hadziajka 19.10.06, 16:42 co oznacza to slowo? bo nawet na wikipedii nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: trendsetting 19.10.06, 16:44 Trendow... brakuje mi polskiego czasownika, "ustanawianie" brzmi niezręcznie, może wprowadzanie trendow? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: trendsetting 19.10.06, 17:51 A ja na slepo wpisalam w Google "trendsetter", myslac ze wyskoczy zdjecie Paris Hilton. A wyskoczyla stronka z wloczkami do dziargania www.trendsetteryarns.com/ Wiedzialam, ze moherowe berety sa popularne, ale ze az w takiej awangardzie?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
paper_mate Re: trendsetting 20.10.06, 21:51 Ja znalazlem:-) Main Entry: trend·set·ting Pronunciation: -"se-ti[ng] Function: adjective : that sets a trend <a trendsetting fashion look> w zamian chce zielony berecik z moheru Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: trendsetting 20.10.06, 22:01 I jeszcze dorzucam pelerynke :))) www.myglassduchess.freeyellow.com/auctions/buzzel2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś