Gość: aga IP: *.consilium.europa.eu 31.07.06, 18:28 czy ktos wie, w jaki sposob mozna zainstalowac cyfre+ za granica? czy musze miec antene satelitarna? ew. co jeszcze oprocz oczywiscie dekodera..? z gory dzieki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martita503 Re: cyfra+ IP: *.tbcn.telia.com 01.08.06, 11:54 hej, my wlasnei na dniach zaistalowalismy cyfre. mieszkamy w szwecji. kupilismy tylko dekoder z karta, i odbiornik. podpisalismy umowe na rokz comiesieczna oplata. wypozyczylismy dekorer i placimy 10 zl wiecej do abonamentu. gdybym terz brala jeszcze raz cyfre wzielabym umowe i zaplacilabym na rok z gory. taniej wychodzi. a tak na marginesie to tydzien pozniej dekoder nam sie zepsul. no i sie naogladalismy.... teraz jest problem z oddaniem.'pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: cyfra+ IP: *.consilium.eu.int 01.08.06, 14:51 odbiornik, czyli TV tak? ale mieliscie juz w domu kablowke lub satelitarna? ja nie mam i ciagle sie glowie czy kupienie samego dekodera z karta wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita503 Re: cyfra+ IP: *.tbcn.telia.com 01.08.06, 16:35 zle napislalam, moj facet mowi ze trzeba tylko to co sprzedaja w punkcie cyfry plus. czyli : dekoder z karta, talerz i wsio. podlaczyl to do tv i mamy telewizje. i nie trzeba nic, ani kablowki, ani satelitarnej bo przeciez kupujac cyfre masz juz satelitke:) a nam wlasciwie juz dziala ten dekoder, tfu tfu. podobno trzeba go zresetowac na dluzej. aha, a biorac pakiet tematyczny (przy wynajmie dekodera) mamy okolo setki programow, wiec jezeli sprzet sie nei zepsuje jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: cyfra+ IP: *.crowley.pl 03.08.06, 00:04 widac ze nie wiesz dokladnie o czym piszesz. najlepiej to "kupic" samą kartę, a tuner dobrac samemu. Odpowiedz Link Zgłoś