Gość: amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 03:33 Czy jest możliwość podłączenia cyfrowego wyjścia koaksjalnego odtwarzacza DVD z cyfrowym wejściem optycznym we wzmacniaczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Połączenia cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:02 Nie ma takiej przjściówki. Trzeba by było ingerować w ampli lub DVD i je przerabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornik Re: Połączenia cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:33 Są takie przejściówki siig.com/product.asp?query=coaxial+to+toslink&pid=568 pytanie tylko, czy są do kupienia w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornik Re: Połączenia cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 11:47 Sprawdziłem, mozna tez kupic w Polsce: www.kupsprzedaj.pl/ks-item,675649.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Połączenia cyfrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:48 www.ramelectronics.net/html/audio_toslink_adapters.html ^takie, o wiele zgrabniejsze, niż pokazane wczesniej czarne widziałem na giełdzie elektronicznej koło GUS w wawie za ok. 100zł. w innych miastach - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś