Gość: >) IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 04.07.04, 12:47 Mam pytanko: jest jakaś stronka gdzie dowiem się ile kosztuje euro czy dolar? Czy też musze iść do kantora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: Internetowy kantor! IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:33 oczywiście że jest.W wiadomościach ,w biznesie,ale najlepiej na stronie www.parkiet.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia najprościej to chyba www.nbp.gov.pl IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.07.04, 18:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipoo555 Re: Internetowy kantor! IP: *.static.entel.pl 18.07.13, 12:51 internetowe kantory wyświetlają biezące kursy np. tu www.kantormania.pl/kursy/wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
2insane Re: Internetowy kantor! 07.12.14, 23:24 oczywiście że się da - jest teraz mnóstwo stron na których od razu możesz też wymienić walutę np; porównywarka strefawalut.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marekborowiecki Re: Internetowy kantor! 04.02.15, 13:35 Jako właściciel firmy, wymieniam duże kwoty, więc e-kantory, to dla mnie najlepsze rozwiązanie. Aktualnie testuję openkantor.pl i jestem bardzo zadowolony - korzystne kursy to jedno, ale jeszcze w żadnym e-kantorze nie spotkałem się z tak szybkim księgowaniem. Jestem mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloziom Re: Internetowy kantor! IP: 159.245.16.* 19.05.15, 08:50 INKANTOR stosuje coraz większy spread walutowy ? patrząc na CHF ? w 2012r było to około 2gr teraz jest 4,5gr. To już jest prawie jak w zwykłym banku. Odpowiedz Link Zgłoś
maks23x Re: Internetowy kantor! 29.10.15, 11:52 np. tutaj masz aktualne notowania online Odpowiedz Link Zgłoś
brygida.g Re: Internetowy kantor! 02.11.15, 14:55 w ogóle najlepiej wymieniać walutę przez internet. ja tak robię od kilku miesięcy, opłaca mi się to przy płatności rat za kredyt we frankach. najpierw porównuję ceny na www.waluty360.pl/, a potem dopiero kupuję walutę i płacę ratę. Odpowiedz Link Zgłoś
brygida.g Re: Internetowy kantor! 02.11.15, 14:56 ups. błąd w linku się wkradł: www.waluty360.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lukasby Re: Internetowy kantor! 23.08.16, 09:55 na www.kantorekspert.pl masz zawsze aktualne kursy Odpowiedz Link Zgłoś
lukasby Re: Internetowy kantor! 15.09.16, 12:14 tu masz ciekawy artykuł o tym jak najtaniej wymienic walutę kantorekspert.pl/blog-kantorekspert/kalkulator-walutowy--jak-najtaniej-wymienic-walute Odpowiedz Link Zgłoś
frankowicz83 Re: Internetowy kantor! 25.10.16, 14:43 Polecam Strefa Walut ale jeśli chodzi o najkorzystniejsze kursy to bez wątpienia KantorEkspert.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Internetowy kantor! IP: *.static.sitel.net.pl 31.01.17, 12:18 Ja chciałbym polecić wszystkim, którzy się zastanawiają lub wahają skorzystanie z kantoru internetowego- PEWNEGO KANTORU. Wszystko przebiega szybko i sprawnie, obsługa jest na bardzo dobrym poziomie, no i najważniejsze, że nie trzeba wychodzić z domu, żeby dokonać transakcji. Odpowiedz Link Zgłoś