Dodaj do ulubionych

SKLADAJCIE PROTEST!!!!!!

IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.03, 12:55
PODPISUJCIE SIE CI, KTORZY UAZAJACIE,ZE DZISIEJSZY EGZAMIN BYL STANOWCZO ZA
TRUDNY JAK DLA NAS - GIMNAZJALISTOW
Obserwuj wątek
    • arka_dius Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 12:56
      Był trudny, był...
      Ale cóż my mamy teraz do powiedzenia? Nic.
      • Gość: MACIAL Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.03, 12:57
        NIE jestem tepy, ale ten j... ezgamin tak mnie zdolowal, ze... kurde
        no!!!!!!!!!!!
        • Gość: anett Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lerid.com.pl 09.05.03, 13:42
          kurwa jasne ze byl latwy dla mózgowców co siedza tylko w domu i sie ucza calymi
          dniami. Po cholere dali jakiej jaja albo cos w tym rodzaju? i moze
          niektorezadania byly proste to na wieksosci szlo sie niezle przejechac, a poza
          tym jak se okaze ze zdupcylam te cholerstwo-bo human byl prosty w porownaniu z
          tym- to niedostane sie do mojej szkolki na ktora sie wybieram wiec kurwa nie
          pieprzcie mi tu ze sie trzeba bylo uczyc bo chyba wam wali. A z reszta, to i
          tak nic nie da, bo u nas dzisiaj byly takie przekrety ze nauczyciel dal jednej
          dziwce spisac wszystkie odpowiedzi, niby to przypadkiem i to tylko dlatego, ze
          ona byla corka naucycielki! DEJCIE SE SIANA!!!!!!
          • Gość: Pola Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:58
            no ten test był trudny ale jesli mam być szczera nie chciałabym go pisac drugi
            raz...no chyba że jakiś dla ludzi a nie taki pojebany jak dziś
            • Gość: natalia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 16:12
              ludzie!! totalna porażka!!! myślałam że wczorajszy troche zawaliłam i nadrobie
              se matmą bo wole przedmioty ścisłe ale oni odjebali taie pytania że myślałam
              że mnie zaraz szlak trafi!!! ja chce pisać jeszcze raz!!!!!!!(jakiś
              łatwiejszy!!!!!!!!
          • Gość: x Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 81.15.220.* 09.05.03, 14:34
            Gość portalu: anett napisał(a):

> kurwa jasne ze byl latwy dla mózgowców co siedza tylko w domu i sie ucza
            calymi
            >
            > dniami. Po cholere dali jakiej jaja albo cos w tym rodzaju? i moze
            > niektorezadania byly proste to na wieksosci szlo sie niezle przejechac, a
            poza
            > tym jak se okaze ze zdupcylam te cholerstwo-bo human byl prosty w porownaniu
            z
            > tym- to niedostane sie do mojej szkolki na ktora sie wybieram wiec kurwa nie
            > pieprzcie mi tu ze sie trzeba bylo uczyc bo chyba wam wali. A z reszta, to i
            > tak nic nie da, bo u nas dzisiaj byly takie przekrety ze nauczyciel dal
            jednej
            > dziwce spisac wszystkie odpowiedzi, niby to przypadkiem i to tylko dlatego,
            ze
            > ona byla corka naucycielki! DEJCIE SE SIANA!!!!!!

ale "łacinę", jak widać umiesz doskonale
            • Gość: monika Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.war.core.ybone.pl 09.05.03, 14:56
              niestety dla niej za "bogate" słownictwo nie przyjmują do liceum
              • Gość: Karola Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.acn.pl 09.05.03, 20:45
                Oczywiście że był za trudny!!!
          • Gość: Veronique Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:17
            wypraszam sobie! ja nei siedze godzinami nad ksiazkami, a uważam że ten test
            byl prostszy od humana, przewiduję 48 a z wczorajszego zaledwie 42 ;/

i to wlasnei rpzez humana moge sie nie dostać!!!!
            • Gość: absolwentka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.rw.lublin.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 16:18
              Gość portalu: Veronique napisał(a):

> wypraszam sobie! ja nei siedze godzinami nad ksiazkami, a uważam że ten test
              > byl prostszy od humana, przewiduję 48 a z wczorajszego zaledwie 42 ;/
              >
              > i to wlasnei rpzez humana moge sie nie dostać!!!!
              ty jakas nienormLNA jestes!!!!majac 90 pkt z testu dostaniesz sie
              wszedzie!!!!!!!!!! co za ludzie..o matko :/ szkoda slow
              • Gość: Tat Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.gniewczyna.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:48
                Ci co mają umysł ścisły będą się podbisywać pod protestami z humana i
                odwrotnie :P
                Ja mam umyłs czysto humanistyczny i uważam że tamten test to była bajka , ale
                na matematycznym dali popalić może nie wszystkim ale większości .
                Mało jest opini że testy był proste , i są to najczęsciej opinie albo takich
                super dolnych albo umysłów totalnie scisłych a nie przeciętnego
                gimnazjalisty :P
              • Gość: Veronique Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:47
                1. nie jestem nienormalna.
                2. test to nei wszystko, są jeszcze oceny
                3. nie wyzywaj kogos kogo nei znasz

z góry dzięki
          • Gość: ja !!!! Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.spam.mim.pl 09.05.03, 16:35
            co kurwa???!!!!!!!!!! ten test był tak pojebany ze szok!!!!!!! przepraszam za
            wyrazenia ale kurwa tak było!!!! co to za kretyn to wymyslał??? dajcie spokuj
            jedno wielikie GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Karol W. - Świdnik Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:27
            Popierdolony (-a) jesteś jaki (-a)? Ja się NIC nie uczyłem do egzaminu i nie
            miałem żadnego problemu. Wychodzi mi że będę miał 50 z humana i 48 z matmy.
            Mimo ze nie czytałem Antygony.
            • Gość: joncek@wp.pl Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:57
              Zgadzam się w stu procentach
              teścik był wyrąbiście łatwy
              z matmy spoko 48
              z polaka może trochęmniej :(
          • Gość: d3n1u Ja pier**** IP: *.rajsat.pl 09.05.03, 19:29
            palcie ziele przyjaciele, ja pale i napisalem zajebiscie nic sie nie uczac
            bede mial kolo 48 pkt, i kto pierdoli, ze bylo trudne ma cos z garem, przeciez
            to bylo bajeczne, troche mozgu w mozgoczaszcze i macie 50 pkt.c**j wam w
            PUPELE, bo gadacie glupoty.LATWIZNA
            • Gość: tom Re: Ja pier**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 15:39
              Gość portalu: d3n1u napisał(a):

> palcie ziele przyjaciele, ja pale i napisalem zajebiscie nic sie nie uczac
              > bede mial kolo 48 pkt
              dokladnie to samo. zamiast sie uczyc non-stop palilem i z matmy bede mial
              47pkt a z humana 45 :-)
        • Gość: Ziutka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.zapolice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 16:44
          Test matematyczno_biologiczny był trudniejszy niz human nie powiem pytanie
          podchwytliwe ciezko było a otwartych wogle nie zrobiłam za trudne były no coz
          tak bywa trudny był nie powiem :)))) pozdrowionka
        • Gość: agusia składam protest IP: *.knurowski.net 09.05.03, 18:11
          on był okropny ale 25 pkt. może będę miała
        • Gość: mm Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.05.03, 18:47
          był trudny i to jak cholera!!!!
      • Gość: piterex Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: w3cache.* / 192.168.0.* 09.05.03, 12:58
        Był był był trudny. kurde za dużo chemii. ta bilogia z jajami. kto to
        układał??!!!!!! probny był łatwiejszy !!!
        • Gość: figuś Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.03, 13:04
          Ten test był strasznie trudny i było za mało czasu. Jednak opłaca się być
          dyslektykiem!!!!!!!!!! W zeszłym roku mieli łatwiejsze testy.
          • Gość: Veronique Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:23
            mi caly mat-przyr zajął 58 minut ....
            • Gość: Tomek Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 09.05.03, 19:37
              Gość portalu: Veronique napisał(a):

> mi caly mat-przyr zajął 58 minut ....

Mi 40 minut. Napisałem co wiedziałem a reszta na cghybił trafił.
        • Gość: Gregrybnik Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 22:37
          jasne ze trudny
        • Gość: K... Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 80.51.254.* 09.05.03, 22:42
          Trudne??? to mało powiedziane, te zdania otwarte to chyba z kosmos. Co ta
          komisja se myśli że my jesteśmy geniuszami, t osie pomylili!!!!!!
      • Gość: Miśka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:04
        nie był trudny a raczej był prymitywnie prosty..wystarczyło tylko pomysleć..
        ja sie walnełam na najłatwiejszych zadaniach ale cóz..Drukowałam go w domq i
        mozna było spoko tak z 45pkt wyciagnać!
      • Gość: mistrz Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.libiaz.net / 192.168.1.* 09.05.03, 20:33
        ten test byl bardzo trudny!!!!!!!!!! Nie moglem sobie poradzic z kilkoma
        zadaniami za najwieksza ilosc punktów!!!!
      • Gość: Tomek Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.pl 09.05.03, 22:05
        SKANDAL!!! NIECH SAMI TO ROZWIĄZUJĄ!!! NAUCZYCIELE WSZYSTKICH NIE POTRAFILI
        ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: David Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 23:14
          Test matematyczno-przyrodniczy był trudny. W tamtym roku był o wiele
          łatwiejszy!!!!
      • Gość: ANIA Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 09.05.03, 22:14
        Kurde ten dzisiejszy test to jedna wielka pomyłka !! on wcale nie byl dla
        przecietnego ucznia a taki wlasnie powinien byc:( skladam protest!!!
    • Gość: ALKA Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.03, 12:56
      BYL CHOLERNIE TRUDNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: pacan Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.05.03, 12:59
        nic nie poradzicie a poza tym dajcie se spokoj. nie kazdy musi miec 50 punktow
        mi poszlo troche gorzej z polskiego 35-40 ale z matmy bede mial spokojnie ze 45
        a moze i wiecej bo narazie sprawdzalem watpliwosci i dalem wszystko dobrze
      • Gość: ania Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.dnet.pl / 10.192.2.* 09.05.03, 13:39
        zdołowało mnie...
      • Gość: nadii Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 16:40
        ten test był straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba nie mogl byc
        trudniejszy. ale pocieszam sie ze to za mna pomimo iz poszlo mi
        fatalnie...........
    • Gość: J23 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.03, 13:00
      Wyslac tych ludzi na ksiezyc! To nie jest fair! Byl trudny, byl tak trudny, ze
      ludzie plakali nad nim. nie zartuje! W kalsie poplakalo sie: 2 chlopakow, 5
      dzieczyn!
      co oni chieli nam udowodnic?
      • Gość: laxen Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 18:40
        KOMEDIA!!!!!
        Dzieci jestescie beznadziejni! Był prostacko łatwy i napraę weźcie sie do
        roboty bo w liceum czeka was koszmar!!!!
        BEZNADZIEJA Z WAS!!!
      • Gość: polidaktyl Mędre Słowa IP: *.tkdami.net 09.05.03, 19:41
        Jeśli wszyscy schrzanią TEN TEST to do liceum obniżą wymagania i spokój :) To
        czym sie przejmójecie? Patrzcie na oceny a nie na takie pirdoły rok temu się
        udało i spoko więcej luzzzzzzzzzzzzzzzu
    • Gość: !Y@nOu_OŚw Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 217.153.84.* 09.05.03, 13:01
      ZgadZam siĘ...:'( NIE DosTAne sie Tam GDzie CHCe....PrzeZ TEn TEst, Źle sie Nie
      UCze, ale to CO dzISiaj byŁo TO BRAK SłÓw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • qazwsx12 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 13:01
      Test był zdecydowanie za latwy. kazdy kto nie jest daunem
      powienien spokojnie ponad 30 pkt wyciagnac
      • Gość: aa Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.05.03, 14:45
        jaki protest??? moim zdaniem test byl za latwy nawet jak dla glupkow!
      • Gość: Ktosia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.03, 15:14
        Juz widze jak taki kretyn jak Ty dostaje 30 pkt. HAHAHAHA.
        • qazwsx12 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 16:25
          jezel w 16 bedzie B to bede miec 50 a jak nie to 49
    • Gość: Matysek Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:02
      male piweczko :) chociaz trzeba bylo posiedziec...;]
    • Gość: leo_mb Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.crowley.pl 09.05.03, 13:02
      Zgadzam się!!! Co oni sobie myślą, jesteśmy jajogłowi czy co? To, że dla nich
      jest proste to nie znaczy, że dla nas - gimnazjalistów wszystko jest tak
      oczywiste. Zeszłoroczne testy z mat-przyr były 100 razy prostsze.
      • Gość: justka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: szafa:* 09.05.03, 16:56
        ja tez sie z tym zgadzam, jednak jak zlozymy protest trzeba bedzie od nowa sie
        meczyc nad innym :P
      • Gość: karolcia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:15
        czesc malina Ty tez jestes wkurwiona bo ja maksymalnie
    • Gość: bedzus Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 217.153.137.* 09.05.03, 13:03
      był trudny
      • Gość: Ktosia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.03, 15:15
        Byl bardzo trudny
      • Gość: ARTI ARTI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:33
        wyczerpująca wypowieć :)
    • Gość: Aniusia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 13:04
      Probny w porownaniu z tym to byl banal!!!!!!
      Co oni chcieli w ten sposob pokazac?
    • Gość: ABAKOW Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.gorlice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:05
      Daj se spokuj czlowieku!! Nalezalo sie uczyc przez trzy lata a nie teraz
      skladac jakies poronione protesty!!A egzaminy nie byly znow takie trudne!
    • Gość: elo Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 13:06
      Był łatwy jak chuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Hunting Bear Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 213.146.48.* 09.05.03, 13:20
      1. Jeśli ktoś się uczy i ma mniej punktów niż po 30 za każdy, to musi być
      skończonym kretynem.
      2. Oba testy były wystarczająco proste.
      3. Nie mam pojęcia jak niektórzy z was się uczyli, skoro piszą że to był
      koszmar.
      4. Zamiast teraz narzekać, trzeba się było trochę pouczyć.
      5. Wszyscy wyśmieją ten protest.
    • Gość: ewunci@ Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:21
      100% się zgadzam
    • Gość: Hera Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lcs.net.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 13:36
      Nie no ludzie...nie przesadzajcie. test byl prosty i to nie tylko w porownaniu
      z probnym ale i z tymi wszystkimi testami w gazetach i Bog wie gdzie.
      Wystarczylo troche pomyslec a reszta to banal Przezywacie wszyscy jak mrowka
      okres ;)
    • Gość: Ala pojeby genetyczne IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:37
      ja si zgadzam przeciez my nie jestesmy geniuszami
      • Gość: Michau Wy chyba jesteście ...ięci IP: *.palac.bydgoszcz.pl 09.05.03, 13:41
        Przecież on nie był wcale taki trudny
      • Gość: laska16 Re: pojeby genetyczne IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:42
        Po...o was? Przecież to było łatwiutkie:)))Co nam mieli dać? Test na poziomie 3
        klasy podstawówki?Przecież to było wszystko w programie.Lepiej się martwcie co
        będzie z wami w liceum jeśli tego nie potrafiliście rozwiązać:PPP...
        • Gość: olooha Re: pojeby genetyczne IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 13:44
          to ze raz komus nie poszlo ma przesadzac o jego dalszym zyciu? a jesli chodzi o
          program to tego z kukurydza NIE BYLO w ani mojej ksiazce do biologii ani mojego
          brata, wiec za jakiego chuja mialam to wiedziec?! i to ze komus nie poszlo nie
          oznacza ze sie nie uczyl!
          • Gość: ANETT Re: pojeby genetyczne IP: *.lerid.com.pl 09.05.03, 13:49
            NO WLASNIE, JA SIE UCZYLAM I POJEBALO MI SIE WSZYSTKO KURDE... PROTESTY NIC NIE
            DAJA ALE BEZ PRZESADY! I JESZCZE TE CALE JAJA CZY SAMOCHODY I BENZYNY...
            POPIEPRZONE...
          • Gość: laska16 Re: pojeby genetyczne IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:49
            OKI, nie było tego z kukurydzą w książce, ale na teście był rysunek z którego
            można było wszystko wywnioskować:))).Wystarczyło ruszyć główką, a nie
            przypominać sobie zawartość podręcznika...
            • Gość: .... ... nc. IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 16:20
              ten rysunek był akurat błędny wiec... jeśłi ktoś naprawde by tylko na rysunek
              patrzył i troche za dłoogo sie zastnawiał to by miał źle...

osobiście oofasham she test był dośc prosty..
              human był bardzo prosty.. a ten był przeciętny...
            • Gość: krysia Mieliście łatwiejszy test od tego w ubiegłym roku, IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:09
              Mieliście łatwiejszy test od tego w ubiegłym roku, głowa do góry, bedzie
              dobrze!!!!
          • Gość: ................ Re: pojeby genetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 17:49
            mowi sie trudno juz pon egzaminie i jestem pewna ze zadnego protestu nie
            uwzglednia
        • Gość: ZONK Re: pojeby genetyczne IP: *.kawiarenka.com.pl 09.05.03, 13:44
          Tacy mądrzy jesteście??? Zobaczymy ile wy dostaniecie punktów będzie beka jak
          dostaniecie 28 w tedy bedziecie płakać baranim głosem!
          • Gość: piotrd Re: pojeby genetyczne IP: *.ltk.com.pl 09.05.03, 15:46
            > Tacy mądrzy jesteście??? Zobaczymy ile wy dostaniecie punktów będzie beka jak
            > dostaniecie 28 w tedy bedziecie płakać baranim głosem!

Nie obrazajac nikogo - wystarczylo co nieco pomyslec i dalo sie wysnuc logiczne
            wnioski. W moim podreczniku tez nie bylo kukurydzy, ale jakos nie sprawilo mi
            problemu spojrzewnie na to przez analogie do jajka...
            I zobaczymy ile punktow bedziemy mieli. Z probnych mialem 50 i 49 licze na cos
            kolo tego.
            pozdr.
        • Gość: Wito Re: Chyba wam sie w glowach poprzestawialo! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:41
          Zgadzam sie z Michauem. Ludzie na kogo wy chcecie protestowac? To i tak
          przeciez nic nie da, nie macie praw wyborczych. Poza tym ten test byl przeciez
          latwiutki, wystarczylo troche pokombinowac. Sory bardzo, ale to ukladali Ci
          sami ludzie, ktorzy sa odpowiedzialni za zakres nauczania w gimnazjum. Kto jak
          kto, ale ONI to chyba akurat wiedza, co powinien umiec uczen po gimnazjum a
          czego nie. Poza tym straaaaasznie duzo zadan rozwiazywalo sie "na myslenie". To
          wcale nie bylo trudne, a jak twierdzicie inaczej to jestescie ciency. :P
          • Gość: - Re: Chyba wam sie w glowach poprzestawialo! IP: *.devs.futuro.pl 09.05.03, 18:57
            "Michau" najpierw się nauczcie pisać. I przestańcie oceniać ludzi, bo to tylko
            świadczy o głupocie, nie ich, bo napisali test gorzej niż Wy (przestańcie się
            przechwalać Waszymi wynikami z próbnego)ale Waszej. Tylko dołujecie ludzi.
            Dajcie sobie spokój. W temacie jest napisane: "składajcie protest", a jeżeli
            macie zamiar tylko obrażać bezpodstawnie, to wybaczcie, ale coś z Waszymi
            oczami nie tak. Coś źle widzicie - do okulisty zapraszam. Jeżeli nie rozumiecie
            znaczenia "przyłączać" do zajrzyjcie do słownika i z pewnością (ewentualnie z
            pomocą osoby dorosłej) znajdziecie ten wyraz. A o tym jak go zrozumiecie, to
            Wasza sprawa, ale najpierw przemyślcie i jak chcecie przedstawiać własne
            opinie, to utwórzcie nowy temat i tam wypisujcie swoje "wybitne osiągnięcia".
            Pozdrawiam...
            • Gość: Ania W pelni sie zgadzam:* IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 09.05.03, 23:50
              masz racje oni chyba rzeczywiscie nie umieja czytac barany!! mi ten pojebany
              test nie poszedl tak zajebiscie jak probny i mam nerwa bo moge nie dostac sie
              do upatrzonej szkoly:P i przyznam ze chcialabym pisac jeszcze raz wiec ludzie
              protestujcie dalej:!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: wegetarianka test byl trudny !!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.03, 00:00
                piszemy jeszcze raz!!!!!!!!!! :[
      • Gość: krapek Re: pojeby genetyczne IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:44
        no z tego co ja tu widze to smiem twierdzic, ze nie jestescie nie tylko
        geniuszami, ani nawet normalnymi zdrowymi ludzmi :D
    • Gość: Ania Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.warka.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:42
      nie wiem jak wy ale u mnie sie dalo sciagac troszeczke :) ale i tak skladam
      protest! to bylo dla nas za trudne !
    • Gość: załamana Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kawiarenka.com.pl 09.05.03, 13:42
      KTO TO W OGÓLE WYMYŚLIŁ???? CZY ONI MYŚLĄ ŻE PRZEZ 3 LATA (BO W GIMNAZJUM
      ZACZĘŁA SIĘ PRAWDZIWA NAUKA) ZDĄRZYMY OPANOWAĆ CAŁY TEN MATERIAŁ??? NIEKTÓRE
      PYTANIA BYŁY TAKIE ŻE NAWET W SZKOLE ICH NIE BYŁO
    • Gość: meto Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 13:42
      ale wy glupi jestescie
      test byl banalny i bede mial 48-50pkt a zrobilem w 1h...
      peace out
    • Gość: rosenstolzzz Trzeba bylo sie uczycc debilu :-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:46
      Ja licze na 50 pkt z tego testu. Jak sie potrafi to to jest banalne :-))). Mi
      poszlo zajebiscie a wy sie mozecie marwic :-)
      • Gość: Monia Re: Trzeba bylo sie uczycc debilu :-) IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:56
        Kto jest debilem ten jest, chyba rozumiesz tę aluzję. Chcesz kogoś obrażać to
        załóż własny temat, a nie że będziesz tu obrażał ludzi.
    • Gość: Niamnia SKŁADAM PROTEST!!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 09.05.03, 13:46
    • Gość: no wlasnie Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.boxnet.ceti.pl 09.05.03, 14:00
      TO BYLO PORABANE! MYSKLALEM ZE TO TEST DLA PRZECIETNEGO CZLOWIEKA A TU SIE
      OKAZALO ZE SIE POMYLILEM. I CO TERAZ? ZAWODOWA MNIE CZEKA.
    • Gość: bawoł popieram IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:01
      mimo że mialiśmy luzy to egzamin był na prawdę trudny
    • Gość: Racja :(((( Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 213.77.40.* 09.05.03, 14:04
      za trudny i głupio zrobiony - zupełnie inny niż poprzednie :(((( tragedia !!
      • Gość: borys Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:11
        TEZ TAK
        UWAZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        JESTEM ZALAMANY.
    • Gość: paczek ludzie... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:06
      Ludzie wam chyba odbilo
      ten test byl zajebiscie latwy
      1godz i juz zrobilem
      byle zadania pojebane ale ogolnie byl spoko
      • Gość: pekino Re: ludzie... IP: debian:* / 192.168.1.* 10.05.03, 15:38
        zgadzam sie calkowicie z tobom:)) ogolnie byl prosty:) ( chociaz bede miala
        malo pkt:(( ale to szczegol:PPPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka