martaa77 28.05.04, 00:05 jestem zalamana!mam 23 lata, kochalam sie juz z kilkoma facetami ale niegdy nie przezylam orgazmu!czy jetem jakas chora???blagam dziewczyny napiszcie czy wy tez macie takie problemy?co mam zrobic zeby to zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
envi Re: ratunku!!!!!!!!! 28.05.04, 00:35 a czy pieścisz się czasem sama?i czy masz wtedy orgazm?może przy kolejnym facecie zaproponuj mu żeby tak samo cię pieścił jak robisz to sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Re: ratunku!!!!!!!!! IP: *.qc.sympatico.ca 28.05.04, 01:32 Marto czy to moja wina ze masz samych fajtlapow?? Odpowiedz Link Zgłoś
pureangel Re: ratunku!!!!!!!!! 28.05.04, 06:11 martaa77 napisała: co mam zrobic zeby to zmienic? Dalej walic sie z frajerami ,ktorzy tylko mysla jak sobie na tobie ulzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk bomba! IP: *.aine.pl 28.05.04, 06:39 i wlasnie o to tutaj chodzi! tyle ze tych frajerow jest wiecej, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
martaa77 Re: ratunku!!!!!!!!! 28.05.04, 09:21 bylam tez w stlych zwiazkach( 2 razy) z facetami ktorzy mnie kochali, i ktorych i ja kochalam, a pomimo tego nie mialam orgazmu, mysle ze to nie wina facetow...tylko chyba ze mna jest cos nie tak :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinsemilia Re: ratunku!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 16:48 to mozna wyleczyc tylko hormonalnie. taka wada, niekoniecznie wrodzona. leczy sie to diane-23. popros o to swojego gina. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaręczona Re: ratunku!!!!!!!!! IP: *.uwm.edu.pl / *.uwm.edu.pl 28.05.04, 17:10 nie martw się mam to samo od 3 lat jestem w stałym związku i próbowaliśmy już wszystkiego ale niestety jedyną pociechą było kochanie się pod prysznicem najpierw pobudziłam się sama prysznicem a potem mój facet wszedł we mnie to było jedyny raz kiedy miałam orgazm a chcę zaznaczyć że mój facet bardzo mnie pociąga seksualnie Odpowiedz Link Zgłoś
martaa77 Re: ratunku!!!!!!!!! 28.05.04, 17:23 ale tobie chociaz raz sie udalo, a mnie nigdy!wkurza mnie, ze nie moge czerpac z tego takiej satysfakcji jak inne kobiety, ze mna chyba naprawde jest cos nie tak:( Odpowiedz Link Zgłoś