Dodaj do ulubionych

Miejsce na pierwszy raz?

IP: *.opa-carbo.com.pl 10.05.04, 00:25
Jakie proponujecie miejsce na pierwszy raz? :)) Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • perfect-bitch Re: Miejsce na pierwszy raz? 10.05.04, 02:03
      Sypialnia jego-twoich starszych:)
      Mniam:)
    • Gość: Wera Re: Miejsce na pierwszy raz? IP: *.trinity.net.pl / *.crowley.pl 10.05.04, 09:50
      Na pewno takie zeby wam nikt nie przeszkodzil :) i chyba na poczatek nie
      radzilabym zbytnio eksperymetowac, ale to rzcze gustu. proponuje zdecydowanie
      sypialnie :)
    • marieann_18 Re: Miejsce na pierwszy raz? 10.05.04, 11:38
      Proponuje....gdziekolwiek byle z tym jedynym , ukochanym mezczyzna...
      • Gość: Gerard Re: Miejsce na pierwszy raz? IP: *.qc.sympatico.ca 10.05.04, 11:59
        a co lubisz??? w samochodzie,w pociagu w kinie ,lub w hotelowym apartamecie z
        babelkami.........Pozdrawiam
        • wcalenietakimaly Re: Miejsce na pierwszy raz? 10.05.04, 16:08
          Jest maj, kwitna dzikie kwiaty, pachna akacje. Proponuje kocyk i piekna lake.
          Mozesz poczekac miesiac zaczna kwitnac lipy, odurzajace.
          Nasz pierwszy raz mielismy w lipcu w lesie, naokolo pelno bylo lesnych
          poziomek, czulo sie ich zapach.
          kaziu
          • Gość: ala Re: Miejsce na pierwszy raz? IP: *.waw.pl 10.05.04, 22:50
            Oj Kaziu, Kaziu...Ja to zawsze marzylam o czyms takim, zeby przezyc swoj
            pierwszy raz wsrod łąk i kwiatow oblanych sloncem lipca :) W koncu zrobilam to
            u siebie na podlodze, gdy za sciana rodzice robili sobie herbate...ale nie
            zaluje bo stalo sie to z mezczyzna mojego zycia, na pewno jeszcze beed miala
            okazje spelnic swoje marzenie :)
          • ciociacesia Re: Miejsce na pierwszy raz? 15.05.04, 15:37
            taa komary tnom w tylek, muchy brzeczą, mrowki gubią sie w gąszczu
            włosków, "przemiły" sąsiad przyjdzie popatrzec... eh... wspaniale warunki... co
            kto lubi, ja tam z alternatywy romantyk /pozytywista? proponuje łóżko ;P
    • Gość: Brethilia Re: Miejsce na pierwszy raz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 00:40
      Oj marzyciele,marzyciele....Jesli bylabym pewna ze to wlasnie z NIM chce po raz
      pierwszy doswiadczyc seksualnego przezycia,postawilabym(wiem,kwestia
      charakteru) na spontanicznosc:bez przygotowania(nie mylic z "bez
      zabezpieczenia" ),bez zbednych rytualow tylko poprzez nagly skok seksualnej
      adrenalinki!:)To dopiero sie pamieta!
      • wcalenietakimaly Re: Miejsce na pierwszy raz? 14.05.04, 20:05
        Oczywiscie ze to powinien byc ON, ONA a nie byle kto. Nikomu jeszcze troche
        romantyzmu w tych sprawach nie zaszkodzilo. I nie kloci sie on ze
        spontanicznoscia i adrenalina.
        Chyba ze przez spontanicznosci rozumie sie nagly, szybki seks np. w WC
        restauracji. Mnie to nie odpowiada, zreszta pytanie sugerowalo o co chodzi
        kaziu
    • Gość: irchia Hmm... byleby było miło IP: *.icpnet.pl 15.05.04, 16:08
      Wydaje mi się, że ważne jest by było miło. Ja swój pierwszy raz prfzeżyłam za
      granicą, w obcym mieście na trawie w parku. Nie było przyjemnie, ale pamietam,
      ze byłam nieźle wstawiona. Więc, po pierwsze rób to na trzeźwo i z osobą, która
      kochasz. Bo inaczej obudzisz się z kacem moralnym.
      • Gość: little_n Re: Hmm... byleby było miło IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.04, 17:57
        ja swoj pierwszy raz przezylam w hotelu w warszawie. ladne miejsce. ladny
        hotel. tylko ten pierwszy ktos okazal sie nieprawidlowy. to byly wakacje,
        widzialam go zaledwie dwa razy w zyciu. teraz zaluje. szkoda ze nie moge cofnac
        tehj decyzji
        • Gość: taka-ja taka-ja IP: *.opa-carbo.com.pl 16.05.04, 12:01
          To jest TEN, z którym chcę przeżyc ten pierwszy raz... Planujemy to od jakiegoś
          czasu dlatego chcemy to zapamiętać. Chciałabym, żeby było miło i naprawdę
          wyjątkowo, Mam nadzieję, że tak będzie... Myśleliśmy o łące w ciepły
          wieczór.. ;) tylko te komary i mrówki... :p to też możliwe. Inne pomysły też
          bardzo ciekawe :) dziękuję Wam :)))
          • Gość: misia Re: taka-ja IP: *.ols.vectranet.pl 16.05.04, 19:43
            moj pierwszy raz tez przede mna ale nie wybieram teraz miejsca.... oby tylko
            nikt nie przeszkadzal a bedzie ok...
          • Gość: gy Re: taka-ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 21:31
            Gość portalu: taka-ja napisał(a):

Myśleliśmy o łące w ciepły
            > wieczór.. ;) tylko te komary i mrówki... :p

Nie polecam miejsc tego typu. Pamiętaj, że pierwszy stosunek rzadko należy do
            przyjemności. Często pojawia się ból.. Dodatkowy stres, że ktoś moze was
            zobaczyć to chyba nienajlepszy pomysł. Potrzebujecie spokoju i długiej gry
            wstępnej, musisz być w pełni rozluźniona. Na eksperymenty przyjdzie czas, a na
            początek najwspanialsze jest chyba standardowe łóżko, świece, róże.. Ale wybór
            należy do was :)
    • Gość: pliszka Re: Miejsce na pierwszy raz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 21:58
      ja swoj pierwszy raz przezylam w domu (u mnie) nie bylo tak jak marzylam
      (kwiatki,swieczki,wino...) ale bylo z tym jedynym.. jestesmy razem od dwoch lat
      a od tamtego wieczoru minal miesiac..... :)
      pierwszy raz zdecydowanie w domu, na lozku bo roznie bywa, a potem mozna
      poprobowac gdzies indziej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka