fation 12.04.10, 12:02 Na ookularnicy.pl/ jest kilkadziesiąt fot z ludźmi w wielkich okularach, co o tym myśleć? ludzie zaczną chodzić w takich okularach po mieście? dziwnie to wygląda ale dodaje uroku twarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maskotkaaa Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 12.04.10, 21:08 jasne, ze nie zaczna, bo to zenada. to nie sa okulary do chodzenia na co dzien po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 20.04.10, 14:16 Jak dla mnie okulary z ookularników są super i bardzo pozytywnie by było gdyby ludzie w takich chodzili po ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 20.04.10, 16:37 Jak myślisz, po co ktoś coś takiego stworzył? W sumie ookularnicy to ciekawy pomysł. Zabawa, ułatwienie. W końcu nie każdy radzi sobie z photoshopem. Odpowiedz Link Zgłoś
basiapron Re: Nowy lans? okulary 21.04.10, 11:30 żeby się móc pośmiać i pozytywnie nastroić do świata :D bo te ookulary są naprawdę interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 21.04.10, 18:34 Nie wiem po co to powstało. Może duży salon okulistyczny? Co myślicie? A może ookularnicy to jakaś inna inicjatywa powiązana z funduszami unijnymi? W każdy razie niemowlaki i psiaki wyglądają genialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 22.04.10, 08:17 taaa to jest przesmieszne, szczegolnie zdjecia dzieci i psow. hmm inicjatywa unijna? raczej mysle że ktoś próbuje ludzi bardziej pozytywnie nastawić do świata, prawie jak różowe okulary Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 22.04.10, 10:18 Rewelka!;D Tajemnicze, ale prześmieszne:) Nie mam pojęcia kto mógł wpaść, na taki pozytywnie zakręcony pomysł, ale bez kitu dostarczył radości, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 22.04.10, 12:56 Gość portalu: bura napisał(a): > taaa to jest przesmieszne, szczegolnie zdjecia dzieci i psow. hmm inicjatywa > unijna? raczej mysle że ktoś próbuje ludzi bardziej pozytywnie nastawić do > świata, prawie jak różowe okulary Bura masz rację, przynajmniej częściowo. Jestem generalnie człowiekiem nastawionym dosyć sceptycznie do różnych pomysłów, zawsze szukam dziury w całym. Oczywiście ookularnicy to świetna zabawa. Ludzie się dobrze bawią. Widziałem już różne avatary pochodzące z tego miejsca. A że może to coś więcej niż zabawa? Przekonamy się w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 22.04.10, 16:36 a wyobraź sobie jakby takie ookulary założyć wszystkim politykom. Jaki fajny stałby się świat:) jejku, ciekawe kiedy ujawnią kto taką świetną stronkę wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 23.04.10, 07:54 przemodelowałem zdjęcie klasowe, oczywiście każdemu dodając ookulary, to aż się do mnie dawna wychowawczyni na Naszej-Klasie z aprobatą odezwała ;D ookularnicy.pl - szacuneczek! Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 23.04.10, 12:16 Słyszałem, że ookularnicy byli już w Krakowie i Warszawie, i rozdawali ookulary. Wie ktoś kiedy będą w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 23.04.10, 16:10 a na śląsku??? kiedy będą na naszym szarym śląsku, dajcie mi okularki:( w ogóle czyja to akcja? będę wiedziała do kogo sie po nie zgłosić:) Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 24.04.10, 11:02 Widzięliście wczoraj na ESKA Music Awards? Wszyscy mieli te okulary! O co cho?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 24.04.10, 11:50 super_elcracktotal napisał: > Widzięliście wczoraj na ESKA Music Awards? Wszyscy mieli te okulary! O co cho?! > :) Programu nie widziałem. Ale na to wychodzi, że ookularnicy to jakaś większa akcja. Ciekawe czyja? Albo nawet bardziej interesujące - czy to się dalej rozwinie - konkursy? Odpowiedz Link Zgłoś
basiapron Re: Nowy lans? okulary 24.04.10, 13:41 ja chcę konkursy, uwielbiam konkursy :) najlepiej żeby do wygrania były takie okulary hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 25.04.10, 11:46 No ciekawe, ciekawe. Odwiedzam stronkę ookularnicy.pl codziennie, na razie się zlewam z fotek hehehe;D Ktoś miał pomysła heh Odpowiedz Link Zgłoś
basiapron Re: Nowy lans? okulary 25.04.10, 16:57 raczej poomysł :) jak ookularnicy heheh powinien być jakiś konkurs bo już mi rózne hasła po głowie chodzą :) i pomysły na zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 26.04.10, 07:52 Konkurs, to by była fajna rzecz - lubię konkursy!;) Tylko co by było do wygrania? Zestaw okularów?;D Odpowiedz Link Zgłoś
basiapron Re: Nowy lans? okulary 26.04.10, 11:08 www.hoopcola.pl/#/strona-glowna hahaha i jest konkurs!!! podobno na nk też dają nagrody dla pierwszego 1000 osób które skorzysta z ookularów głosujcie na ZosiaBK- jeślli chodzi o hasło na co się można otworzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 26.04.10, 14:25 Jeden z moich znajomych nawet stwierdził, że za ookularnikami stoi hoop cola. Konkurs zapowiada się ciekawie. Hoop Cola słynie z takich fajnych akcji. Macie linka do profilu na NK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogol Re: Nowy lans? okulary IP: *.kalisz.mm.pl 26.04.10, 10:06 zastanawia mnie o co w tym chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 27.04.10, 09:22 Gość portalu: gogol napisał(a): > zastanawia mnie o co w tym chodzi... Na stronie Hoop Coliznajdziesz odpowiedź. Ciekawie rozwija się konkurs. Co otwieramy? Ninja - OOtworzyć sejf w NBP. W 100% popieram. Jakie są Wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 27.04.10, 09:57 No słowo daje, Hoopa to o to nie podejrzewałem:D Aż się dzisiaj zaopatrzę w Hoop Colę w nagrodę hehehe:) Super akcja, ja już kminie nad hasłem, ale powiem wam że jak przeglądam pomysły innych, to co 3 minuty mnie doprowadzają do śmiechu - świetną mają ludziska inwencje!:) Oby tak dalej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
basiapron Re: Nowy lans? okulary 27.04.10, 15:42 hehe, fajne są odpowiedzi. I nagrody ciekawe, takie niebanalne, warto wziąć udział Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 28.04.10, 14:22 basiapron napisała: > hehe, fajne są odpowiedzi. I nagrody ciekawe, takie niebanalne, warto wziąć udział Nie wiem czy zauważyłaś, że najwięcej głosów mają otwarcia drzwi - do autka, domu, lasu?Ludziska mają marzenia. Ale z drugiej strony, czy takie hasła powinny być najwyżej oceniane? Odpowiedz Link Zgłoś
basiapron Re: Nowy lans? okulary 28.04.10, 21:15 zauważyłam, wiesz no,ilość głosów to raczej znajomi ale akcja super, więc może ludzie zaczna głosować na te nieprzyziemne pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 29.04.10, 15:25 Tak, też to zauważyłem. Póki co łątwo jest znaleźć się w czołówce. Zastanawia mnie jak ludzie wymyślają własne marzenia - drzwi do mieszkania, samochodu, czyjegoś serca, sejfu. Fajnie czyta się takie rzeczy. Choć faktycznie mogłoby być mniej przyziemnie. Może Hoop Cola to jakoś rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 01.05.10, 07:03 No i jak tam wasze konkursowe propozycje? Ja się w końcu na książki otworzyłem przez weekend bo mnie terminy naukowe ścigają hehe;D Odpowiedz Link Zgłoś
basiapron Re: Nowy lans? okulary 01.05.10, 16:36 proponuję otworzyć butelkę Hoopa i butelkę jakiegoś napoju % :) dodać cytrynkę i podrinkować w ramach weekendu no to HOOP:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonos Re: Nowy lans? okulary 01.05.10, 17:53 basiapron napisała: > proponuję otworzyć butelkę Hoopa i butelkę jakiegoś napoju % :) > dodać cytrynkę i podrinkować w ramach weekendu > no to HOOP:) Szacunek za podpowiedź. :) Co by tu jeszcze otworzyć? Ano np. etui z ookularami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asdf Re: Nowy lans? okulary IP: *.limes.com.pl 01.05.10, 23:01 co powiecie na takie okulary jak nosi Brad Pitt? www.youtube.com/watch?v=zpWmJ__T068 Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Nowy lans? okulary 02.05.10, 13:08 Panu z "Ale urwał" nawet okularów otwartości nie potrzeba...schilloutowany po maksie hehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 02.05.10, 17:03 łoooo można to jakoś sformułować - otwórzymy się na chillout :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Nowy lans? okulary IP: *.router5.tygrys.net 02.05.10, 20:35 www.takeagift.pl/polecam:351113 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowy lans? okulary IP: *.chello.pl 03.05.10, 10:21 to powyżej chyba niewiele ma wspólnego z tematem ale można otworzyć prezent :) Odpowiedz Link Zgłoś