Dodaj do ulubionych

Nowy lans? okulary

12.04.10, 12:02
Na ookularnicy.pl/ jest kilkadziesiąt fot z ludźmi w wielkich
okularach, co o tym myśleć? ludzie zaczną chodzić w takich okularach po
mieście? dziwnie to wygląda ale dodaje uroku twarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: maskotkaaa Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 12.04.10, 21:08
      jasne, ze nie zaczna, bo to zenada. to nie sa okulary do chodzenia na co dzien po ulicy.
      • Gość: bura Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 20.04.10, 14:16
        Jak dla mnie okulary z ookularników są super i bardzo pozytywnie by było gdyby
        ludzie w takich chodzili po ulicy :)
    • robsonos Re: Nowy lans? okulary 20.04.10, 16:37
      Jak myślisz, po co ktoś coś takiego stworzył?
      W sumie ookularnicy to ciekawy pomysł. Zabawa, ułatwienie. W końcu nie każdy
      radzi sobie z photoshopem.

• basiapron Re: Nowy lans? okulary 21.04.10, 11:30
        żeby się móc pośmiać i pozytywnie nastroić do świata :D bo te ookulary są
        naprawdę interesujące
    • robsonos Re: Nowy lans? okulary 21.04.10, 18:34
      Nie wiem po co to powstało. Może duży salon okulistyczny? Co myślicie?
      A może ookularnicy to jakaś inna inicjatywa powiązana z funduszami unijnymi?

W każdy razie niemowlaki i psiaki wyglądają genialnie.
      • Gość: bura Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 22.04.10, 08:17
        taaa to jest przesmieszne, szczegolnie zdjecia dzieci i psow. hmm inicjatywa
        unijna? raczej mysle że ktoś próbuje ludzi bardziej pozytywnie nastawić do
        świata, prawie jak różowe okulary
        • super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 22.04.10, 10:18
          Rewelka!;D Tajemnicze, ale prześmieszne:) Nie mam pojęcia kto mógł wpaść, na taki pozytywnie zakręcony pomysł, ale bez kitu dostarczył radości, hehe
        • robsonos Re: Nowy lans? okulary 22.04.10, 12:56
          Gość portalu: bura napisał(a):

> taaa to jest przesmieszne, szczegolnie zdjecia dzieci i psow. hmm inicjatywa
          > unijna? raczej mysle że ktoś próbuje ludzi bardziej pozytywnie nastawić do
          > świata, prawie jak różowe okulary

Bura masz rację, przynajmniej częściowo. Jestem generalnie człowiekiem
          nastawionym dosyć sceptycznie do różnych pomysłów, zawsze szukam dziury w całym.
          Oczywiście ookularnicy to świetna zabawa. Ludzie się dobrze bawią. Widziałem już
          różne avatary pochodzące z tego miejsca.
          A że może to coś więcej niż zabawa? Przekonamy się w przyszłości.
          • Gość: bura Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 22.04.10, 16:36
            a wyobraź sobie jakby takie ookulary założyć wszystkim politykom. Jaki fajny
            stałby się świat:) jejku, ciekawe kiedy ujawnią kto taką świetną stronkę wymyślił
            • super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 23.04.10, 07:54
              przemodelowałem zdjęcie klasowe, oczywiście każdemu dodając ookulary, to aż się
              do mnie dawna wychowawczyni na Naszej-Klasie z aprobatą odezwała ;D
              ookularnicy.pl - szacuneczek!
              • robsonos Re: Nowy lans? okulary 23.04.10, 12:16
                Słyszałem, że ookularnicy byli już w Krakowie i Warszawie, i rozdawali ookulary.
                Wie ktoś kiedy będą w Poznaniu?

• Gość: bura Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 23.04.10, 16:10
                  a na śląsku??? kiedy będą na naszym szarym śląsku, dajcie mi okularki:( w ogóle
                  czyja to akcja? będę wiedziała do kogo sie po nie zgłosić:)
                  • super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 24.04.10, 11:02
                    Widzięliście wczoraj na ESKA Music Awards? Wszyscy mieli te okulary! O co cho?!:)
                    • robsonos Re: Nowy lans? okulary 24.04.10, 11:50
                      super_elcracktotal napisał:

> Widzięliście wczoraj na ESKA Music Awards? Wszyscy mieli te okulary! O co cho?!
                      > :)

Programu nie widziałem. Ale na to wychodzi, że ookularnicy to jakaś większa
                      akcja. Ciekawe czyja? Albo nawet bardziej interesujące - czy to się dalej
                      rozwinie - konkursy?
                      • basiapron Re: Nowy lans? okulary 24.04.10, 13:41
                        ja chcę konkursy, uwielbiam konkursy :) najlepiej żeby do wygrania były takie
                        okulary hehehehehe
                        • super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 25.04.10, 11:46
                          No ciekawe, ciekawe. Odwiedzam stronkę ookularnicy.pl codziennie, na razie się zlewam z fotek hehehe;D Ktoś miał pomysła heh
                          • basiapron Re: Nowy lans? okulary 25.04.10, 16:57
                            raczej poomysł :) jak ookularnicy
                            heheh powinien być jakiś konkurs bo już mi rózne hasła po głowie chodzą :) i
                            pomysły na zdjęcia :)
                            • super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 26.04.10, 07:52
                              Konkurs, to by była fajna rzecz - lubię konkursy!;) Tylko co by było do wygrania? Zestaw okularów?;D
                              • basiapron Re: Nowy lans? okulary 26.04.10, 11:08
                                www.hoopcola.pl/#/strona-glowna
                                hahaha i jest konkurs!!! podobno na nk też dają nagrody dla pierwszego 1000 osób
                                które skorzysta z ookularów
                                głosujcie na ZosiaBK- jeślli chodzi o hasło na co się można otworzyć:)
                                • robsonos Re: Nowy lans? okulary 26.04.10, 14:25
                                  Jeden z moich znajomych nawet stwierdził, że za ookularnikami stoi hoop cola.
                                  Konkurs zapowiada się ciekawie. Hoop Cola słynie z takich fajnych akcji. Macie
                                  linka do profilu na NK?
    • Gość: gogol Re: Nowy lans? okulary IP: *.kalisz.mm.pl 26.04.10, 10:06
      zastanawia mnie o co w tym chodzi...
      • robsonos Re: Nowy lans? okulary 27.04.10, 09:22
        Gość portalu: gogol napisał(a):

> zastanawia mnie o co w tym chodzi...

Na stronie Hoop Coliznajdziesz odpowiedź.
        Ciekawie rozwija się konkurs. Co otwieramy? Ninja - OOtworzyć sejf w NBP.

W 100% popieram. Jakie są Wasze typy?
        • super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 27.04.10, 09:57
          No słowo daje, Hoopa to o to nie podejrzewałem:D Aż się dzisiaj zaopatrzę w Hoop Colę w nagrodę hehehe:)

Super akcja, ja już kminie nad hasłem, ale powiem wam że jak przeglądam pomysły innych, to co 3 minuty mnie doprowadzają do śmiechu - świetną mają ludziska inwencje!:) Oby tak dalej!:)
        • basiapron Re: Nowy lans? okulary 27.04.10, 15:42
          hehe, fajne są odpowiedzi. I nagrody ciekawe, takie niebanalne, warto wziąć udział
          • robsonos Re: Nowy lans? okulary 28.04.10, 14:22
            basiapron napisała:

> hehe, fajne są odpowiedzi. I nagrody ciekawe, takie niebanalne, warto wziąć udział
            Nie wiem czy zauważyłaś, że najwięcej głosów mają otwarcia drzwi - do autka,
            domu, lasu?Ludziska mają marzenia. Ale z drugiej strony, czy takie hasła powinny
            być najwyżej oceniane?
            • basiapron Re: Nowy lans? okulary 28.04.10, 21:15
              zauważyłam, wiesz no,ilość głosów to raczej znajomi
              ale akcja super, więc może ludzie zaczna głosować na te nieprzyziemne pomysły
              • robsonos Re: Nowy lans? okulary 29.04.10, 15:25
                Tak, też to zauważyłem. Póki co łątwo jest znaleźć się w czołówce. Zastanawia
                mnie jak ludzie wymyślają własne marzenia - drzwi do mieszkania, samochodu,
                czyjegoś serca, sejfu. Fajnie czyta się takie rzeczy. Choć faktycznie mogłoby
                być mniej przyziemnie. Może Hoop Cola to jakoś rozwinie.
                • super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 01.05.10, 07:03
                  No i jak tam wasze konkursowe propozycje? Ja się w końcu na książki otworzyłem
                  przez weekend bo mnie terminy naukowe ścigają hehe;D
                  • basiapron Re: Nowy lans? okulary 01.05.10, 16:36
                    proponuję otworzyć butelkę Hoopa i butelkę jakiegoś napoju % :)
                    dodać cytrynkę i podrinkować w ramach weekendu
                    no to HOOP:)
                    • robsonos Re: Nowy lans? okulary 01.05.10, 17:53
                      basiapron napisała:

> proponuję otworzyć butelkę Hoopa i butelkę jakiegoś napoju % :)
                      > dodać cytrynkę i podrinkować w ramach weekendu
                      > no to HOOP:)
                      Szacunek za podpowiedź. :)
                      Co by tu jeszcze otworzyć? Ano np. etui z ookularami.
    • Gość: Asdf Re: Nowy lans? okulary IP: *.limes.com.pl 01.05.10, 23:01
      co powiecie na takie okulary jak nosi Brad Pitt?
      www.youtube.com/watch?v=zpWmJ__T068
      • super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 02.05.10, 13:08
        Panu z "Ale urwał" nawet okularów otwartości nie potrzeba...schilloutowany po maksie hehe:D
        • Gość: heh Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 02.05.10, 17:03
          łoooo
          można to jakoś sformułować - otwórzymy się na chillout :)
    • Gość: as Re: Nowy lans? okulary IP: *.router5.tygrys.net 02.05.10, 20:35
      www.takeagift.pl/polecam:351113
      • Gość: xxx Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 03.05.10, 10:21
        to powyżej chyba niewiele ma wspólnego z tematem
        ale można otworzyć prezent :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka