Dodaj do ulubionych

Sklepy "internetowe" w Polsce

IP: *.sap.com / 217.153.27.* 16.12.03, 10:45
Witam,

Czy ktoś z Was kupował może sprzęt (DVD, telewizor, amplituner, ... )
w polskich sklepach "internetowych" ( wysyłkowych ) ?
Co sądzicie o zakupach w:

www.topmarket.pl
www.maximedia.pl

A może macie jakieś ciekawsze propozycje/doświadczenia ?

Mateusz

Obserwuj wątek
    • Gość: Dżony Re: Sklepy "internetowe" w Polsce IP: *.zeork.com.pl 16.12.03, 10:58
      Też jestem zainteresowany i dorzucam pytanie:
      ile można urwać z ceny proponowanej przez sklep?
      • Gość: zk2is8 Re: Sklepy "internetowe" w Polsce IP: 217.153.19.* 01.01.04, 19:07
        Ja zszedlem o 30 zl ale oni przyslali mi maila z cena o 10 zl mniejsza, to tylko
        jest tak jakby chwy reklamowy ze niby taniej to kupisz, ale i tak ci zejda do
        ceny takiej jakiej oni chca za to.
        • Gość: Damian Re: Sklepy "internetowe" w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 14:24
          Ja kupilem w www.topmarket.pl JVC GR-D70 za 2579
          kamera byla nastepnego dnia u mnie
          • Gość: Dżony Re: Sklepy "internetowe" w Polsce IP: *.zeork.com.pl 13.01.04, 07:11
            W wymienionych wyżej sklepach panują dziwne praktyki. W topmarkecie nie
            przewidują w ogóle możliwości negocjacji - przynajmniej uczciwie stawiają
            sprawę. A w maximediach robią sobie z ludzi jaja - na każdą ofertę klienta mają
            tylko jedną kontrofertę niecałe 2,5 % upustu i po "negocjacjach". Za to w
            jednym z lubelskich sklepów spotkała mnie miła niespodzianka.
            • Gość: irekk Re: Sklepy "internetowe" w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 08:39
              czy mógłbyś sprecyzować?
              bo właśnie jestem na kupnie telewizora, złożyłem zamówienie 27.12
              (agdrtv.com.pl) mieli zadzwonić do 72 h, sam musiałem dzwonić kilka razy, ale
              mnie zwodzą, mówią że ktoś oddzwoni, ale nikt nie oddzwania, chyba zrezygnuje
              • Gość: Dżony Re: Sklepy "internetowe" w Polsce IP: *.zeork.com.pl 13.01.04, 09:16
                Pewnie zaproponowałeś za niską (dla nich) cenę i Cię "odstawili" na później.
                Jak się uporają z lepszymi propozycjami to prawdopodobnie dostaniesz jakiś
                śmieszny upust, być może na pokrycie kosztów przesyłki i nie licz na
                dalsze "negocjacje".
                • Gość: irekk Re: Sklepy "internetowe" w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 10:38
                  nie, nawet nie negocjowałem ceny, bo wydała się atrakcyjna
            • Gość: RATAJ Re: Sklepy "internetowe" w Polsce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.04, 11:55
              Źle negocjowałes ja dostałem 25%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka