Dodaj do ulubionych

Orgazm...............

IP: 213.25.164.* 16.04.04, 12:22
Drogie kobitki, swój pierwszy raz miałam miesiąc temu, z facetem, którego
bardzo kocham, wiedziałam ,że pierwszy raz jest niecekawy tzn. boli i wogole,
ale chciałam zrobić to właśnie z nim, nie żałuje. Ale myślałam , że już
drugi, trzeci, czwarty raz będzie coraz lepiej, a tu nic orgazmu jak nie było
tak nie ma :(((. Zaczynam się niepokoić, że może coś jest ze mną nie tak,
rozumiem,. że musimy się dotrzeć, poznać itd.ale ile można czekać? Powiedzcie
mi proszę ile musiałyście czekać na orgazm?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Orgazm............... IP: 80.48.238.* 16.04.04, 12:28
      Ja tez nie mam orgazmow od 3 lat z moim facetem, z poprzednim tez nie mialam,
      co nie znaczy, ze nie bylo mi przyjemnie. Nie wiem dlaczego, mam za to orgazmy
      we snie.
      • longinw Re: Orgazm............... 16.04.04, 23:38
        xyz najprawdopodobniej nie znalazlas faceta ze snow.POZDRAWIAM
    • Gość: otalia Re: Orgazm............... IP: *.pm.mielec.ptc.pl 17.04.04, 10:23
      jestem w podobnej sytuacji, tyle,ze to już nie 3, a pewnie jakis 33 raz :) i
      niestety nie zdarzyło mi się wielkie O, ale wierzę, ze kiedyś w końcu musi :) a
      czytałam kiedyś mądrą wypowiedzić seksuologa, ze duzo też zależy od dojrzałości
      dziewczyny,ze po prostu trzeba do tego emocjonalnie dorosnąć. Może potrzebujemy
      jeszcze czasu ;)
      pozdrowionka.
    • Gość: didi Re: Orgazm............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 13:55
      ogólnie czy od początku tego związku..? Pierwszy orgazm mialam 2 m-ce temu. sex
      uprawiam od 4 lat.
      • Gość: otalia Re: Orgazm............... IP: *.pm.mielec.ptc.pl 18.04.04, 16:14
        od początku tego pierwszego związku :)
    • Gość: :* Re: Orgazm............... IP: *.net.pl / *.crowley.pl 18.04.04, 17:28
      Ja bylam z moim facetem pol roku TYLKO ale on byl po prostu rewelacyjny w tym c
      robil :) boze jak sobie teraz przypomne to normalnie.... :) Nie spalismy ze
      soba! ale potrafil doprowadzic do w/w "O" hehehe z calego serca zycze wam
      takiego goscia Pozdrawiam :)
    • female22 Re: Orgazm............... 18.04.04, 18:04
      Najprawdopodobniej chodzi o poznanie siebie nawzajem i
      najwazniejsze..."nauczenie sie partnera". To, ze facet wie co robic, wcale nie
      znaczy, ze wie jak. Z moim pierwszym facetem mialam pierwszy orgazm po 5
      miesiacach dopiero. A np z obecnym po kilku dniach...
    • Gość: 69 Re: Orgazm............... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.04.04, 18:04
      to niech trochę popracuje językiem ... Oooooorgazm gwarantowany!!!!!!!!!!!
      69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69
      69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69
    • Gość: zuza Juz 2,5 roku i nic :( IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 14:30
      Jedyne miałam orgazm łechtaczkowy.... i tylko tyle... a tamten już olałam bo
      wiem ze nie nalzy o tym myslec bo tym bardziej nie dostane itd Nie wszystkie
      kobiety mają orgazm..... niektóre w ogólnie nie beda miały... a inne dopiero po
      porodzie....
      • female22 Re: Juz 2,5 roku i nic :( 19.04.04, 20:11
        Dlaczego nazywasz orgazm lechtaczkowy "tylko lechtaczkowym"? Czyzby Ci sie nie
        podobal? Jest on tak samo wartosciowy jak kazdy inny, tylko droga dojcia inna.
        Zawsze mozna polaczyc wszystko razem. :)
        Pozdrawiam
    • Gość: aniolek2 Re: Orgazm............... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 00:56
      a to dziwne bo ja mialam juz podczas pierwszego razu-sama sie zdziwilam bo
      mialo bolec a nie....;))
      dziekuje Ci Arturku!!
    • Gość: lolitka Re: Orgazm............... IP: *.arcor-ip.net 22.04.04, 18:37
      ja tez nie mialam dlugo orgazmu tzn jakies 2 lata odkad jestesmy razem ale
      kiedy zamieszkalismy razem jest duuuuuuuuuuuuuzo lepiej zapomnialam co to
      orgazm lechtaczkowy wystarczy duzo cwiczyc i poznac sie nawzajem

nie odmawiaj sobie 69 jest super!!!!!!!!!!!!!
      pozdrowienia
      • blackroses Re: Orgazm............... 22.04.04, 21:53
        no nie oczekuj wiele od razu twoje cialko musi sie nauczyc odkrywac
        przyjemnosc..moje sie nauczylo szybko ale jakos ostatnio leniwe jest i nie
        dziala:/ wiec mozna powiedziec ze mam taki problem ale u mneit o raczej ma
        zwiazek ze stresem i takiemi 3cimi czynnikami:(
    • Gość: night Re: Orgazm............... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 23:17
      ja pierwszy zalązek orgazmu mialam po 1,5 roku, a potem przyjaciółka kupila mi
      wibre na urodziny, poznalam swoje cialo i juz nie mam z tym problemów. I
      nieprawda jest ze pozniej mozna tylko samemu, wypracowlam tylko do perfekcji
      trafianie w G , powodzenia ;-)))
    • Gość: Kasia Re: Orgazm............... IP: *.ec.pl / *.ec.pl 22.04.04, 23:22
      Ja pierwszy miałam po kilku miesiącach od inicjacji. aLe najbardziej zaczyna
      mnie wkurzać to że moge go osiągnąć w tylko jednej pozycji(misjonarskiej) Juz
      na prawde nie wiem co jest grane
    • Gość: aniołek Re: Orgazm............... IP: 213.25.164.* 30.04.04, 12:59
      Dzięki za wszystkie odpowiedzi. A co do pozycji 69, ostatnio chłopak wspominał,
      że moglibyśmy spróbować, ale jakoś nie mogę się przekonać.
      • Gość: Bella Re: Orgazm............... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 30.04.04, 21:51
        masz moje pelne poparcie, 69 = wrrrr...moze innym razem?...;)
        ps. na kazdego Matyska przyjdzie kiedys kryska, oops, mialam na mysli orgazm!
        ja sama mialam klopoty z wielkim, okrAglutkim O, poniewaz zbytnio bylam
        przyzwyczajona do moich wlasnych sposobow na wdrapanie sie na szczyt..
        mojemu ex balam sie o tym powiedziec, ale obecny facet wie o wszystkim i ma
        dokladne wskazowki, co ma w zwiAzku z tym robic..
        moze i Ty powinnas mu szepnAc, jak lubisz??;)
        • Gość: rybka Re: Orgazm............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:33
          3 lata regularnego współżycia, przedtem kilka lat sporadycznego i co??
          buuuuuuuuuu ze trzy orgazmy buuuuuuuuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka