reirei Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 28.01.04, 11:56 wpisuję się.. ^__^ zakochana od prawie roku, 10 lutego rocznica: pierwszy raz powiedział "kocham Cie" i ja Go za to kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 17:09 Jestem Bardzo Bardzo szczesliwie zakochana i oby tak dalej ;)Kocham Cie Skarbie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:31 Mój kocioo jest boski, jestem zakochana- SZCZĘŚLIWIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.icpnet.pl 06.02.04, 01:47 Hej.Miłość jest cudowna,szczególnie gdy ma się ukochana osobę przy sobie.Jesteśmy razem już ponad 1,5 roku(dokładnie 20 miesiecy)i nie wyobrazam sobie życia bez Magdy.Dni są za krótkie... chwile spędzone bez mojego Słoneczka dłużą się nieubłaganie, a te które spedzamy razem przemykają niczym ziarenka piasku w klepsydrze.Brak mi słów aby napisać jak bardzo Ją kocham,jest moim szczęściem i najwiekszym skarbem, jest moim kwiatkiem, a ja jestem słoneczkiem które sprawia że pięknie rozkwita.Jesteśmy razem bardzo szczęśliwi i mamy nadzieje, że tak będzie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noJA Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 19:10 Qrcze, ale ja wam zazdroszczę. Ja kocham, wszytsko fajnie, ale on nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
aniol172 KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 18.12.05, 11:01 Kocham Cie skarbus:)jestes dla mnie calym swiatem,jestem zawsze obok ale ty mnie nie widzisz i nie slyszysz czasami czujesz moj dotyk wygladasz tak pieknie gdy spisz....ale ty tego nie widzisz...zapatrzony w marzenia jestes...co noc szeptam ci mile slowka do uszka i co noc cie caluje.Nie moge zyc bez Ciebie! Omotales mnie,pragne tylko ciebie,chce zebys mnie zawsze kochal,byl tylko moj,kazda sekunda bez ciebie jest pieklem.Kazda chwila z toba jest dla mnie szczesciem,jestes dla mnie niebem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakielce Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.02.04, 15:45 Ja też się dopisuję:))))) Tylko co na to powie mąż...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 12:02 kocham, kocham, tak po prostu. Jesteś boski Misiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grubas Barbarzynca Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 16:28 TO JA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka zakochana w idealnym Michalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 16:43 kocham mojego idealnego Michałka, jest calym moim zyciem. wszystko dla niego zrobie i zawsze bede mu oddana. KOCHAM CIE SKARBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochany w Agatce Re: zakochana w idealnym Michalku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:03 MOJA BOSKA AGATKA jest JEDYNYM IDEAŁEM ŚWIATA. KOCHAM JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.um.krakow.pl 08.07.04, 08:20 Łukaszu D. jesteś miłością mojego życia.Jesteś moim przyjacielem, kochankiem, mężem, ojcem Julii. Jesteś moją radością i szczęściem. Kocham Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
juha1 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:20 czesc mam na imię Łukasz i chciałem wszystkim powiedzieć, że jestem szczesliwie zakochany w pewnej fantastycznej kobiecie o imieniu Malgosia. ona jest super. To moja przyszła małzonka i matka moich dzieci. Kocham Cię Małgorzato K. P.S. juz bym chcial zeby wszystko sie ułożyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.um.krakow.pl 08.07.04, 08:23 Łukaszysko, jak ja Cię kocham, ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:50 kocham mojego Łukasza tak mooooocnooo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:29 ja też, ja też, ja też:D......................Kocham mojego Michała........:D Odpowiedz Link Zgłoś
makow7 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:27 Witaj koczkodanie Odpowiedz Link Zgłoś
ivaq Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:45 czesc krowo morska tu koczkodan chciałem ci powiedziec ze chce miec z toba dzicko i bardzo cie kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
makow7 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:50 ty mrówkojadzie, ty pawianie, koczkodanie, gibonie, kocham Cię jak nikogo na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
ivaq Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:54 Kocham Małgorzate K. a ty krowo morska nic do tego nie masz, wisz. Jestem zakochany po uszy. Czy ty Małgosiu zostaniesz moja zoną? Odpowiedz Link Zgłoś
makow7 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 08:55 tak Łucjanie, Margośka wyjdzie za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
chickita Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.07.05, 14:40 Ja też, ja też! TO najwspanialsze uczucie pod słońcem. Kocham kochać i być kochaną;) Buziaki dla wszsytkich zakochanych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Kocham Cię, Kotku IP: *.chelm.mm.pl 08.08.05, 00:25 cieszę się, że Cię mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania22 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:12 Tygrysku KOCHAM CIĘ BARDZO .... dziękuje Ci za dwa cudowne lata , za to, że jesteś przy mnie, że się nie kłócimy , że jetem Twoją gwazdeczką, aniołkiem , kwaituszkiem. Podziwaim Cię za Twój upór, zaradnosć. KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumelek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 08:32 Ja kocham i jestem kochana już od 2,5 roku - TAK BARDZO, ŻE CZASEM NIE UMIEM BEZ NIEGO ODDYCHAĆ !!! Życze Wam tego i pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAKEFA Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 193.29.205.* 11.07.05, 09:44 J KOCHAM MOJEGO MISIA NAWET CZASAMI MYŚLE CZY TO JEST REALNE?A ON JEST TAKI CUDOWNY I TEN JEGO ZAPACH... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiusia101 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 10:30 Świat jest wspaniały gdy się na niego patrzy z ukochana osoba ja taka mam i jestem bardzo szczęśliwa!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.os.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 08.07.04, 11:28 ja też :) juz ponad 2 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta T. Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 16:51 Tak. tak jestem szczesliwie zakochana i co wspanielsze za 1 miesiace poslubie czlowieka, ktory jest najwieksza miloscia mojego zycia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 08.07.04, 15:15 Świat jest piekny.Nie zastanawiaj sie nad tym.Tak po prostu jest.CARPE DIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka i Jarek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 17:08 my jestesmy zakochani Odpowiedz Link Zgłoś
myszka243 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 20.04.05, 23:15 Kocham moje Słoneczko najmocniej na świecie,choć muszę za nim potęsknić bo wyjeżdża:-( Darusiu-bedę na Ciebie czekala.Kct! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszczęśliwy Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 81.210.69.* 08.07.04, 17:55 Może na moim tle optymistka jeszcze bardziej będzie się cieszyć ze szczęścia dlatego wpisze się też ja- bardzo nieszczęśliwy :'( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hopeless Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.espol.com.pl 28.03.05, 20:28 ja tak samo jak ty...nie cierpie samotnosci chociaz faceci mi nie wierza ze jestem samotna..ale nawet bedac ladna mozna byc samotna....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody :] Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:18 może czas najwyższy pomyśleć o weselu.... :] Mnóstwo róż i moja pani na ślubnym kobiercu....... oto i mój wpis... Miłość jest piękna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 12:24 jestem zakochana w mpim tygrysku juz 3 lata i jest mi z tym cudownie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
miszha Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 08.07.04, 20:30 ja też jestem szczęśliwie zakochana... Odpowiedz Link Zgłoś
kaaja19 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 18.12.04, 20:09 ja tez jestem zakochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONICZKA Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.elpos.net 08.07.04, 22:40 OD 11 MIESIECY W SZCZESLIWYM ZWIAZKU :)))) <KOCHAM CIE MOJE SERDUSZKO>:***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:04 Aśka :D:D:D już od 9 miesięcy przezywam piękne chwile:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalie Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.249.194.* 09.07.04, 16:06 Wpisuje sie! Jestem nie po prostu szczesliwie zakochana, a jestem szalenie szczesliwie zakochana, uwielbiam go, a on mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.siec.org / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:41 Już 14 miesięcy a prze nami całe życie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.miechow.com / *.miechow.com 09.07.04, 19:07 Jestem zakochana od niemal 20 lat. Dziwne nie? To już inna miłość niż na początku, dojrzała. Teraz polega na tym, że wiemy o swoich wadach i przywarach i pomimo to kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helutka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.30-136-217.adsl.skynet.be 09.07.04, 20:23 coz powiem krotko ja tez kogos mam juz 9 miesiecy!! narazie jestem za granica i nie widzimy sie juz miesiac i jeszcze 3 tyg jak go zobacze!! ale caly czas zyje tym dniem kiedy na powitanie bede mogla go przytulic pocalowac i powiedziec mu jak bardzo go kocham i jak mi go brakowalo jak tesknilam!!! ale caly czas czuje ze jest ze mna!! nawet gdy spie i jak sie budze czuje jego bliskosc i to jest niesamowite!! wystarczy ze przed snem pomysle jak mnie przytulal i od razu jestem spokojniejsza!!! pozdrawiam zakochane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shell Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.retsat1.com.pl 09.07.04, 20:53 jestem szczęśliwa od 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 02:02 kazdy tu pisze, że jest najszczęśliwszy na swiecie... Ja też jestem i kocham mocno i serio itd. Ale pomyslałam sobie, że jakbym wpadła na to forum 4 lata temu, to też bym tak napisała,a myślałabymo kim innym. a teraz to mój wróg nr 1. Jesteśmy po rozwodzie, mamy dziecko i wojne o nie... A jaka to była wielka miłość... No ale teraz jestem naprawdę zakochana, mam połóweczkę i tesknię bardzo, bo sie nie możemy spotykać niestety.. No ale tak już w życiu jest. Czekam na Ciebie Kwiatuszku mój... Odpowiedz Link Zgłoś