Dodaj do ulubionych

spam na forum!

27.03.06, 12:23
Do wszystkich adwersarzy locoloco i jego sklepu!
to forum zamieniło się w jeden smietnik spamu anty - locoloco
Jest to bardzo uciązliwe, o wiele bardziej dla przeciętnego użytkownika niż
pseudoreklamy locoloco, tym bardziej, że nie wnoszą nic do dyskusji oprócz
wiadomych informacji, że locoloco ma sklep z rtv.
BTW. sklep z niskimi cenami, kilku moich znajomych kupiło tam sprzęt
elektroniczny ( uprzedzając pytania - nie znali locoloco a sklep wybrali
korzystajac z googla )
Wiec dajcie sobie na luz, i nie bądzcie trollami forumowymi
Obserwuj wątek
    • kiki_kiki1 Re: spam na forum! 27.03.06, 12:34
      Ano wlasnie, jesli powroca takie czasy, ze bedzie mozna kupywac w firmie loco
      sprzet, korzystajac tylko z googla, uznamy, ze wszystko bedzie z powrotem w
      porzadku.
      • mati29 Re: spam na forum! 27.03.06, 14:16
        a poki co zamienicie zabijecie forum zamieniajac je w smietnik,
        gdzie nikt nie bedzie chcial nawet zajrzec
        w imieniu wszystkich internautów - bardzo Wam dziekuje
        • kiki_kiki1 Re: spam na forum! 27.03.06, 14:23
          Nie ma dymu bez ognia.

Jeszcze raz patrz punkt 6 regulaminu i racz zerknac na to:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=518&w=36873206&a=37515432
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=518&w=37661498&a=37666945
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=518&w=37512003&a=37616399
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=518&w=37813701&a=37814187
          Mam nadzieje, ze ten drobniusienki wycinek wystarczy. Jesli locoloco mysli, ze
          zaszyje sie na tydzien jak mysz pod miotla i potem wroci ze zdwojona sila
          reklamowac swoja "infolinie" i uslugi, to sie gruuuuuuuuuuuubo myli.
          • kiki_kiki1 Re: spam na forum! 27.03.06, 14:31
            Gdyby ten gosc mial jeszcze troche oleju w glowie i byl zdolny do jakichs
            wlasnych refleksji, a nie do powtarzania tego co uslyszy na szkoleniach; gdyby
            mial w sobie tyle honoru, zeby przyznac sie do swoich matactw i kretactw; gdyby
            jego porady byly faktycznie merytoryczne i pomocne, a nie takie jak tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=518&w=39208870&v=2&s=0
            wtedy jeszcze bym go zniosl. Ale wybacz drogi kolego - szarlatanerii i robieniu
            w zywe oczy ludzi w balona, mowie stanowcze i jednoznaczne nie. Az tak Cie to
            dziwi, czy tez moze wolisz sluchac pseudozachwytow nad plazmami i LCD i
            wciskania ludziom nieistniejacyhc potrzeb ? Jesli tak to znaczy, ze niewiele
            wiesz o technikach wplywu, perswazji i manipulacji, a w tym co pisze loco, sa
            one WSZECHOBECNE.
            • mati29 Re: spam na forum! 27.03.06, 14:49
              czyli uszczesliwiasz nas na siłe. to juz kiedys było
              Zeby Cie uspokoic, nie czytam watkow zakladanych przez locoloco
              tak jak nie zamierzam czytac zakladanych przez Ciebie/Was
              i tak bedzie czynila zapewne wiekszosc
              a gdybys nie spamowal forum, tylko demaskowal go ( widze że to Twoja misja ) po
              jego wypowiedziach odniosloby to moze lepszy skutek nie niszczac forum
              spojrz na nie
              nie tu juz nic oprocz Waszej wojny
              • Gość: Rycho Re: spam na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 15:24
                Jestem przeciwny wszelkim ograniczaniom wypowiedzi na forum ale przyznam,że
                atakowanie kogoś za to,że się tu reklamuje jest dosyć nudne.Jak komuś to nie
                odpowiada może tego nie czytać, ale gdy ktoś ma misję naprawy świata to
                automatycznie jest nudziarzem. Czytam wszystkie wypowiedzi do momentu gdy mają
                coś wspólnego z tytułem tego forum,gdy od tego odbiegają są zwykłym
                zaśmiecaniem i szkoda czasu na głupoty.
                • Gość: Matt Re: spam na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:14
                  Chyba nie do końca masz rację. Jeśli jesteś stałym bywalcem formum to jak każdy
                  wiesz kto to jest ten Locoloco i masz ten komfort że możesz go sobie ignorować.
                  Gorzej jak wpadasz na forum incydentalnie bo masz jakiś problem. Zadajesz
                  pytanie i cieszysz się, że bez zwłoki ktoś przybył z pomocą........
                  Najczęściej jest to Locoloco i miliony zadowolonych klientów z JVC, Sharpem
                  ewentualnie Panasonic-iem....... Tego pana trzeba pogonić w diabły chyba, że
                  facet zacznie grać uczciwie i nie będzie ukrywał że radząc na forum ma swój
                  wymierny interes.
                  • Gość: Rycho Re: spam na forum! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 18:39
                    Gość portalu: Matt napisał(a):
                    >Tego pana trzeba pogonić w diabły chyba, że
                    > facet zacznie grać uczciwie i nie będzie ukrywał że radząc na forum ma swój
                    > wymierny interes.<
                    A przeszkadza Ci to w czymś,że może mieć jakiś interes?Mnie nie przeszkadza i
                    nie mam w zwyczaju szkodzić komuś dla zasady.

• kiki_kiki1 Re: spam na forum! 29.03.06, 19:05
                    Gość portalu: Matt napisał(a):

> Najczęściej jest to Locoloco i miliony zadowolonych klientów z JVC, Sharpem
                    > ewentualnie Panasonic-iem....... Tego pana trzeba pogonić w diabły chyba, że
                    > facet zacznie grać uczciwie i nie będzie ukrywał że radząc na forum ma swój
                    > wymierny interes.

do tego dość prymitywnymi technikami manipulacyjnymi (milion zadowolonych
                    klientow oznacz tzw. spoleczny dowod slusznosci - "inni u mnie kupuja, wiec BEZ
                    ZASTANOWIENIA SIE rob tak tez i ty").

Gdyby jeszcze te porady byly sensowne. Poza tym kto zaswiadczy, ze taki
                    sprzedawca/wlasciciel sklepu nie sprzedaje tego co mu po prostu nie schodzi ?
                    Zazwyczaj jest po prostu calkiem przeciwnie.

O udowodnionym podszywaniu sie pod "potencjalnych klientow" juz nie wspomne.

A na innych forach czlowiek ten pisze: "sprzedalismy wszystkie 10 Panasonocow po
                    9999 PLN na pniu", "wyposazylismy w to i to kilka szkol", a gdzies indziej "nie
                    jestem sprzedawca, robie to bo to lubie". jak tu nie miec podejrzenia, ze gosc
                    jest albo mitomanem, albo ma obsesje zarabiania kasy ?

Juz bym wolal gdyby ktos przyszedl i powiedzial "nie idzie mi interes, wlozylem
                    kupe kasy, a praktyki takiego Media Markt po prostu mnie niszcza:. Wtedy, jest
                    to przynajmniej szczere i uczciwe, ato juz niemalo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka