Dodaj do ulubionych

WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O WPIS

• reirei Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 28.01.04, 11:56
      wpisuję się.. ^__^ zakochana od prawie roku, 10 lutego rocznica: pierwszy raz
      powiedział "kocham Cie" i ja Go za to kocham
    • Gość: Kamila Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 17:09
      Jestem Bardzo Bardzo szczesliwie zakochana i oby tak dalej ;)Kocham Cie
      Skarbie!!!
    • Gość: Alinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:31
      Mój kocioo jest boski, jestem zakochana- SZCZĘŚLIWIE!!!!!
    • Gość: Miś Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 01:47
      Hej.Miłość jest cudowna,szczególnie gdy ma się ukochana osobę przy
      sobie.Jesteśmy razem już ponad 1,5 roku(dokładnie 20 miesiecy)i nie wyobrazam
      sobie życia bez Magdy.Dni są za krótkie... chwile spędzone bez mojego Słoneczka
      dłużą się nieubłaganie, a te które spedzamy razem przemykają niczym ziarenka
      piasku w klepsydrze.Brak mi słów aby napisać jak bardzo Ją kocham,jest moim
      szczęściem i najwiekszym skarbem, jest moim kwiatkiem, a ja jestem słoneczkiem
      które sprawia że pięknie rozkwita.Jesteśmy razem bardzo szczęśliwi i mamy
      nadzieje, że tak będzie zawsze.
    • Gość: noJA Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 19:10
      Qrcze, ale ja wam zazdroszczę. Ja kocham, wszytsko fajnie, ale on nie:(
      • aniol172 KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 18.12.05, 11:01
        Kocham Cie skarbus:)jestes dla mnie calym swiatem,jestem zawsze obok ale ty
        mnie nie widzisz i nie slyszysz czasami czujesz moj dotyk wygladasz tak pieknie
        gdy spisz....ale ty tego nie widzisz...zapatrzony w marzenia jestes...co noc
        szeptam ci mile slowka do uszka i co noc cie caluje.Nie moge zyc bez Ciebie!
        Omotales mnie,pragne tylko ciebie,chce zebys mnie zawsze kochal,byl tylko
        moj,kazda sekunda bez ciebie jest pieklem.Kazda chwila z toba jest dla mnie
        szczesciem,jestes dla mnie niebem.
    • agnieszkakielce Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.02.04, 15:45
      Ja też się dopisuję:)))))

Tylko co na to powie mąż......
    • Gość: didi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 12:02
      kocham, kocham, tak po prostu. Jesteś boski Misiu :)
    • Gość: Grubas Barbarzynca Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 16:28
      TO JA!!!!
    • Gość: Agatka zakochana w idealnym Michalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 16:43
      kocham mojego idealnego Michałka, jest calym moim zyciem. wszystko dla niego
      zrobie i zawsze bede mu oddana. KOCHAM CIE SKARBIE
      • Gość: Zakochany w Agatce Re: zakochana w idealnym Michalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:03
        MOJA BOSKA AGATKA jest JEDYNYM IDEAŁEM ŚWIATA. KOCHAM JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Małgorzata Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.um.krakow.pl 08.07.04, 08:20
      Łukaszu D. jesteś miłością mojego życia.Jesteś moim przyjacielem, kochankiem,
      mężem, ojcem Julii. Jesteś moją radością i szczęściem. Kocham Cię...
    • juha1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:20
      czesc mam na imię Łukasz i chciałem wszystkim powiedzieć, że jestem szczesliwie
      zakochany w pewnej fantastycznej kobiecie o imieniu Malgosia. ona jest super.
      To moja przyszła małzonka i matka moich dzieci. Kocham Cię Małgorzato K.
      P.S.
      juz bym chcial zeby wszystko sie ułożyło.
      • Gość: Małgorzata Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.um.krakow.pl 08.07.04, 08:23
        Łukaszysko, jak ja Cię kocham, ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego...
        • Gość: Mariola Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:50
          kocham mojego Łukasza tak mooooocnooo :)))
      • Gość: kinia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:29
        ja też, ja też, ja też:D......................Kocham mojego Michała........:D
    • makow7 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:27
      Witaj koczkodanie
      • ivaq Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:45
        czesc krowo morska tu koczkodan chciałem ci powiedziec ze chce miec z toba
        dzicko i bardzo cie kocham.
        • makow7 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:50
          ty mrówkojadzie, ty pawianie, koczkodanie, gibonie, kocham Cię jak nikogo na
          świecie
          • ivaq Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:54
            Kocham Małgorzate K. a ty krowo morska nic do tego nie masz, wisz. Jestem
            zakochany po uszy. Czy ty Małgosiu zostaniesz moja zoną?
            • makow7 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:55
              tak Łucjanie, Margośka wyjdzie za Ciebie
              • chickita Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.07.05, 14:40
                Ja też, ja też!
                TO najwspanialsze uczucie pod słońcem.
                Kocham kochać i być kochaną;)
                Buziaki dla wszsytkich zakochanych!
        • Gość: mila Kocham Cię, Kotku IP: *.chelm.mm.pl 08.08.05, 00:25
          cieszę się, że Cię mam
      • Gość: ania22 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:12
        Tygrysku KOCHAM CIĘ BARDZO .... dziękuje Ci za dwa cudowne lata , za to, że
        jesteś przy mnie, że się nie kłócimy , że jetem Twoją gwazdeczką, aniołkiem ,
        kwaituszkiem. Podziwaim Cię za Twój upór, zaradnosć. KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Dumelek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 08:32
      Ja kocham i jestem kochana już od 2,5 roku - TAK BARDZO, ŻE CZASEM NIE UMIEM
      BEZ NIEGO ODDYCHAĆ !!! Życze Wam tego i pozdrawiam...
      • Gość: BAKEFA Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 193.29.205.* 11.07.05, 09:44
        J KOCHAM MOJEGO MISIA NAWET CZASAMI MYŚLE CZY TO JEST REALNE?A ON JEST TAKI
        CUDOWNY I TEN JEGO ZAPACH...
    • sylwiusia101 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 10:30
      Świat jest wspaniały gdy się na niego patrzy z ukochana osoba ja taka mam i
      jestem bardzo szczęśliwa!Pozdrawiam
      • Gość: ika Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.os.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 08.07.04, 11:28
        ja też :) juz ponad 2 lata :)
      • Gość: Marta T. Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 16:51
        Tak. tak jestem szczesliwie zakochana i co wspanielsze za 1 miesiace poslubie czlowieka, ktory jest najwieksza miloscia mojego zycia!!!!
    • Gość: kasia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 08.07.04, 15:15
      Świat jest piekny.Nie zastanawiaj sie nad tym.Tak po prostu jest.CARPE DIEM!
    • Gość: Karolinka i Jarek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 17:08
      my jestesmy zakochani
      • myszka243 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 20.04.05, 23:15
        Kocham moje Słoneczko najmocniej na świecie,choć muszę za nim potęsknić bo
        wyjeżdża:-(
        Darusiu-bedę na Ciebie czekala.Kct!
    • Gość: nieszczęśliwy Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 81.210.69.* 08.07.04, 17:55
      Może na moim tle optymistka jeszcze bardziej będzie się cieszyć ze szczęścia
      dlatego wpisze się też ja- bardzo nieszczęśliwy :'(
      • Gość: Hopeless Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.espol.com.pl 28.03.05, 20:28
        ja tak samo jak ty...nie cierpie samotnosci chociaz faceci mi nie wierza ze
        jestem samotna..ale nawet bedac ladna mozna byc samotna....:(
    • Gość: Młody :] Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:18
      może czas najwyższy pomyśleć o weselu.... :] Mnóstwo róż i moja pani na ślubnym
      kobiercu....... oto i mój wpis... Miłość jest piękna!!!
      • Gość: lulu Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:24
        jestem zakochana w mpim tygrysku juz 3 lata i jest mi z tym cudownie!:)
    • miszha Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 20:30
      ja też jestem szczęśliwie zakochana...
      • kaaja19 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 18.12.04, 20:09
        ja tez jestem zakochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: MONICZKA Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.elpos.net 08.07.04, 22:40
      OD 11 MIESIECY W SZCZESLIWYM ZWIAZKU :)))) <KOCHAM CIE MOJE SERDUSZKO>:*****
    • Gość: ja Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:04
      Aśka :D:D:D już od 9 miesięcy przezywam piękne chwile:))
    • Gość: Natalie Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.249.194.* 09.07.04, 16:06
      Wpisuje sie! Jestem nie po prostu szczesliwie zakochana, a jestem szalenie
      szczesliwie zakochana, uwielbiam go, a on mnie :)
      • Gość: jola Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.siec.org / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:41
        Już 14 miesięcy a prze nami całe życie.........
    • Gość: Lilu Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.miechow.com / *.miechow.com 09.07.04, 19:07

Jestem zakochana od niemal 20 lat. Dziwne nie? To już inna miłość niż na
      początku, dojrzała. Teraz polega na tym, że wiemy o swoich wadach i przywarach
      i pomimo to kochamy.
    • Gość: helutka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.30-136-217.adsl.skynet.be 09.07.04, 20:23
      coz powiem krotko ja tez kogos mam juz 9 miesiecy!! narazie jestem za granica i
      nie widzimy sie juz miesiac i jeszcze 3 tyg jak go zobacze!! ale caly czas zyje
      tym dniem kiedy na powitanie bede mogla go przytulic pocalowac i powiedziec mu
      jak bardzo go kocham i jak mi go brakowalo jak tesknilam!!! ale caly czas czuje
      ze jest ze mna!! nawet gdy spie i jak sie budze czuje jego bliskosc i to jest
      niesamowite!! wystarczy ze przed snem pomysle jak mnie przytulal i od razu
      jestem spokojniejsza!!! pozdrawiam zakochane
    • Gość: shell Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.retsat1.com.pl 09.07.04, 20:53
      jestem szczęśliwa od 2 lat
      • Gość: Zakochana Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 02:02
        kazdy tu pisze, że jest najszczęśliwszy na swiecie... Ja też jestem i kocham
        mocno i serio itd. Ale pomyslałam sobie, że jakbym wpadła na to forum 4 lata
        temu, to też bym tak napisała,a myślałabymo kim innym. a teraz to mój wróg nr
        1. Jesteśmy po rozwodzie, mamy dziecko i wojne o nie... A jaka to była wielka
        miłość... No ale teraz jestem naprawdę zakochana, mam połóweczkę i tesknię
        bardzo, bo sie nie możemy spotykać niestety.. No ale tak już w życiu jest.
        Czekam na Ciebie Kwiatuszku mój...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka