Gość: Renn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:41 Czy ktos zna kolekcjonera ptrzebujacego tego numeru? Mam jeszcze kilka ciekawostek np Audiofil. Ja jakos nie mam sentymentu a komus moze to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonus Re: Pierwszy nr Magazynu HIFI IP: 198.138.227.* 19.01.05, 19:28 czy ten magazyn nadal wychodzi, czy jestta sama redakcja ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Pierwszy nr Magazynu HIFI 19.01.05, 22:37 Polonusie, wychodzi, a przynajmniej byl jeszcze pol roku temu.!!! jakaz byla moja radosc gdy zobaczylem nowynumer zeszlego lata w jednym z kioskow w Gdansku Strona www to www.hifi.pl - tam sobie sprawdzisz co trzeba; pan Swinarski jest chyba wciaz szefem. chyba ze...ktos przejal nazwe i wydaje to pod tym samym szyldem, ale z nowa zaloga. Nie wiem bo wspomnianego letniego numeru nie kupilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gamoń Re: Pierwszy nr Magazynu HIFI IP: 212.160.138.* 20.01.05, 08:36 "Magazyn Hi-Fi" ukazuje się obecnie jako kwartalnik. Jest drugim tytułem wydawcy "Hi-Fi i Muzyki", przez którego został przejęty. Naczelnym nowego "Magazynu..." jest - o ile mnie pamięć nie myli (piszę te słowa z pracy i nie mam pod ręką żadnego z nowych wydań) - bodajże pan Rachwald (a może pan Rychlik?). Ale głowy sobie uciąć nie dam... Wspólną stroną www dla obu powyższych periodyków jest www.hi-fi.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Pierwszy nr Magazynu HIFI 20.01.05, 10:03 Gość portalu: Gamoń napisał(a): > "Magazyn Hi-Fi" ukazuje się obecnie jako kwartalnik. Jest drugim tytułem > wydawcy "Hi-Fi i Muzyki", przez którego został przejęty. Naczelnym > nowego "Magazynu..." jest - o ile mnie pamięć nie myli (piszę te słowa z pracy > i nie mam pod ręką żadnego z nowych wydań) - bodajże pan Rachwald (a może pan > Rychlik?). Ale głowy sobie uciąć nie dam... > > Wspólną stroną www dla obu powyższych periodyków jest www.hi-fi.com.pl Jak dla mnie to zle, choc nie wiem nic o stronie merytorycznej - moge sie wiec mylic. Pan Swiniarski zrobil blad pozoastajac niegdys przy wlasciwie pelnej niezaleznosci podczas gdy bandy Kisiela i Stryjeckiego hulaly sobie w najlepsze za kase od dystrybutorow za platne recenzje. I skonczylo sie tak jak sie skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renn Re: Pierwszy nr Magazynu HIFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:30 Nie. Ten Audiofil to taka ciekawostka z poczatku lat 90-tych.Nigdy nie wyszedl inny numer.Taki bialy kruk dla kolekcjonera.Jak ktos ma sentyment i zbiera to moze go to zainteresowac. Smieszne byly wtedy testy no i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
honda11 Re: Pierwszy nr Magazynu HIFI 20.01.05, 00:18 W jaki sposób można te czsopisma od Ciebie uzyskać? Odpowiedz na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renn Re: Pierwszy nr Magazynu HIFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:30 Jesli ktos jest zainterasowany niech probuje mnie lapac po poludniu (75) 7643332. Jakos sie pewnie dogadamy.Magazyny maja raczej wartosc sentymentalna.Czasy dla milosnikow audio byly wtedy pionierskie ale byl w tym jakis urok.Teraz jest normalniej i chyba troche nudniej.Jak sobie przypomne test pierwszego cd Diory...Ech...mlodosc... Odpowiedz Link Zgłoś