Dodaj do ulubionych

Zgwałciłam kolege

IP: *.local.pl / *.crowley.pl 23.06.04, 20:43
Cześć, wczoraj byłam na imprezie, wszyscy pili. Podobał mi sie pewien Robert,
który też tam był. Gdy sie zalał, zaciągnęłam go do drugiego pokoju,
postawiłam mu laske i wyruchałam go. Był kompletnie nieprzytomny, musiałam
się nieźle napocić, zeby mu stanął, ale dopięłam swego, hehe.
Pewnie będziecie pisać, że suka jestem itp, ale ja wam mówię, jaka fajna
adrenalinka.
Obserwuj wątek
    • Gość: papaja Re: Zgwałciłam kolege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:18
      rany, juz naprawde nie ma lepszych tematow...?
    • Gość: tanja Re: Zgwałciłam kolege IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.06.04, 21:26
      i co oczekujesz klaskania i podziwu??nie jestes suka-tylko nienormalna...i nie
      ma sie czym chwalic
      • Gość: cece Re: Zgwałciłam kolege IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 20:54
        no to ladnie! ciekawe ile masz lat 15 a moze 16? to nie normalne, obrzydliwe i
        nie ma czy sie chwalic!
      • Gość: ja Re: Zgwałciłam kolege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 02:09
        wreszcie cos postawilas
    • Gość: aabb Re: Zgwałciłam kolege IP: 213.25.96.* 23.06.04, 21:48
      żałosne
    • Gość: Monika Re: Zgwałciłam kolege IP: *.local.pl / *.crowley.pl 23.06.04, 21:58
      Same jesteście żałosne, założe się, ze chodzicie na oaze, podoba wam sie
      chłopak grający na gitarze i masturbujecie się w wanniem, no i płaczecie
      oglądając kolejne odcinki tych wenezuelskich seriali.
      Ja używam życia !!!
      • Gość: tanja Re: Zgwałciłam kolege IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.04, 09:35
        na oaze nie chodze,moj chlopak nie gra na gitarze i przede wszystkim kiedy
        uprawiamy sex-on nie spi,nie mam czasu na ogladanie wenezuelskich seriali bo
        studiuje a w wolnych chwilach uprawiam sex z przytomnym chlopakiem;)i kto jest
        tutaj zalosny?!
      • Gość: tex Re: Zgwałciłam kolege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 00:03
        Tyś chyba diabeł przeistoczony w kur.. . Co wymyslisz w przyszłym roku, za dwa
        lata itd? Stopniuj swoje emocje bys za jakiś czas napisała nam coś niemniej
        emocjonującego i zaskajuącego. A tak poza tym to chyba dobrze robisz idąc swoją
        drogą a nie małpując innych.
      • Gość: aabb Re: Zgwałciłam kolege IP: *.rev.vline.pl 25.06.04, 14:30
        to sobie dalej używaj..pewnie coś w końcu złapiesz.. I tylko mi szkoda tych
        kolesi, z którymi coś będziesz robić gdy będą nieprzytomni..zarazisz ich a oni
        nawet nie będą o tym wiedzieli, bo cie, monisiu nie zapamiętają..
      • Gość: aabbee Re: Zgwałciłam kolege IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 20:57
        moja droga Moniko, jestes niedoinformowana jesli uwazasz ze osoby tu piszace o
        obrzydlistwie sa chore i zazdrosne i chodza (gdzie???)na oaze! nie musze
        obciagac kolesiowi laski zeby nie wiedziec co to seks, ale to poprostu
        niesmaczne - lizac pale jakiemus zalanemu typowi...
    • Gość: sinsemilia Re: Zgwałciłam kolege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:09
      uzywasz zycia? buahhaha...
      pewnie na trzezwo nikt by nie chcial, hmm?
    • Gość: gość Re: Zgwałciłam kolege IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 22:57
      sama byłam zgwałcona.. ten ktoś też używał życia.. szkoda że ja teraz nie moge
      sie pozbierac.... i raczej życia już nie poużywam.. a to przez takich prostakó
      jak ty.. ale nei zrozumiesz tego doputy dopuki sama nie zostaniesz wykorzystana
      seksualnie... z twojego słownictwa.. mozna wywnioskowac że jesteś osobą
      prostą... więc nei bede ci dużo mówic.. nie warto :)
    • Gość: hihi Re: Zgwałciłam kolege IP: *.bater.net.pl / 217.97.221.* 23.06.04, 23:01
      Inaczej bys mówiła (pisała), gdyby to Ciebie ktoś zgwałcił. Powinien Cię podać
      do sądu. I radze uważać . bo on może się odwdzięczyć i kiedys zrobi Ci to samo,
      tylko że ze zdwojoną siłą. Chciałabym wtedy widzieć Twoja minę
    • Gość: hihi Re: Zgwałciłam kolege IP: *.bater.net.pl / 217.97.221.* 23.06.04, 23:01
      Inaczej bys mówiła (pisała), gdyby to Ciebie ktoś zgwałcił. Powinien Cię podać
      do sądu. I radze uważać . bo on może się odwdzięczyć i kiedys zrobi Ci to samo,
      tylko że ze zdwojoną siłą. Chciałabym wtedy widzieć Twoja minę
    • Gość: jula Re: Zgwałciłam kolege IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 10:18
      I czego się spodziewasz? Jakoś nikt cię nie pochwalił i nie przyklasnął i
      wątpię, żeby się taki znalazł. A może to też dla ciebie adrenalinka, jak po
      tobie wszyscy "jadą"?
    • Gość: opa Re: Zgwałciłam kolege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 10:34
      żałosna prowokacja....
    • Gość: Ech tam... No coz... IP: *.mci.co.uk 24.06.04, 12:20
      na trzezwo i chocby pol-swiadomie nikt by Cie "nie wzial" stad takie pomysly...
      Szkoda mi chlopaka.
    • Gość: szubi Re: Zgwałciłam kolege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 12:30
      Ja mysle ze ci sie nudzilo siedzenie na czat_kamerkach, troche sie podniecilas
      widzac nagie ch.. i teraz wymyslasz bzdety. Mysle jednak ze skoro to bylo po
      alkoholu to wcale nie jestes odwazna i nie uzywasz zycia. W zyciu pewnie nie
      bzykalas sie z nowo poznanym kolesiem bo obawiasz sie opini a teraz sobie
      dodajesz ze Bog wie jaka jestes swietna i wyzwolona. Smiac mi sie chce z
      ciebie.Slowo zalosna to za malo na Ciebie...
    • mariola434 Re: Zgwałciłam kolege 24.06.04, 12:31
      Dziewczyno albo jeteś z tych lekkich obyczajów albo po prostu jesteś szurnięta.
      Sorry ale taka jest prawda. Przez takie jak ty mężczyźni sądzą o wszystkich
      kobietach jedno, że jesteśmy k.., suki i najgorsze. Czy nie masz wśród
      znajomych przytomnego chętnego, który by z tobą się przespał? Poza tym NORMALNE
      KOBIETY nie muszą się masturbować bo od sprawiania przyjemności mają mężczyzn.
      a jeśli już to robią to nie są pijane. Zastanowiłaś się nad chorobami czy
      byłaś "INTELIGENTNA" i się zabezpieczyłaś?
      • Gość: HEHEHE Re: Zgwałciłam kolege IP: *.ztpnet.pl 24.06.04, 13:21
        Jesteś tak straszna że to ty musiasz zaciągać facetów do łóżka i to w dodatku nieprzytomnychm :-)
        Współczuję Ci.
        Takiego problemu nie chcialabym miec bo co to za przyjemność RUCHAĆ NIEPRZYTOMNEGO FACETA (nie może cię nawet dotknąć, popieścić) po prostu ruchalaś kłode i gdzie tu powód do chwalenia się???
        Ja nielubie "pustego" sexu i wkórwialaby mnie to.

DZIEWCZYNO IDZ SPRAWDZ CZY ZGŁÓWKĄ MASZ OK.
    • Gość: Monika Re: Zgwałciłam kolege IP: *.local.pl / *.crowley.pl 24.06.04, 15:46
      Nie jestem ani piękna ani brzydka, taka normalna bez skaz. A prawda jest taka,
      że on przed tym jak się upił mówił, że chętnie by sie do mnie dobrał, więc
      zrobiłam mu prezent, a teraz nic nie pamięta :) ja natomiast wszystko ostro i
      wyraźnie.
      Ale wy jesteście głupie, sądząc, że ja na każdego pijanego poleciała bym
      • mariola434 Re: Zgwałciłam kolege 24.06.04, 16:47
        Jeśli chciał się do ciebie dobrać to trzeba było poczekać aż wytrzeźwieje lub
        przynajmniej odzyska przytomność. Może było ci dobrze i wszystko pamiętasz ale
        nie wiem tylko z czego ty jesteś dumna? Poza tym to nie my jesteśmy głupie
        tylko takie laski jak ty które pieprzą się z kim popadnie, gdzie popadnie i z
        nieprzytomnym facetem. Współczuję!
      • wlk.brytania Re: Zgwałciłam kolege 24.06.04, 18:16
        Pozdrawiam Cie Monika...
        Radze zignorowac glosy osob,ktore "wszystko wiedza lepiej"...
        Jesli nikt nikogo do niczego nie zmuszal,nie moze byc mowy o jakimkolwiek
        gwalcie.Rzecz w tym ,ze dzielisz sie swoim szczesciem w niewlasciwym miejscu.
        • Gość: to facet Re: Zgwałciłam kolege IP: *.sympatico.ca 25.06.04, 04:14
          Monico szkoda ze teraz to przeczytalem,smiej sie z wyzszych wypowiedzi,to tylko
          zazdrosc.Ty tu wprowadzilas cos nowego i zaraz wrony na ciebie
          napadly.Przepraszam o ile kogos obrazam,lecz co tak naprawde chcecie od
          dziewczyny??????????czyzby wszystkie z was tylko tak przy zgaszonym swietle
          pod kocykiem hi,hi,,,,,,,,,,glupota...........POZDRAWIAM
          • wcalenietakimaly Re: Zgwałciłam kolege 25.06.04, 05:20
            Polecam ksiazke "Swiat wedlug Garpa", autor John Irving. Rowniez nakrecono film
            na podstawie tej ksiazki. Takie rzeczy sie zdarzaja. sprawdz czy nie jestes w
            ciazy.
            kaziu
            • Gość: kasia838 Re: Zgwałciłam kolege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:06
              nie obrazaj tek ksiazki,ani tego autora wymieniajac go w tak durnym temacie..by
              sie dziewczyna doigrala gdyby maly garp jej sie trail:))
          • Gość: hehehe Re: Zgwałciłam kolege IP: *.ztpnet.pl 25.06.04, 09:46
            Kto powiedział zę my tylko przy zgaszonym świetle?
            Po prostu my nie jesteśmy KUR.. i nie bzykamy nietrzeźwych facetów!!!
            A popierać tego nie będziemy.
            Ja i mój facet nie pieprz... się pod kocykiem ale nie pieprzy jedno drugiego gdy któreś jest tak zalane bo to beznadziejne co to za przyjemność gdy róchasz coś co wogóle nie daje oznak życia?
            A ja jestem w pełni usatysfakcjonowana z sexu gdy mój partner też ma z tego przyjemność.

A ty to facet kup sobie gumi lale i sprawdz jaka będziesz miał przyjemność ŻYCZE POWODZENIA.
            Napewno cię popieści i wyliże hehehehe
            • Gość: kasia Re: Zgwałciłam kolege IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 25.06.04, 12:10
              czy to niejest gwałt jesli ktos używa twojego ciała do zaspokojenia swoich
              potrzeb bez zgody drugiej osoby (nawet jesli ona wyrazala wczesniej
              zainteresowanie tobą?) bo czy zgodą można nazwać brak świadomości ...
              to nie jest dobre jesli zaczynamy zaspakajac swoje fantazje za pomocą innych
              nie pytając ich nawet czy chcą w tym uczestniczyć? czy nie potrafimy wymyśleć
              nic innego z adrenaliną kiedy wszyscy biorący udział chcą tego - czy wtedy juz
              nie znamy nic co mogłoby kręcić?...
              czy ten świat jużtak bardzo staje się prosty bez fantazji i czynów na
              poziomie?...
          • mariola434 do to facet 26.06.04, 14:37
            ja nie kocham się przy zgaszonym świetle ale za to robię to z przytomnym
            facetem. Nie robię tego pod kocykiem bo dla mnie seks to nie wstyd. Wstydzić
            się powinni GWAŁCICIELE i wszyscy co wyżywają się na innych(niekoniecznie
            przytomnych) osobach. żal mi was!
          • Gość: buahahaa Re: Zgwałciłam kolege IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 09:24
            >to tylko
            > zazdrosc.
            zazdrosc o co??o ruchanie z kłodą
            >czyzby wszystkie z was tylko tak przy zgaszonym swietle
            > pod kocykiem hi,hi,,,,,,,,,,glupota...........POZDRAWIAM
            hmm nie wiem co ma wspolnego atrakcyjny sex z przytomnym facetem w ktorym obie
            strony sa aktywne z jakims kocem i brakiem swiatla...ja sadze ze czasy kiedy
            jedna strona w sexie pelnila role klody wlasnie uwaza sie za
            zacofane...atrakcyjny sex to taki gdzie oboje partnerow nawzajem sprawia sobie
            przyjemnosc,sory ale bzdury chrzanisz chlopcze broniac zdziry,ciekawe czy ty
            bys sie cieszyl jakby jakas panna tak z toba postapila z toba,ja bym sie bala
            ze jakiegos syfa zalapie,ble...
          • Gość: kasia838 Re: Zgwałciłam kolege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:08
            a Ty taki chetny jestes zeby cie kolezanka zgwalcila po pijaku??beznadziejni
            jestescie
    • oliviaa Re: Zgwałciłam kolege 25.06.04, 13:52
      Potrzeba ci nieprzytomnego faceta do seksu...??????? To musi być z tobą coś nie
      tak.....skoro nie może być przytomny....
    • Gość: KaYka Re: Zgwałciłam kolege IP: *.magma / *.magma-net.pl 25.06.04, 14:49
      ojjj zal mi Cie malenstwo [; Widac Twoja samoocena szwankuje i to powanie. Nie
      stac Cie juz na normalne poojscie z kolesiem do loozka, bo udaje Ci sie to
      tylko keidy sa maxymalnie spici? Bidulka...
      • Gość: o. Re: Zgwałciłam kolege IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:54
        oczywiscie ze to jest gwalt. GWALT - PRZESTEPSTWO. obojetne co tam sobie jakas
        monisia-srisia napisze... nie zycze ci panieneczko takiej przygody
    • Gość: Monika Re: Zgwałciłam kolege IP: *.local.pl / *.crowley.pl 25.06.04, 22:05
      no no, troche się wkurzyłam czytając te wasze posty.
      Ja ku*** jestem bo wykorzystałam kolegę ?? pewnie, oni mogą nas wykorzystywać i
      im tylko można gratulować, a my dziewczyny traktowane jesteśmy jak ostatnie
      ku***.
      Zastanówcie się dziewczyny co wy tu wypisujecie, my też mamy prawo do
      szaleństwa i mam prawo zrobić koledze to co faceci robią nam od stuleci
      WYKORZYSTAĆ i rzucić. Dziecka z tego nie będzie, a zabawne wspomnienia
      pozostaną.
      • mariola434 Re: Zgwałciłam kolege 26.06.04, 14:42
        Co w tym zabawnego? że rżniesz się z facetem jak suka gdy on nic nie czuje i
        nie ma pojęcia co się dzieje. Nie osądzam cię ale zastanów się czy chciałabyś
        być na jego miejscu? Czujesz się z tego powodu dumna że kogoś zgwałciłaś? Jak
        tak to współczuję!
      • Gość: Bella Re: Zgwałciłam kolege IP: *.54.252.64.snet.net 26.06.04, 20:58
        zabawne wspomnienia?....specyficzne poczucie humorku!!!;0
      • Gość: GrubyMisiek Re: Zgwałciłam kolege IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 19:58
        Ty myślisz że on poczuł sie wykorzystany? Popił na imprezie, ktoś mu zrobił loda. Hehe - myślę że naprawde zniszczyłaś mu życie, pewno w tej chwili myśli żeby ze sobą skończyć. Obciągnęłaś mu - a nie wykorzystałaś - taka jest prawda moja droga ;-)
      • ireen Re: Zgwałciłam kolege 28.06.04, 00:02
        Gość portalu: Monika napisał(a):

> no no, troche się wkurzyłam czytając te wasze posty.
        > Ja ku*** jestem bo wykorzystałam kolegę ?? pewnie, oni mogą nas wykorzystywać
        i
        >
        > im tylko można gratulować,

No to najlepiej rzeczywiscie robmy to sobie nawzajem i gwalcmy sie wszyscy,
        zeby bylo po rowno :]

a my dziewczyny traktowane jesteśmy jak ostatnie
        > ku***.

heh... nie wszystkie... tylko niektore :]

> Zastanówcie się dziewczyny co wy tu wypisujecie, my też mamy prawo do
        > szaleństwa i mam prawo zrobić koledze to co faceci robią nam od stuleci
        > WYKORZYSTAĆ i rzucić. Dziecka z tego nie będzie, a zabawne wspomnienia
        > pozostaną.

no to ciesze sie ze masz zabawne wspomnienia, mozesz liczyc na to ze na Ciebie
        sie kiedys nie rzuca jacys napaleni faceci jak bedziesz nieprzytomna.
        prawo do szalenstwa pozostawie bez komentarza.
    • envi Re: Zgwałciłam kolege 25.06.04, 22:30
      jakto robią nam to od stuleci?po piewrsze jakim nam,nie każda kobieta jest
      gwałcona czy wykorzystywana przez mężczyznę i nie każdy mężczyzna jest
      gwałcicielem albo molestującym kobiety.
      To chyba jaką mizoginia w wydaniu kobiecym????
      Według mnie najgorsze jest to że potraktowałaś człowieka jako narzędzię a nie
      jak żywą istotę. Sex jest fajny pod warunkiem że jest dobrowolny. W robieniu
      komuś krzywdy i uprawianie z nim sexu wbrew jego woli uważam za skurwysyństwo
      raczej mało zabawne.
    • Gość: gosia Re: Zgwałciłam kolege IP: 217.197.78.* 27.06.04, 20:23
      jestem ciekawa jak ty bys sie czuła jak by tak ciebie ktos zgwałcił!Jestem
      zaszokowana twoim listem i nie uwazam ze jestes suka lecz osoba ktora ma
      niepokolei w głowie i powinnas sie leczyc.Mam nadzieje ze ten chłopak wniesie
      skarge przeciwko tobie i bedziesz tak samo sadzona jak faceci ktoze gwałca
      • Gość: słodki woj Re: Zgwałciłam kolege IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:10
        jaby mnie tak dziewczyny gwałciły...?
    • Gość: ss231 Re: Zgwałciłam kolege IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 20:32
      Skoro było Ci miło to dobrze!!A się jakieś idiotki czepiają Ciebie:-
      ((Pozdrawiam.
      • mariola434 Re: Zgwałciłam kolege 28.06.04, 12:42
        My jesteśmy idiotki? To jak nazwać te które rżną się z nieprzytomnym facetem?
        Bo chyba puszczalskie i gwałcicielki to za mało?
    • Gość: ss231 Re: Zgwałciłam kolege IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 00:11
      A do mojej koleżanki ostatnio się jakiś pijany typek zaczął przystawiać i co
      wtedy robić??:-(Macie jakiś pomysł??Może autorka ma jakiś pomysł??
    • Gość: Monika Re: Zgwałciłam kolege IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 16:34
      piszac tego posta myslalam, ze powiecie, ze dobrze zrobilam, niech faceci wiedza, ze my tez umiemy byc dzikie i nie tylko oni dominuja.
      A tu prosze, widze, ze wszystkie tkwicie w sredniowieczu.
      W co wy wierzycie ?? w romantyzm ?? co to za czasy na romantyzm, jak bym byla taka jak wy to pewnie bym sie zakochala i zostala z bachorem.
      A tak to sobie troche pouzywam.
      I co z tego ze zachowalam sie jak suka.
      Wy jestescie takie ze jak was synek poniza lub bije to myslicie ze to dlatego ze was kocha.
      I pewnie zaraz jakas cipa napisze, ze nieprawda, ze ja synek nie bije, to mi was jest zal, ze jestescie takie szlachetne i GLUPIE
      Dziewczyny prawo dzungli teraz rzadzi !!!
      • mariola434 Re: Zgwałciłam kolege 28.06.04, 16:55
        Nie rozumiem ciebie i twoich "inteligentnych" wypowiedzi. Postępuj tak dalej a
        na pewno znajdzie się dla ciebie miejsce pod latarnią. Jeśli naprawdę myślisz,
        że postępując w ten sposób ktoś będzie cię szanować to współczuję. Jestem
        pewna, że nikt cię nie chce i dlatego zachowujesz się jak suka. Nie jestem
        głupią cipą bo nie puszczam się z kim popadnie. Można dominować w związku i być
        dziką kobietą ale nie tak jak ty być szmatą! Współczuję facetom którzy z tobą
        się zadają.
        • Gość: Monika Re: Zgwałciłam kolege IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 18:40
          no tak my dziewczyny jak wykorzystamy faceta, to odrazu dziwka, szmata, suka , nie wiem na jakiej podstawie sadzisz ze nikt mnie nie chce, ale jeszcze swojego pana nie szukam (tak pana i wladcy, bo jak juz znajde to zazwyczaj kobieta musi sie podporzadkowac a nie facet), jesli bym chciala to bym miala, ale wole sobie pouzywac, zycia.
          Uwazaj bo moze jutro dorwe twojego faceta, i uwolnie z niego ciemne instynkty
          • ireen Re: Zgwałciłam kolege 29.06.04, 18:02
            Gość portalu: Monika napisał(a):

> no tak my dziewczyny jak wykorzystamy faceta, to odrazu dziwka, szmata,
            suka ,

no bo tak jest. ale dla mnie tak samo i facet, ktory gwalci kobiety jest
            zwyklym sk....synem wiec jak widzisz jest po rowno i nie jest tak, ze facet
            gwalciciel jest cacy a tu na ciebie biedna wszyscy naskakuja.

> nie wiem na jakiej podstawie sadzisz ze nikt mnie nie chce, ale jeszcze
            swojego
            > pana nie szukam (tak pana i wladcy, bo jak juz znajde to zazwyczaj kobieta
            mus
            > i sie podporzadkowac a nie facet),

kobieta sie nie musi podporzadkowac. skoro znasz tylko takich facetow, ktorzy
            chca miec nad kims wladze i tylko dlatego sie z kims wiaza, to szczerze
            wspolczuje. to wlasnie jest myslenie sredniowieczne jak to okreslilas ty, czy
            moze ktos inny - dzisiaj mozna sobie tak ulozyc zycie, zeby byc ze soba po
            partnersku a nie jedno podporzadkowane drugiemu.

jesli bym chciala to bym miala, ale wole sob
            > ie pouzywac, zycia.

uzywanie zycia to ja troche inaczej rozumiem. zal mi ciebie, bo beznadziejne
            jest dla mnie w ogole przespanie sie z kimkolwiek ale jeszcze nieprzytomnym to
            juz jest kompletne dno...
            i niestety twoje obelgi ze jestesmy cnotki ze sredniowiecza i nie umiemy
            sie "bawic" jakos mnie nie ruszaja a tylko jeszcze bardziej mi ciebie zal jak
            to czytam. zastanow sie dziewczyno co robisz, bo chyba nie tedy droga. nie,
            niekoniecznie do klasztoru, tylko do normalnego zycia...

> Uwazaj bo moze jutro dorwe twojego faceta, i uwolnie z niego ciemne instynkty
        • ss231 Re: Zgwałciłam kolege 28.06.04, 19:04
          mariola434 odpierdol sie od Moniki Ty jesteś pewnie taki kaszalot że nikt na
          Ciebie nie spojrzy.i Tobie trzeba współczuc.
          • mariola434 do ss231 i moniki 29.06.04, 11:19
            Nie odpierdolę się bo nie lubię takich dziwek które psują opinię normalnym
            kobietom. Poza tym nie jestem żadnym kaszalotem bo akurat mam powodzenie u
            przytomnych facetów. Mam faceta który nie spojrzałby na taką sukę. Jest mi
            wstyd za takie " porządne" kobiety jak ty i monika. Nie jestem gwałcicielką bo
            akurat mam możliwość kochania się z przytomnym mężczyzną jak zresztą większość
            NORMALNYCH I PORZĄDNYCH KOBIET! To ja wam współczuję że musicie łamać prawo
            żeby przespać się z facetem. Żal mi was, ale dziwka zawsze pozostanie dziwką.
            Dobrze się rozejrzyj i poszukaj sobie miejsca w burdelu!
            • Gość: ss231 Re: do ss231 i moniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 16:37
              jestes pierdolonym kaszalotem i pewnie Twój facet to jakis niewydarzony cwel
              który tylko takie ścierwo jak Ty mógł zdobyć bo inna kobieta by go nie
              chciała.Pierdol się dziwko.
              • mariola434 Re: do ss231 i moniki 29.06.04, 17:08
                Pierdolonym kaszalotem jesteś ty. Czyżby ruszyło cię że kazałam wam znaleźć
                sobie miejsce w burdelu? Nie jestem dziwką bo nie pierdolę się na lewo i prawo
                ze wszystkim co się rusza. Takie jak wy pieprzą wszystkich i wszystko co się
                rusza i na drzewo nie ucieka. Jesteście niedorobami bo musicie spić faceta żeby
                go wyruchać. Ja jestem normalna i nie bzykam się z nieprzytomnymi. Nie muszę
                się pierdolić mam od tego faceta i to PRZYTOMNEGO! A jeśli chodzi o mego faceta
                to delikatnie proszę się odpierdolić! Pozdrawioam was ścierwa niewydarzone!
    • Gość: ksiadz_proboszcz_p Re: Zgwałciłam kolege IP: *.laczpol.net.pl 29.06.04, 16:56
      Moniko powiedz ile masz lat i jaki wyglądasz ogulnie i czy jesteś bagata jak
      będziesz w moim typie to zapraszam na gwałt :)
    • Gość: Monika Re: Zgwałciłam kolege IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 17:56
      A wiec tak 20 lat (stara juz dupa zemnie) 176cm brunetka. Wogole mysle ze wyglad nie jest istotny, nie mam problemow poderwaniem faceta.
      Jedynie wkurzaja mnie takie dziewczynki, ktore sa tak bardzo swietojebliwe, ze po wypiciu 2 piw robia lody z polykiem, a pozatym nie maja sobie nic do zazucenia.
      Dziewczyny musicie byc glupie sadzac, ze wasz synek jest wam wierny itd. Moze byc wierny, ale gdyby mial okazje i nikt by sie nie dowiedzial to niech mi cipka uschnie jakby nie skorzystal.
      osobiscie uwazam, ze doswiadczenia nigdy za wiele.
      Oczywiscie jak znajde juz sobie tego jedynego to wroce na prosta linie, ale teraz musze sobie pouzywac puki jeszcze ladna i gladka jestem.
      Ktos tez pytal dlaczego to zrobilam , odpowiedz jest banalna, chce poprostu przed ustatkowianiem posmakowas seksu z wieloma mezczyznami, kazdy z nich robi to inaczej, jedni lepiej inni gorzej, ale zawsze jest ten dreszczyk, to jakby za kazdym razem pierwszy raz. To mnie strasznie podnieca.
      Ktory facet tak nie robi, przeciez nawet kot z jednej dziury nie wyzyje.
      I nie jestem szmata ani dziwka, nie robie tego dla pieniedzy, jak by mi ktos zaproponowal pieniadze za sex to bym mu tymi pieniedzmi w pysk zycila.
      To ja musze chcec i to ja wybieram i to moja przyjemnosc.
      Pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie popieraja, a tym ktorzy mnie potepiaja wspolczuje gdy ich drugo polowka bedzie chciala pouzywac zycia.
      • mariola434 Re: Zgwałciłam kolege 29.06.04, 18:05
        Dziewczyno nie mam nic do ciebie, po prostu nie popieram takiego stylu życia.
        Chciałam ci grzecznie napisać co o tym sądzę ale jakieś coś co się nazwało
        ss231 strasznie mnie wkurzyło. Rób co uważasz za słuszne to twoje życie i nie
        mam zamiaru cię pouczać. Tylko jeśli ktoś odpowiada na czyjś temat to niech
        takie jak ss231 nie obrażają innych bo każdy ma prawo do własnego zdania.
        Pozdrawiam i życzę powodzenia!
        • Gość: ss231 Re: Zgwałciłam kolege IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 21:59
          Jak nic nie masz to nie gadaj tyle na mnie i na Monike Ty głupia pindo.Trzymaj
          się swojego niedorobionego zapewne faceta.Pozdrawiam.
      • Gość: janek Re: Zgwałciłam kolege IP: *.ericsson.net 16.07.04, 11:54
        moze i nie masz problemow z poderwaniem faceta i niezla z Ciebie dupa, ale
        niewiele o facetach wiesz. Stwiedzenie ze "Moze byc wierny, ale gdyby mial
        okazje i nikt by sie nie dowiedzial to niech mi cipka uschnie jakby nie
        skorzystal" jest bzdurne. Powinna Ci cipka jednak uschnac.
        To kwestia kultury czy facet bedzie szukal takich kurewek jak Ty czy nie. Towje
        srodowisko widocznie jst takie ze to co piszesz jest tam normalne. Z tym ze
        istnieja jeszcze inni ludzie.
        To nie jest kwestia czy sie ktos dowie czy nie. To jest kwestia ochoty na seks
        tylko z danym czlowiekiem. A nie z kazdym. Po prostu.
      • myshaque Re: Zgwałciłam kolege 29.08.04, 02:53
        > kazdy z nich robi to inaczej, jedni lepiej inni gorzej, ale zawsze jest ten
        > dreszczyk, to jakby za kazdym razem pierwszy raz. To mnie strasznie podnieca.

A ten zalany do nieprzytomnosci musial byc goracym kochankiem.. Zwlaszcza ze
        lezal jak kloda..

> Ktos tez pytal dlaczego to zrobilam , odpowiedz jest banalna,

Jak i cala Ty.. Nic dodac, nic ujac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka