Gość: loona IP: 62.29.129.* 15.01.04, 20:52 czym rozni sie robienie laski od loda i od obciagniecia? co wtedy robic z napletkiem? prosze pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: pomozcie IP: *.pl 15.01.04, 20:56 hmmm...slownictwa nie masz najlepszego, ale nie wazne!wiec robienie"laski" jak to okreslilas polega na recznym zaspokajaniu potrzeb partnera, natomiast robienie "loda" to nic innego jak sex oralny, czyli ustne...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loona Re: pomozcie IP: *.energis.pl 18.01.04, 17:51 dzieki bardzo, ale napiszcie mi jeszcze co robi sie z napletkiem podczas seksu Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia5 Re: pomozcie 18.01.04, 18:16 Gość portalu: loona napisał(a): > ale napiszcie mi jeszcze co robi sie z napletkiem podczas seksu odkręca sie go za pomocą małego śrubokrętu i na czas stosunku wkłada do słoika ze słoną wodą( pamiętajmy, że należy użyć soli akwarystycznej!! ). słoik następnie umieszczamy w lodówce. po9 stosunku mocujemy napletek zpowrotem . Odpowiedz Link Zgłoś
ireen Re: pomozcie 20.01.04, 18:56 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no wlasnie. w podreczniku do 5 klasy z biologii chyba tego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś