cini22 02.06.05, 19:41 Czy byłaby taka możliwość, aby ktoś kompetentny sprawdził jedną pracę licencjacką. Chodzi o zakres gramatyki nie treści. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumgazeta Re: Praca licencjacka- pytanie 10.06.05, 20:13 watpliwe jest, aby ktos to zrobil rezygnujac z jakiegokolwiek wynagrodzenia. Jeżeli masz konkretna oferte, propozycje, prosze o kontakt na maila forumgazeta@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Praca licencjacka- pytanie 17.06.05, 15:28 Sprawdzi ale nie za darmo, w ramach konsultacji. Pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalb3 Re: Praca licencjacka- pytanie 19.06.05, 01:40 Tak, ja tez uczylem sie angola i pisalem prace magisterska bedac jeszcze w Polsce (to znaczy, zaczalem pisac a pozniej wyjechalem do USA ;). Tutaj nie bylo czasu na nauke - albo umiesz jezyk i jakos sobie radzisz, albo jestes skazany na polskie dzielnice ;). Tutaj tez Ci nic nie da za darmo (nawet nauczyciel, ktory tez liczy na kase choc mu placa ze szkoly pensje). Jestem kierowca trucka (tira) i o tyle mialem dobrze, ze moglem sie samemu uczyc (przynajmniej slowek;). Reszte pomogla mi dziewczyna, a takze www.korepetycje.com i jakos sie zdalo ;) Mam teraz Bachelor's of Arts i... dalej jezdze ciezarowka bo to jest lepiej platne niz inne zawody... :|. Odpowiedz Link Zgłoś