Gość: kaS IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.03, 12:55 PODPISUJCIE SIE CI, KTORZY UAZAJACIE,ZE DZISIEJSZY EGZAMIN BYL STANOWCZO ZA TRUDNY JAK DLA NAS - GIMNAZJALISTOW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arka_dius Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 12:56 Był trudny, był... Ale cóż my mamy teraz do powiedzenia? Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIAL Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.03, 12:57 NIE jestem tepy, ale ten j... ezgamin tak mnie zdolowal, ze... kurde no!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lerid.com.pl 09.05.03, 13:42 kurwa jasne ze byl latwy dla mózgowców co siedza tylko w domu i sie ucza calymi dniami. Po cholere dali jakiej jaja albo cos w tym rodzaju? i moze niektorezadania byly proste to na wieksosci szlo sie niezle przejechac, a poza tym jak se okaze ze zdupcylam te cholerstwo-bo human byl prosty w porownaniu z tym- to niedostane sie do mojej szkolki na ktora sie wybieram wiec kurwa nie pieprzcie mi tu ze sie trzeba bylo uczyc bo chyba wam wali. A z reszta, to i tak nic nie da, bo u nas dzisiaj byly takie przekrety ze nauczyciel dal jednej dziwce spisac wszystkie odpowiedzi, niby to przypadkiem i to tylko dlatego, ze ona byla corka naucycielki! DEJCIE SE SIANA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:58 no ten test był trudny ale jesli mam być szczera nie chciałabym go pisac drugi raz...no chyba że jakiś dla ludzi a nie taki pojebany jak dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 16:12 ludzie!! totalna porażka!!! myślałam że wczorajszy troche zawaliłam i nadrobie se matmą bo wole przedmioty ścisłe ale oni odjebali taie pytania że myślałam że mnie zaraz szlak trafi!!! ja chce pisać jeszcze raz!!!!!!!(jakiś łatwiejszy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 81.15.220.* 09.05.03, 14:34 Gość portalu: anett napisał(a): > kurwa jasne ze byl latwy dla mózgowców co siedza tylko w domu i sie ucza calymi > > dniami. Po cholere dali jakiej jaja albo cos w tym rodzaju? i moze > niektorezadania byly proste to na wieksosci szlo sie niezle przejechac, a poza > tym jak se okaze ze zdupcylam te cholerstwo-bo human byl prosty w porownaniu z > tym- to niedostane sie do mojej szkolki na ktora sie wybieram wiec kurwa nie > pieprzcie mi tu ze sie trzeba bylo uczyc bo chyba wam wali. A z reszta, to i > tak nic nie da, bo u nas dzisiaj byly takie przekrety ze nauczyciel dal jednej > dziwce spisac wszystkie odpowiedzi, niby to przypadkiem i to tylko dlatego, ze > ona byla corka naucycielki! DEJCIE SE SIANA!!!!!! ale "łacinę", jak widać umiesz doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.war.core.ybone.pl 09.05.03, 14:56 niestety dla niej za "bogate" słownictwo nie przyjmują do liceum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.acn.pl 09.05.03, 20:45 Oczywiście że był za trudny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronique Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:17 wypraszam sobie! ja nei siedze godzinami nad ksiazkami, a uważam że ten test byl prostszy od humana, przewiduję 48 a z wczorajszego zaledwie 42 ;/ i to wlasnei rpzez humana moge sie nie dostać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.rw.lublin.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 16:18 Gość portalu: Veronique napisał(a): > wypraszam sobie! ja nei siedze godzinami nad ksiazkami, a uważam że ten test > byl prostszy od humana, przewiduję 48 a z wczorajszego zaledwie 42 ;/ > > i to wlasnei rpzez humana moge sie nie dostać!!!! ty jakas nienormLNA jestes!!!!majac 90 pkt z testu dostaniesz sie wszedzie!!!!!!!!!! co za ludzie..o matko :/ szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tat Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.gniewczyna.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:48 Ci co mają umysł ścisły będą się podbisywać pod protestami z humana i odwrotnie :P Ja mam umyłs czysto humanistyczny i uważam że tamten test to była bajka , ale na matematycznym dali popalić może nie wszystkim ale większości . Mało jest opini że testy był proste , i są to najczęsciej opinie albo takich super dolnych albo umysłów totalnie scisłych a nie przeciętnego gimnazjalisty :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronique Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:47 1. nie jestem nienormalna. 2. test to nei wszystko, są jeszcze oceny 3. nie wyzywaj kogos kogo nei znasz z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja !!!! Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.spam.mim.pl 09.05.03, 16:35 co kurwa???!!!!!!!!!! ten test był tak pojebany ze szok!!!!!!! przepraszam za wyrazenia ale kurwa tak było!!!! co to za kretyn to wymyslał??? dajcie spokuj jedno wielikie GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. - Świdnik Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:27 Popierdolony (-a) jesteś jaki (-a)? Ja się NIC nie uczyłem do egzaminu i nie miałem żadnego problemu. Wychodzi mi że będę miał 50 z humana i 48 z matmy. Mimo ze nie czytałem Antygony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joncek@wp.pl Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:57 Zgadzam się w stu procentach teścik był wyrąbiście łatwy z matmy spoko 48 z polaka może trochęmniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3n1u Ja pier**** IP: *.rajsat.pl 09.05.03, 19:29 palcie ziele przyjaciele, ja pale i napisalem zajebiscie nic sie nie uczac bede mial kolo 48 pkt, i kto pierdoli, ze bylo trudne ma cos z garem, przeciez to bylo bajeczne, troche mozgu w mozgoczaszcze i macie 50 pkt.c**j wam w PUPELE, bo gadacie glupoty.LATWIZNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Ja pier**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 15:39 Gość portalu: d3n1u napisał(a): > palcie ziele przyjaciele, ja pale i napisalem zajebiscie nic sie nie uczac > bede mial kolo 48 pkt dokladnie to samo. zamiast sie uczyc non-stop palilem i z matmy bede mial 47pkt a z humana 45 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.zapolice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 16:44 Test matematyczno_biologiczny był trudniejszy niz human nie powiem pytanie podchwytliwe ciezko było a otwartych wogle nie zrobiłam za trudne były no coz tak bywa trudny był nie powiem :)))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia składam protest IP: *.knurowski.net 09.05.03, 18:11 on był okropny ale 25 pkt. może będę miała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.05.03, 18:47 był trudny i to jak cholera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterex Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: w3cache.* / 192.168.0.* 09.05.03, 12:58 Był był był trudny. kurde za dużo chemii. ta bilogia z jajami. kto to układał??!!!!!! probny był łatwiejszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figuś Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.03, 13:04 Ten test był strasznie trudny i było za mało czasu. Jednak opłaca się być dyslektykiem!!!!!!!!!! W zeszłym roku mieli łatwiejsze testy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronique Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:23 mi caly mat-przyr zajął 58 minut .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 09.05.03, 19:37 Gość portalu: Veronique napisał(a): > mi caly mat-przyr zajął 58 minut .... Mi 40 minut. Napisałem co wiedziałem a reszta na cghybił trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregrybnik Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 22:37 jasne ze trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K... Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 80.51.254.* 09.05.03, 22:42 Trudne??? to mało powiedziane, te zdania otwarte to chyba z kosmos. Co ta komisja se myśli że my jesteśmy geniuszami, t osie pomylili!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:04 nie był trudny a raczej był prymitywnie prosty..wystarczyło tylko pomysleć.. ja sie walnełam na najłatwiejszych zadaniach ale cóz..Drukowałam go w domq i mozna było spoko tak z 45pkt wyciagnać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.libiaz.net / 192.168.1.* 09.05.03, 20:33 ten test byl bardzo trudny!!!!!!!!!! Nie moglem sobie poradzic z kilkoma zadaniami za najwieksza ilosc punktów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.pl 09.05.03, 22:05 SKANDAL!!! NIECH SAMI TO ROZWIĄZUJĄ!!! NAUCZYCIELE WSZYSTKICH NIE POTRAFILI ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 23:14 Test matematyczno-przyrodniczy był trudny. W tamtym roku był o wiele łatwiejszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 09.05.03, 22:14 Kurde ten dzisiejszy test to jedna wielka pomyłka !! on wcale nie byl dla przecietnego ucznia a taki wlasnie powinien byc:( skladam protest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALKA Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.03, 12:56 BYL CHOLERNIE TRUDNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacan Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 09.05.03, 12:59 nic nie poradzicie a poza tym dajcie se spokoj. nie kazdy musi miec 50 punktow mi poszlo troche gorzej z polskiego 35-40 ale z matmy bede mial spokojnie ze 45 a moze i wiecej bo narazie sprawdzalem watpliwosci i dalem wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.dnet.pl / 10.192.2.* 09.05.03, 13:39 zdołowało mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadii Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 16:40 ten test był straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba nie mogl byc trudniejszy. ale pocieszam sie ze to za mna pomimo iz poszlo mi fatalnie........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 09.05.03, 13:00 Wyslac tych ludzi na ksiezyc! To nie jest fair! Byl trudny, byl tak trudny, ze ludzie plakali nad nim. nie zartuje! W kalsie poplakalo sie: 2 chlopakow, 5 dzieczyn! co oni chieli nam udowodnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxen Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 09.05.03, 18:40 KOMEDIA!!!!! Dzieci jestescie beznadziejni! Był prostacko łatwy i napraę weźcie sie do roboty bo w liceum czeka was koszmar!!!! BEZNADZIEJA Z WAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polidaktyl Mędre Słowa IP: *.tkdami.net 09.05.03, 19:41 Jeśli wszyscy schrzanią TEN TEST to do liceum obniżą wymagania i spokój :) To czym sie przejmójecie? Patrzcie na oceny a nie na takie pirdoły rok temu się udało i spoko więcej luzzzzzzzzzzzzzzzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !Y@nOu_OŚw Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 217.153.84.* 09.05.03, 13:01 ZgadZam siĘ...:'( NIE DosTAne sie Tam GDzie CHCe....PrzeZ TEn TEst, Źle sie Nie UCze, ale to CO dzISiaj byŁo TO BRAK SłÓw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qazwsx12 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 13:01 Test był zdecydowanie za latwy. kazdy kto nie jest daunem powienien spokojnie ponad 30 pkt wyciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.05.03, 14:45 jaki protest??? moim zdaniem test byl za latwy nawet jak dla glupkow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.03, 15:14 Juz widze jak taki kretyn jak Ty dostaje 30 pkt. HAHAHAHA. Odpowiedz Link Zgłoś
qazwsx12 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 16:25 jezel w 16 bedzie B to bede miec 50 a jak nie to 49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matysek Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:02 male piweczko :) chociaz trzeba bylo posiedziec...;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo_mb Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.crowley.pl 09.05.03, 13:02 Zgadzam się!!! Co oni sobie myślą, jesteśmy jajogłowi czy co? To, że dla nich jest proste to nie znaczy, że dla nas - gimnazjalistów wszystko jest tak oczywiste. Zeszłoroczne testy z mat-przyr były 100 razy prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: szafa:* 09.05.03, 16:56 ja tez sie z tym zgadzam, jednak jak zlozymy protest trzeba bedzie od nowa sie meczyc nad innym :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:15 czesc malina Ty tez jestes wkurwiona bo ja maksymalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedzus Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 217.153.137.* 09.05.03, 13:03 był trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.03, 15:15 Byl bardzo trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTI ARTI IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:33 wyczerpująca wypowieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 13:04 Probny w porownaniu z tym to byl banal!!!!!! Co oni chcieli w ten sposob pokazac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABAKOW Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.gorlice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:05 Daj se spokuj czlowieku!! Nalezalo sie uczyc przez trzy lata a nie teraz skladac jakies poronione protesty!!A egzaminy nie byly znow takie trudne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 13:06 Był łatwy jak chuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunting Bear Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 213.146.48.* 09.05.03, 13:20 1. Jeśli ktoś się uczy i ma mniej punktów niż po 30 za każdy, to musi być skończonym kretynem. 2. Oba testy były wystarczająco proste. 3. Nie mam pojęcia jak niektórzy z was się uczyli, skoro piszą że to był koszmar. 4. Zamiast teraz narzekać, trzeba się było trochę pouczyć. 5. Wszyscy wyśmieją ten protest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewunci@ Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:21 100% się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lcs.net.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 13:36 Nie no ludzie...nie przesadzajcie. test byl prosty i to nie tylko w porownaniu z probnym ale i z tymi wszystkimi testami w gazetach i Bog wie gdzie. Wystarczylo troche pomyslec a reszta to banal Przezywacie wszyscy jak mrowka okres ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala pojeby genetyczne IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:37 ja si zgadzam przeciez my nie jestesmy geniuszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michau Wy chyba jesteście ...ięci IP: *.palac.bydgoszcz.pl 09.05.03, 13:41 Przecież on nie był wcale taki trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska16 Re: pojeby genetyczne IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:42 Po...o was? Przecież to było łatwiutkie:)))Co nam mieli dać? Test na poziomie 3 klasy podstawówki?Przecież to było wszystko w programie.Lepiej się martwcie co będzie z wami w liceum jeśli tego nie potrafiliście rozwiązać:PPP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olooha Re: pojeby genetyczne IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 13:44 to ze raz komus nie poszlo ma przesadzac o jego dalszym zyciu? a jesli chodzi o program to tego z kukurydza NIE BYLO w ani mojej ksiazce do biologii ani mojego brata, wiec za jakiego chuja mialam to wiedziec?! i to ze komus nie poszlo nie oznacza ze sie nie uczyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETT Re: pojeby genetyczne IP: *.lerid.com.pl 09.05.03, 13:49 NO WLASNIE, JA SIE UCZYLAM I POJEBALO MI SIE WSZYSTKO KURDE... PROTESTY NIC NIE DAJA ALE BEZ PRZESADY! I JESZCZE TE CALE JAJA CZY SAMOCHODY I BENZYNY... POPIEPRZONE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska16 Re: pojeby genetyczne IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:49 OKI, nie było tego z kukurydzą w książce, ale na teście był rysunek z którego można było wszystko wywnioskować:))).Wystarczyło ruszyć główką, a nie przypominać sobie zawartość podręcznika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... ... nc. IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 16:20 ten rysunek był akurat błędny wiec... jeśłi ktoś naprawde by tylko na rysunek patrzył i troche za dłoogo sie zastnawiał to by miał źle... osobiście oofasham she test był dośc prosty.. human był bardzo prosty.. a ten był przeciętny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Mieliście łatwiejszy test od tego w ubiegłym roku, IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:09 Mieliście łatwiejszy test od tego w ubiegłym roku, głowa do góry, bedzie dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................ Re: pojeby genetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 17:49 mowi sie trudno juz pon egzaminie i jestem pewna ze zadnego protestu nie uwzglednia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZONK Re: pojeby genetyczne IP: *.kawiarenka.com.pl 09.05.03, 13:44 Tacy mądrzy jesteście??? Zobaczymy ile wy dostaniecie punktów będzie beka jak dostaniecie 28 w tedy bedziecie płakać baranim głosem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrd Re: pojeby genetyczne IP: *.ltk.com.pl 09.05.03, 15:46 > Tacy mądrzy jesteście??? Zobaczymy ile wy dostaniecie punktów będzie beka jak > dostaniecie 28 w tedy bedziecie płakać baranim głosem! Nie obrazajac nikogo - wystarczylo co nieco pomyslec i dalo sie wysnuc logiczne wnioski. W moim podreczniku tez nie bylo kukurydzy, ale jakos nie sprawilo mi problemu spojrzewnie na to przez analogie do jajka... I zobaczymy ile punktow bedziemy mieli. Z probnych mialem 50 i 49 licze na cos kolo tego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wito Re: Chyba wam sie w glowach poprzestawialo! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:41 Zgadzam sie z Michauem. Ludzie na kogo wy chcecie protestowac? To i tak przeciez nic nie da, nie macie praw wyborczych. Poza tym ten test byl przeciez latwiutki, wystarczylo troche pokombinowac. Sory bardzo, ale to ukladali Ci sami ludzie, ktorzy sa odpowiedzialni za zakres nauczania w gimnazjum. Kto jak kto, ale ONI to chyba akurat wiedza, co powinien umiec uczen po gimnazjum a czego nie. Poza tym straaaaasznie duzo zadan rozwiazywalo sie "na myslenie". To wcale nie bylo trudne, a jak twierdzicie inaczej to jestescie ciency. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Chyba wam sie w glowach poprzestawialo! IP: *.devs.futuro.pl 09.05.03, 18:57 "Michau" najpierw się nauczcie pisać. I przestańcie oceniać ludzi, bo to tylko świadczy o głupocie, nie ich, bo napisali test gorzej niż Wy (przestańcie się przechwalać Waszymi wynikami z próbnego)ale Waszej. Tylko dołujecie ludzi. Dajcie sobie spokój. W temacie jest napisane: "składajcie protest", a jeżeli macie zamiar tylko obrażać bezpodstawnie, to wybaczcie, ale coś z Waszymi oczami nie tak. Coś źle widzicie - do okulisty zapraszam. Jeżeli nie rozumiecie znaczenia "przyłączać" do zajrzyjcie do słownika i z pewnością (ewentualnie z pomocą osoby dorosłej) znajdziecie ten wyraz. A o tym jak go zrozumiecie, to Wasza sprawa, ale najpierw przemyślcie i jak chcecie przedstawiać własne opinie, to utwórzcie nowy temat i tam wypisujcie swoje "wybitne osiągnięcia". Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania W pelni sie zgadzam:* IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 09.05.03, 23:50 masz racje oni chyba rzeczywiscie nie umieja czytac barany!! mi ten pojebany test nie poszedl tak zajebiscie jak probny i mam nerwa bo moge nie dostac sie do upatrzonej szkoly:P i przyznam ze chcialabym pisac jeszcze raz wiec ludzie protestujcie dalej:!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegetarianka test byl trudny !!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.05.03, 00:00 piszemy jeszcze raz!!!!!!!!!! :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krapek Re: pojeby genetyczne IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:44 no z tego co ja tu widze to smiem twierdzic, ze nie jestescie nie tylko geniuszami, ani nawet normalnymi zdrowymi ludzmi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.warka.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:42 nie wiem jak wy ale u mnie sie dalo sciagac troszeczke :) ale i tak skladam protest! to bylo dla nas za trudne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kawiarenka.com.pl 09.05.03, 13:42 KTO TO W OGÓLE WYMYŚLIŁ???? CZY ONI MYŚLĄ ŻE PRZEZ 3 LATA (BO W GIMNAZJUM ZACZĘŁA SIĘ PRAWDZIWA NAUKA) ZDĄRZYMY OPANOWAĆ CAŁY TEN MATERIAŁ??? NIEKTÓRE PYTANIA BYŁY TAKIE ŻE NAWET W SZKOLE ICH NIE BYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meto Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 13:42 ale wy glupi jestescie test byl banalny i bede mial 48-50pkt a zrobilem w 1h... peace out Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosenstolzzz Trzeba bylo sie uczycc debilu :-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:46 Ja licze na 50 pkt z tego testu. Jak sie potrafi to to jest banalne :-))). Mi poszlo zajebiscie a wy sie mozecie marwic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Trzeba bylo sie uczycc debilu :-) IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:56 Kto jest debilem ten jest, chyba rozumiesz tę aluzję. Chcesz kogoś obrażać to załóż własny temat, a nie że będziesz tu obrażał ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wlasnie Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.boxnet.ceti.pl 09.05.03, 14:00 TO BYLO PORABANE! MYSKLALEM ZE TO TEST DLA PRZECIETNEGO CZLOWIEKA A TU SIE OKAZALO ZE SIE POMYLILEM. I CO TERAZ? ZAWODOWA MNIE CZEKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bawoł popieram IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:01 mimo że mialiśmy luzy to egzamin był na prawdę trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja :(((( Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 213.77.40.* 09.05.03, 14:04 za trudny i głupio zrobiony - zupełnie inny niż poprzednie :(((( tragedia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:11 TEZ TAK UWAZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM ZALAMANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczek ludzie... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:06 Ludzie wam chyba odbilo ten test byl zajebiscie latwy 1godz i juz zrobilem byle zadania pojebane ale ogolnie byl spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekino Re: ludzie... IP: debian:* / 192.168.1.* 10.05.03, 15:38 zgadzam sie calkowicie z tobom:)) ogolnie byl prosty:) ( chociaz bede miala malo pkt:(( ale to szczegol:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś