Dodaj do ulubionych

Nowe DVD Panasonic s-42

IP: *.users.s-n.pl 15.03.06, 16:26
Czy może ktoś wie czy w tym modelu poprawili najgorszy mankament poprzednich
modeli strasznie mała trzciona w DIVX
Obserwuj wątek
    • mati29 Re: Nowe DVD Panasonic s-42 16.03.06, 15:02
      a jaki masz telewizor ?
      • Gość: Seba Re: Nowe DVD Panasonic s-42 IP: *.users.s-n.pl 17.03.06, 20:00
        29 cali. I dla mnie jest to ważne bo nie chcę oczu zmarnować na oglądaniu jakiś
        filmów.
        • Gość: antek Re: Nowe DVD Panasonic s-42 IP: *.acn.waw.pl 17.03.06, 22:06
          to ogladaj krajobrazy
          • Gość: Seba Re: Nowe DVD Panasonic s-42 IP: 213.77.14.* 18.03.06, 19:14
            Pewnie że lepiej jest krajobrazy oglądac :-) Ale od czasu do czasu obejrzeć
            jakiś dobry film to średnio inteligentny człowiek powinien (tak samo jak
            przeczytać książkę)
            Czekam na opinie o nowym modelu
            • jaki71 Re: Nowe DVD Panasonic s-42 20.03.06, 20:45
              Gość portalu: Seba napisał(a):

> Pewnie że lepiej jest krajobrazy oglądac :-) Ale od czasu do czasu obejrzeć
              > jakiś dobry film to średnio inteligentny człowiek powinien (tak samo jak
              > przeczytać książkę)

A czy srednio inteligentny czlowiek zwieksza swa inteligencje poprzez ogladanie
              pirackich kopi? :))))))

Ale swoja droga jak juz Sony - jeden z wiekszych producentow i dystrybutorow
              filmow wsadzil w swoje playery divixa to czego oczekiwac od przecietnego
              inteligenta? :)))
              • Gość: Seba Re: Nowe DVD Panasonic s-42 IP: *.users.s-n.pl 20.03.06, 22:12
                A co ma piracka kopia do inteligencji? Jak sądzisz że oglądając w formacie DVD
                filmy sprawia to, że jesteś inteligentny to gratulacje wyobrażenia na temat
                inteligencji (ale Łukaszenko ma takie samo wyobrażenie o demokracji jak ty o
                inteligencji - chyba wiesz kto to jest :-).
                • ing.elec Re: Nowe DVD Panasonic s-42 20.03.06, 23:00
                  Gość portalu: Seba napisał(a):

> A co ma piracka kopia do inteligencji?

Nic. Zlodziejstwo nigdy nie bylo szczegolna oznaka inteligencji.

Bez pozdrowien.
                • jaki71 Re: Nowe DVD Panasonic s-42 22.03.06, 10:22
                  Slowem kluczem w mojej wypowiedzi bylo: PIRACKA.
                  • Gość: jazy Re: Nowe DVD Panasonic s-42 IP: *.wss5.pl 26.03.06, 08:00
                    Zupełnie nie rozumię mądrali nie mających nic do powiedzenia a wymądrzających
                    się na każdy temat. Gość zadał konkretne pytanie i na takie oczekuje
                    odpowiedzi. Sam jestem zainteresowany tym modelem i chętnie poczytałbym
                    logicznych wypowiedzi a nie bełkotu mądrali uważających się za super
                    inteligentnych i uzurpujących sobie prawo do pouczania innych co dobre a co
                    złe. Z takimi pouczeniami proponuję udać się na forum LPR-u lub podobne gdzie
                    wszystko wiedzą najlepiej i tylko ich racje się liczą.
                    Pozdrawiam i oczekuję opinii o s42.
                    • Gość: Polak Re: Nowe DVD Panasonic s-42 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.06, 23:22
                      w języku polskim nie ma słowa "rozumię"
                      czasownik "rozumieć" w pierwszej osobie liczby pojedynczej odmienia się jako JA
                      ROZUMIEM
                      • Gość: jazy Re: Nowe DVD Panasonic s-42 IP: *.wss5.pl 27.03.06, 07:23
                        To przykład kolejnego mądrali wypowiadającego się nie na temat. Post był o dvd
                        s-42 a nie o ortografii i gramatyce języka polskiego.
                    • ing.elec Prawda musi widac bardzo w oczy kolec n/t 26.03.06, 23:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka