Dodaj do ulubionych

marta wisniewska

IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.04, 23:01
uwazam ze jest beznadziejna,te jej sztuczne wlosy i cala reszta.a juz o
spiewie to nie wspomne.dno.a wy jak uwazacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: agunia Re: marta wisniewska IP: *.ztpnet.pl 12.06.04, 23:06
      aLE DZISIAJ ZAJEBIŚCIE WYSZEDŁ JEJ TEN PLEJBEK!!! HEHEHEHE
      Jest ładna ale do śpiewania niech się nie zabiera (niech to zostanie "działką" jej męża)
      Co ona chce z siebie zrobić???
      pośmiewisko?
      • Gość: tanja Re: marta wisniewska IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.06.04, 23:34
        sadze ze oboje do spiewania nie powinni sie zabierac,marta ma wyglad nie ma
        glosu,a wisniewski-no coz,nie ma ani tego ani tego...wstydze sie ze wystepowali
        w moim miescie...
        • Gość: Rocco oboje sa siebie warci,beznadziejni ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:38
          ona i jej czerwony indianin powinni oddac przysluge ludzkosci i sie utopic w
          kanale :)
    • Gość: marta Re: marta wisniewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 12:44
      MAcie racje ,głosu to ona nie ma,ale czy moj poprzednik wział to pod uwagage ze
      beznadziejny wisniewski ma tyle kasy ze on nie siega mu do piet chciala bym
      zeby ludzie tak o mnie uwazali i miala bym to gdzies poniewaz kasa i zycie na
      jakie go stac sa warte nawet komentarzy takich zazdrosnikowktorym jedynym
      majatkiem jest komputer na ktorym pstrykaja.i oni maja byc super!
      • Gość: Iza Re: marta wisniewska IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 13.06.04, 13:07
        Skoro wartość drugiego człowieka ocenia sie poprzez pryzmat posiadanej kasy...
        Brak słów.
        A z drugiej strony p.Wiśniewskich stac na to by ze swego życia zrobić widowisko.
        Kazdy ma własny patent na życie.
        • Gość: >) Re: marta wisniewska IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 13.06.04, 13:37
          Te włosy to ma takie dziwne troszku, pozatym ja bym się brzydziła tego dotknąć!
          Wydaje mi się, że ładniej jej jest w krótkich. A jej mąż-no comment, teksty
          jego piosenek mnie załamują!
    • ramzes-ka Re: marta wisniewska 13.06.04, 14:15
      Wszystkie panie z TV są ładne gdy mają makijaż, a co do Marty i męża to pewnie
      jak budzą się rano koło siebie to pada pytanie "KIm Ty jesteś?" HAHAHAHAHA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka