sobie wysłać wiadomość prywatną i zaproponować swoją pomoc. Pozdrawiam serdecznie Anna Odpowiedz Link
kasia6051 Re: lodopeda- krakow 20.09.06, 11:07 Mam 21 lat i niestety nie potrafie wymawiać "r". Chciałabym się dowiedizec również jak długo może trwać terapia, czy są duże prodlemu z nauką tej głoski? Potrzebuje logopedy na terenia Krakowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jarek19615 Re: lodopeda- krakow 05.10.06, 10:48 Mam 45 lat,ponad 20 zajmuje sie lingwistyką stosowaną i logopedią.Twoje szanse są statystycznie małe,ale warto spróbować.Ćwiczenia są proste,monotonne i wymagaą dużo samozaparcia.Logopeda potrzebny w początkowym okresie,potem rzadkie konsultacje.Najtrudniej zautomatyzować wymowę w zdaniu już wymawianego w izolacji R-często stare nawyki są zbyt silne.Większość gabinetów forsuje czeste spotkania,bo z tego żyje.Wystarczy4-5 razy w ciągu 2 tygodni,potem to samo raz na 2 tygodnie i wtedy widać,czy jest efekt.400- 500zł trzeba zainwestować,by poprawić(lub nie) wymowę.Nawiasem mówiąc,coraz wiecej ludzi wymawia R języczkowe. Głowa do góry! jarek jarek61@neostrada.pl Odpowiedz Link
hofff Re: lodopeda- krakow 15.06.06, 21:49 proponuje poszperac w ogloszeniach ew. zajrzec do internetu na strony logopedyczne. moze znajdziesz cos tutaj? logopeda.org.pl/?s=1pozdrawiam Odpowiedz Link
monikatre Re: lodopeda- krakow 09.12.06, 22:11 Witaj, jesli masz nadal problem ze znalezieniem logopedy w krakowie, acha taniego logopedy to polecam zone. Kontakt na gg: 2607469 Odpowiedz Link