Dodaj do ulubionych

POCAŁOWAĆ MODELKE CZY NIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 21:08
spotykam się z sympatyczną modelką. jednak jestem tylko stróżem nocnym i w
dodatku mam problemy z erekcją. boje się ze jak pocałuje ją to ona będzie
liczyła na sex a ja boje się że bede niedysponowany i MÓJ MASZT NIE STANIE.
Jak myślicie czy ta modelka chce mieć ze mna stosunek tylko dlatego by móc
bez problemu przespać się z jakimś Turkiem????
Co mam zrobić??? CZY ZNÓW MAM SIĘ DAĆ WYKORZYSTAĆ???????? S.O.S!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: POCAŁOWAĆ MODELKE CZY NIE IP: *.net.pl / *.crowley.pl 08.04.04, 21:53
      A ta jak mowisz MODELKA to czlowiek czy jakas pozaziemska istota co??? bo tak
      sie o niej wypowiadasz hehe jesli bedzie chciala to zrozumie jesli nie to
      potwierdzi sie stereotyp tych kosmitek hehe ale chyba nie powinnam tego pisac
      hehehe Pozdrawiam
      • Gość: katerina Re: POCAŁOWAĆ MODELKE CZY NIE IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.04.04, 22:28
        no ja tez cie kocham Kamila!!!!!!!!! :(
        Jestem modelka i nie jestem zadna kosmitką uwazam sie za inteligentna osobe i
        niby jaki stereotyp??????????? Ze łatwe czy głupie???? Zdziwilabys sie jakie
        moga byc NIE ŁATWE!!!!!!!!zreszta nie głupie tez
        • Gość: Katerina Re: POCAŁOWAĆ MODELKE CZY NIE IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.04.04, 22:31
          Kie essena moro mou tha se SKOTONO!!!! sto DEFTERI!!! kie stin nichta
          DEFTERI/TRITI!! Wre koritsi!!
        • kathy20 Re: POCAŁOWAĆ MODELKE CZY NIE 09.04.04, 13:10
          w 100% sie z toba zgadzam!! jakos nie czuje sie kosmitką! nie czuje sie takze
          ani glupia,ani latwa!! popatrzmy na te "ciche,szare" myszki,ktore z kazdej
          imprezy wychodza z nowo poznanym przed godzina facetem... i tak co weekend...
          no ale coz o takich szczurach nikt nie mowi,nikogo nie interesują,a nam
          najlatwiej ublizyc... "stareotyp" heheheh (w ktorym ty wieku kamilko zyjesz??)
          • Gość: Rocco wszystkie sa modelkami,tak im sie wydaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:12
            a te paskudne to juz z cala pewnoscia , prawdziwe gwiazdy :))
          • Gość: zniesmaczona Re: POCAŁOWAĆ MODELKE CZY NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 14:39
            <"no ale coz o takich szczurach nikt nie mowi,nikogo nie interesują"

chyba jednak stereptyp........za kogo ty się wogóle uwazasz???!!!!!chyba jednak
            naprawde masz tylko swoja"pieknosc" w głowie a wszystkie innne na około to
            cytuje:"szczury"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka