pygmalion 03.03.04, 11:18 Wszystko, co prawdziwa Cosmo powinna wiedzieć o ciele www.alfabetciala.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verka.w Re: ciało 03.03.04, 16:33 odkad to ostrogi sa czescia ciala ludzkiego i co wg ciebie maja wspolnego z nosem? Odpowiedz Link Zgłoś
pygmalion Re: ciało 04.03.04, 12:59 Nie tylko rycerz jest wypopsażony w ostrogi. Właśnie, czy nos do ostrogi czy ostroga do nosa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: ciało 04.03.04, 13:17 spytalam tylko gdzie w ludzkim ciele znajduja sie ostrogi. Moze mi laskawie wyjasnisz co to za czesc ciala? I c maja wspolnego z nosem. Jesli mi to wyjasnisz to wowczas uznam ze moze ten twoj alfabet jest cos wart poza oczywiscie tym, ze stwierdzilam ze jestes conajmniej smiesznym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: ciało IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.03.04, 15:06 Co najmniej tak.... =========================================== Człowiek żyje po to by umrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: ciało 05.03.04, 10:56 widze ze nie masz zbyt duzych zyciowych ambicji... Odpowiedz Link Zgłoś
pygmalion Re: Świetne!!! Płaczę ze śmiechu!!! 04.03.04, 19:03 Dziękuję Ci Julio za miłe słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
envi reklamacja 04.03.04, 20:11 pod O nie ma hasła orgazm i ja do tej pory nie wiem co to?zgłaszam reklamację!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pygmalion Re: reklamacja 05.03.04, 10:35 Ach, jak mógłbym zapomnieć? Jakie hasło proponujesz jako ekspertka (???) w tej dziedzinie:))? Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w pygmalion 05.03.04, 10:54 Jak ona moze byc ekspertka jak nie wie co to jest. Ponadto nadal nie potrafisz odpowiedziec na moje pytanie! Czyzbys nie byl taki madry na jakiego probujesz sie kreowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pygmalion Re: pygmalion 05.03.04, 12:51 Verko.W, ostroga to takie schorzenie, narośl, które występuje w kosciach stopy... Zapewne jesteś zbyt młoda, by tego doświadczać (mam na mysli ostrogę, a nie orgazm). Na Twoje specjalne życzenie usunąłem fragment o nosie. Czy to Cię zadawala??? www.dzienniki.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: pygmalion 08.03.04, 00:20 hasło na orgazm?ja tylko się dziwię jak można tak istotną część pominąć w encyklopedii ciała?no jak?ja reklamuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pygmalion Re: O jak......... 08.03.04, 12:33 Z okazji Dnia Kobiet w czynie społecznym poszerzyłem tę część na O. Korzystając z okaji życzę wszystkim (dorosłym) Paniom jak najwięcej udanych o......w. Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: pygmalion 08.03.04, 09:03 Dziekuje za wyjasnienie co to jest ta ostroga, choc przyznam szczerze ze pierwszy raz w zyciu slysze (czytam) taka nazwe jakiegokolwiek schorzenia. Aha, a jesli chodzi o ta twoja "encyklopedie" ciala to wpisujesz tam cos takiego jak ostroga (niewielki odstetek ludzi slyszal o czyms takim) a zapominasz o lechtaczce. Musisz sie bardziej postarac zeby to te twoje wypociny mialy chocby minimalna wartosc dydaktyczna... ;-) - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
pygmalion Re: na Ł 08.03.04, 13:09 Och verko jesteś osobą bardzo dociekliwą. Chciałbym Cię jednak poinformować, że na ł są bardziej romantyczne hasła, takie jak łzy (czy nosisz stale chustkę???) czy też łydki - niegdyś niemniej ekscytujące jak ł........a. Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: na Ł 08.03.04, 14:29 oczywiscie ze niegdys widok nagiej lydki byl niezwykle podniecajacy dla mezczyzn a dla kobiet wrecz przeciwnie, byl wulgarny nieprzyzwoity. jednak obecnie nie mozna powiedziec iz ta czesc ciala jest najbardziej wrazliwa. Jesli idac od dolu ciala np. kobiecego to stopy moga byc strefa ktora podnieca niektorych mezczyzn ale to jest fetysz. Lydki obecnie nie maja juz takiego dzialania jak przed laty, choc w niektorych kregach kulturalnych nadal sa uwazane za czesc ciala intymna. obecnie nawet pokazanie kolanka czy uda nie jest juz takim niemoralnym zjawiskiem jak dawniej. Owszem, przyznam ze uda sa niezwykla strefa erogenna jednak ja jeszcze nie spotkalam sie zeby ktos stwierdzil, ze mial orgazm udowy, ze nie wspomne o lydkowym. Tak wiec chcac stworzyc alfabet ciala, a wydaje mi sie, ze miales na mysli cialo kobiece, nalezy wziasc wiecj czynnikow niz tylko lzy. Tym bardziej, ze lzy rowniez moga byc powiazane z lechtaczka. Np. niektore kobiety przezywajac orgazm przyznaja sie do tego, iz z oczu zaczynaja im plynac lzy (pewnie szczescia) choc nie zawsze ale mysle, ze o brutalnym seksie mowic nie powiennismy na tym forum. P.S. uzupelnij ta ostroge o fakt iz jest to narosl chorobowa na kosciach. Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś