Dodaj do ulubionych

kac moralny

IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 20:29
ostatnio bylam na imprezie , to byla w zasadzie moje pierwsza pozadna impreza
po zdanej maturze dlatego chcialam ja pozadnie oblac , byla to osiemnastka
mojej dobrej kumpeli, tak jak zamierzalam zaczelam oblewac i troche
przecholowalam , spotkalam na tej imprezie mojego kolege wyszlismy na
zewnatrz zrobilo sie milo on mnie pocalowal , kiedy zrobilo sie zimno
postanowilismy wejsc do srodka , mniej wiecewj na srodku sali stalo
krzeszelko on zaproponowal zebysmy usiedli , ja usiadlam na nim i zaczelismy
sie tak chamsko calowac tak wiec jemu raczki wszedzie chodzily , byloby
wszystko ok gdybysmy nie siedzieli na srodku sali pelnej ludzi , a on mi
prawie bluzke zdjal , tak wiec teraz mam strasznego kaca moralnego
Obserwuj wątek
    • Gość: hehehe Re: kac moralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:36
      juz wiesz ze jestes dziwka :-)))
      teraz z tego korzystaj
      • Gość: Agusia19 Re: kac moralny IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 20:40
        jejku no bez przesady nie zycze sobie takich wzutow , podkreslam ze bylam
        pijana i zdarzylo mi sie to po raz pierwszy
    • iga_iga Re: kac moralny 08.06.04, 20:47
      przynajmniej już wiesz, że jak się czegoś nie potrafi, to nie powinno się za to
      zabierać.. nie umiesz pić- nie pij!
      teraz już trudno, musisz przecierpieć swoje i odczekać aż ludzie zapomną.. ale
      to może być nieprędko..
      życzę więcej rozsądku, przy następnej okazji
    • Gość: tex Re: kac moralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:21
      Oburzające!! Do czego zdolne są baby po bańce!! Taki wątek wpuścić na forum!!
      Co za ladacznica!! Nie do pomyślenia!! Nie rób tego więcej w życiu!!
      • Gość: dziewczyna Re: kac moralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:15
        nie radziłabym ci sie przejmowac, to jeszcze nic takiego, no gdybyc cie
        przelecial na srodku tej sali to juz mogloby byc juz rzeczywiscie cos za co
        ludzie mogliby cie obgadywac. Chociaz powiem, ze to zalezy od towarzystwa, w
        niektorych kregach to nie zrobiloby wiekszego wrazenia.
        Nie martw sie, moglo byc gorzej
        pozdrawiam :-)
    • Gość: Agusia 19 Re: kac moralny IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 13:47
      myslalam ze bedziecie bardziej tolerancyjni , sadzac po tym co wy tu za posty
      wypisujecie , ja nie twierdze ze to co zrobilam bylo ok ale bez przesady , no
      coz czasem tak bywa trzymajcie sie
      • Gość: tex Re: kac moralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 14:04
        Ja oczywiście żartowałem!! No i cóż wielkiego sie stało?? Czytając posty w
        różnych wątkach chyba odczuwasz jaki jest poziom obyczajowości wśród Twoich
        rówieśników. To co robiliście na krześle chyba mieści się granicach imprezowego
        zachowania. Tam przecież byli-jak myślę- Twoi rówieśnicy. Czy aż tak daleko
        odbiegłaś swym zachowaniem od zachowania par namiętnie całujących sie w
        miejscach pulicznych? Mnie sie wydaje, że nie. Tak wiec głowa do góry! Zapewne
        w życiu będziesz robiła wiele jeszcze bardziej ciekawych i bardziej
        ekscytujących rzeczy.
    • Gość: kohol Re: kac moralny IP: *.crowley.pl 09.06.04, 13:57
      Spoko, czasem robi sie takie rzeczy, no zdarza sie, bywasz na imprezach, to
      widujesz pewnie czasem takie akcje, że później ludzie się za siebie wstydzą.
      Nie ma sensu się dreczyć, kac moralny może sie zdarzyc każdemu.
      Co Cię nie zabije - to wzmocni :)
      Trzymaj się.
      • Gość: Agusia 19 Re: kac moralny IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 15:32
        no dzieki niektorym za fajne slowa , widze ze zostali tu jeszcze normalni
        ludzie ktorzy znaja sie na zyciu BUZKA
      • wcalenietakimaly Agusiu 09.06.04, 15:36
        Widzisz Agusiu,
        Powinnas miec raczej kaca z powodu zdania matury. Ktos ci pomogl w tym wyczynie?
        Popatrz jaki powinnien byc ciag wydarzen. Oblewasz mature z polskiego, nie
        idziesz na impreze, kolega nie wpycha ci reki tu i tam a ty masz uzasadnionego
        kaca maturalnego.
        kaziu
        • Gość: Agusia 19 Re: Agusiu IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 15:46
          do pana wcalenietakimaly , maturke zdalam dosc dobrze , a pobawic ma sie prawo
          kazdy ,a ze czasem sie przecholuje to chyba zdana tragedia i nie oburzaj sie
          tak jakbys nigdy nie byl na normalnej imprezie tylko siedzial w kosciele
          POZDRAWIAM
          • wcalenietakimaly Re: Agusiu 09.06.04, 19:53
            Gość portalu: Agusia 19 napisał(a):

> do pana wcalenietakimaly , maturke zdalam dosc dobrze , a pobawic ma sie
            prawo
            > kazdy ,a ze czasem sie przecholuje to chyba zdana tragedia i nie oburzaj sie
            > tak jakbys nigdy nie byl na normalnej imprezie tylko siedzial w kosciele
            > POZDRAWIAM

Ja ciebie Agu tez serdecznie pozdrawiam. A bawic sie lubie, nawet bardziej niz
            siedziec w kosciele. I z rekami wiem co trzeba robic. Wszystko rozumiem. Tylko
            mam obiekcje dalej z twoja matura. Jak ty ja moglas zdac (i to ponoc dosc
            dobrze) skoro takie "chwasty" mozna znalezc w twoich listach:
            pozadnie, przecholowac, wzuty. Niektore powtorzone wielokrotnie.
            Trzymaj sie,
            kaziu
    • Gość: aa Re: kac moralny IP: *.metalexport.pl 09.06.04, 16:47
    • Gość: noJA Re: kac moralny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 18:45
      Kazdy musi przez to przejść chociaż raz w życiu. No nie ma co sie martwić. Już
      po sprawie. niedługo wszyscy o tym zapomną:)
      • oliviaa Re: kac moralny 10.06.04, 16:49
        Proponuję nie pić alkoholu ;-))
        • Gość: Anula Re: kac moralny IP: *.visp.energis.pl 10.06.04, 16:55
          No cóż chyba kazdy musi na jakieś imprezie coś odwalić, ale nie ma sie co
          martwić wszyscy zapomną a trzeba się bawić i iść przez życie z uśmiechem i się
          nie zamartwiać. Pozdrowionka Agusiu!
    • Gość: dziewczyna Re: kac moralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:19
      aha i powiem jeszcze jedno, nie powinnas sie przejmowac tym glupim gadaniem
      innych. Ja nigdy nie przejmuje sie tym co ludzie gadaja, a przynajmniej sie
      staram. Tez czasami mialam kaca moralnego chociazby po tym jak po pijaku
      calowalam sie z jakimis kolegami. Ale to mija, a pozniej to jest sie czasami z
      czegos posmiac.
      jestem po twojej stronie, nic takiego sie nie stalo :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka