Dodaj do ulubionych

jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w zyciu

22.05.04, 22:06
Obserwuj wątek
    • envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 22:31
      w jakiej kategorii?
      • pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 22:43
        envi napisała:

> w jakiej kategorii?

a w jakiej mogłaś się wykazać :P
        strasznie trudno sie domyślić o co jej chodziło :/

• envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:00
          strasznie trudno się domyślić że tu będziesz,polujesz na mnie?nikt nie chce z
          Tobą gadać?
          • pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:05
            envi napisała:

> strasznie trudno się domyślić że tu będziesz,polujesz na mnie?nikt nie chce z
            > Tobą gadać?
            tak poluje na Ciebie, bo jak się czegoś uczepię to trudno jest mi sie oderwać,
            chyba, że mnie czymś zatniesz
            • envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:06
              jak jesteś z warszawy to idę na imprezę mogę cię zabrać ze sobą.
              • pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:07
                envi napisała:

> jak jesteś z warszawy to idę na imprezę mogę cię zabrać ze sobą.

żebym to była z Polski ;) i tak bym z Tobą nie poszła... jeszcze wstydzić bym
                sie miała
                • envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:14
                  no rzeczywiście,nie wpadłam na to,że możesz się wstydzić wyjśc z domu.
                  • pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:16
                    envi napisała:

> no rzeczywiście,nie wpadłam na to,że możesz się wstydzić wyjśc z domu.

tak bardzo wstydzę sie wychodzić z domu z osobami źle na mnie wpływającymi,
                    jeszcze bym się do takiej upodobniła...
                    • envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 22.05.04, 23:59
                      he,nie zdołałabyś,jesteś za prosta.
                      • pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:03
                        envi napisała:

> he,nie zdołałabyś,jesteś za prosta.

wybacz, ale nie jestem upoważniona na podanie odpowiedzi, do czego jestem
                        zdolna. nie zasłużyłaś sobie, to jeszcze za wcześnie
                        • envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:14
                          nie musisz nic podawać,wystrczy że postukasz w klawiaturę a posypie się bełkot
                          godny najlepszego pustaka.
                          • pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:19
                            envi napisała:

> nie musisz nic podawać,wystrczy że postukasz w klawiaturę a posypie się bełkot
                            > godny najlepszego pustaka.

wybacz ale mam inne obowiązki, niż czytanie o moim pustactwie i bełkocie. dobranoc
                            p.s o której w warszawie chodzi się na imprezy (wyimaginowane)?
                            • envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:23
                              czasem się je po prostu ma.
                              • pumaaa Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 00:26
                                aha, mam nadzieję, że nie obrazisz się jak nie będę na Ciebie reagować.
                                Przerzucam się na kogoś "lepszego", Tobie tylko moge pogratulować...
                                • Gość: chudy Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 03:29
                                  hej, hej!! Co to za kłótnie!! Dołanczam do Was!! Może to trochę ostudzi Wasze
                                  emocje. Jest jakaś impreza? Mogę ofiarować swoje towarzystwo. Czy któraś z Was
                                  mnie weźmie??
                                  • envi Re: jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłyście w 23.05.04, 19:06
                                    już pi imprezie:)a Pumyyy nie pytaj bo ona nie ma znajomych,tylko komputer:)
                                    • Gość: Eleonora Re: do envi IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 19:18
                                      A Ty jak odpisujesz na posty?Poprzez telepatię,czy jednak też za pomocą
                                      komputera?A jak wpadłaś na teorię o braku przyjaciół,bo kręcisz się tu na forum
                                      równie często jak i pumaaa,to coś tu jest nie za bardzo logiczne.
                                      • anussska Re: do envi 24.05.04, 01:33
                                        cholera
                                        myslałam że przeczytam jakiś ciekawy post
                                        cos szalonego
                                        że może jakaś propozycja tu będzie dla osob w których związku zagościła nuda
                                        ale gdzie tam

panny się kłócą
                                        • Gość: Gerard DZIEWCZYNY SIE KLUCA ,DESZCZ BEDZIE PADAL IP: *.qc.sympatico.ca 25.05.04, 02:52
                                          Po co to sie klucic,po co ma byc deszcz.POZDRAWIAM
                                          • Gość: Krzysiek Re: DZIEWCZYNY SIE KLUCA ,DESZCZ BEDZIE PADAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 08:05
                                            ufffffff
                                            jestem pod wrażeniem tych szalonych rzeczy o których tu przeczytałem.
                                            Naprawdę to bardzo fajnie że tyle osób zdecydowało się te szaleństwa opisać :)
                                            pozdrawiam
                                            • envi Re: DZIEWCZYNY SIE KLUCA ,DESZCZ BEDZIE PADAL 25.05.04, 13:46
                                              miałam szczere chęci opisać coś fajnego,ale przerwała mi koleżanka Puma alias
                                              Eleonora.
                                              • Gość: Eleonora Re: DO ENVI IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 14:14
                                                Cóż za ciekawa teoria.Czyżbyś brała nas za tę samą osobę?Coś chyba nie możesz
                                                się pogodzić,że mamy na Twój temat te same zdanie.A szaleństwo możesz śmiało
                                                opisać-czekam z niecierpliwością.O ile takowe przeżyłaś.
                                                • Gość: Ankaa Re: DO ENVI IP: *.tomaszow.mm.pl 26.05.04, 12:43
                                                  a ja kiedyś wracałam o 1 w nocy na golasa do domu , to było latem ukradli mi
                                                  ubrania jak kąpałam sie w rzeczce koło lasku,mogłam po kogoś zadzwonić ale tego
                                                  nie zrobiłam , taaaka szalona jestem :PPP
                                                  P.S Kąpałam się rzecz jasna na waleta
                                                  • Gość: Pink Re: DO ENVI IP: *.crowley.pl 26.05.04, 12:58
                                                    Przez 14 miesięcy kochałam sie w facecie, który był dupkiem, zmarnowałam na
                                                    niego najlepszy okres w zyciu to dopiero było szalone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka