drynda1 18.05.03, 07:10 Nie place abonamentu (nigdy go nie placilem),czy ktos ma prawo wejsc do mnie i sprawdzic czy mam radio albo telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: Abonament radio TV IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 20:54 pewnie że mama policjia z nakazem bo bez nazkazu to mażesz ich wyśmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Abonament radio TV IP: 212.87.17.* 29.05.03, 09:13 drynda1 napisał: > Nie place abonamentu (nigdy go nie placilem),czy ktos ma prawo wejsc do mnie > i sprawdzic czy mam radio albo telewizor? 1. Nie wstyd Ci tak publicznie przyznawac sie do nieprzestrzegania prawa? 2. Wg. nowej, na razie wstrzymanej przez sprawe Rywina ustawy o RTV, ma byc domniemanie ze obywatel posiada TV i trzeba bedzie skladac oswiadczenie ze sie go nie ma. Nie uwazacie, ze to skandaliczny pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koolo Re: Abonament radio TV IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 09:13 Skandalicznym pomysłem jest głosowanie na czerwono zieloną hołotę. A jak się ich wybrało to trzeba będzie bulić na pensyjki dla prezesów itp. złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś