Gość: pk IP: *.chello.pl 27.04.03, 18:10 Czy ktoś coś kupował w tym serwisie? Szczególnie przez aukcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: & Re: MaxAudio.pl IP: *.idzik.pl 27.04.03, 21:22 Primo: lubisz ryzyko kupowania cegieł w sklepie nabiałowym Secundo: należysz do ludzi łatwowiernych ,rzekłbym nierozsądnych Tertio: pieniądze nie stanowią dla Ciebie wartości, lubisz je ot tak zwyczajnie rozdawać, wyrzucać (wpisz co uważasz stosowne) Drzewiej (dwa lata temu) dokonałem (o ja głupi, naiwny, łatwowierny) zakupu gadżetu komputerowego. Rezultat przeszedł najśmielsze oczekiwania. Pierwszy i zarazem ostatni raz dokonałem zakupu tą drogą. NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ CZEGOKOLWIEK W SPOSÓB O KTÓRY PYTASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: MaxAudio.pl IP: *.chello.pl 27.04.03, 23:25 Primo: pochopnie wyciagasz wnioski co do moich intencji. Secundo: parę razy kupowałem rzeczy w internecie, w tym na aukcjach, zawsze z sukcesem. Nie kupiłbym tak jednak sprzętu "grającego", ciekaw jestem jednak czy ktoś tak robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: MaxAudio.pl IP: *.chello.pl 28.04.03, 23:03 i jeszcze jedno: pewne wskazówki sugerują, że Maxaudio jest blisko związane z EIC, a więc oficjalnym dystrybutorem sprzętu paru dość znanych firm. Charakter powiązania nie jest mi znany, ale wygląda jakby to były nieomal oddziały tej samej firmy: Maxaudio pełniłoby rolę sklepu detalicznego hurtownika jakim jest EIC. To troszkę chyba zmienia sytucję nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crok Re: MaxAudio.pl IP: 195.117.206.* 08.05.03, 13:18 A ja u nich kupile amplituner Onkyo i nie mam zadnych zastrzezen co do obslugi i wysylki oraz co najwazniejsze jakosci sprzetu , to prawda zeby nie kupywac bez odsluchu ale odsluch mozesz zrobic w media markt a u nich kupic z 20% taniej crok sibadurr@wp.pl Gość portalu: pk napisał(a): > i jeszcze jedno: pewne wskazówki sugerują, że Maxaudio jest blisko związane z > EIC, a więc oficjalnym dystrybutorem sprzętu paru dość znanych firm. > Charakter powiązania nie jest mi znany, ale wygląda jakby to były nieomal > oddziały tej samej firmy: Maxaudio pełniłoby rolę sklepu detalicznego > hurtownika jakim jest EIC. To troszkę chyba zmienia sytucję nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: MaxAudio.pl IP: *.acn.pl 13.05.03, 22:11 strona EIC - dystrybutora Onkyo, Marantza, Quadrala, itp jest jednocześnie stroną Maxaudio. Jeżeli rzeczywiście rabat 20% to warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś