Gość: malutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 15:31 Mam pytanie: otóż rozpoczęłam życie sexualne, jednak ciekawa jestem " po jakim czasie" mogę spodziewać się orgazmu pochwowego? Mam 18 lat :)Czy właściwie różni się on od o. łechtaczkowego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deviilek Re: Orgazm ?? 10.07.04, 16:24 jak widac po Twojej wypowiedzi 18 lat to dla Ciebie zdecydowanie za wczesnie!! oj dzieci dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alusia Re: Orgazm ?? IP: 62.233.169.* 10.07.04, 16:39 Po dwóch latach i 7 miesiacach :P Tu szukasz takiej odpowiedzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor :)) Re: Orgazm ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 11:49 Ale Wy jesteście popierdoleni! Człowiek się Was pyta a Wy z mordą wyskakujecie? Myślicie, że jestem stukniętą nastolatką? Może trochę, ale myślę, że to z racji wieku :D Jesteście beznadziejni:)) Założe się, że połowa z Was to stare, jeszcze pryszczate trole, a Waszym hobby są czaty:) Cwani jesteście na jak nikt nie wiem kim jesteście :) P.S Rocco czy jak Ci tam .. - znma kobietę, która zna Cię osobiście:) I potwierdza moją tezę:) Urodą ponoć nie grzeszysz:) Może jeszcze się wyrobisz:) PoZdrAwiam:)) Stuknięte brzydale :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryfon Re: Orgazm ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.04, 11:32 Nie istnieje coś takiego jak orgazm, to jest pojęcie wymyślone przez feministki. Zapomnij o tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Orgazm ?? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 11.07.04, 14:28 orgazmu pochwowego trzeba sie wyuczyć ,tyle moge tobie powiedzięc.ale to zależy od wrażliwości pochwy.trudna sprawa jednym słowem.osobiscie to nigdy takiego nie doświadczyłam,ale nie narzekam...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryfon Re: Orgazm ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.04, 06:16 Następna która myśli, że zwierzęta mają orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech tam... To zalezy IP: *.mci.co.uk 14.07.04, 08:35 jak czesto zmieniasz chlopakow i kiedy trafisz na Rocco? * Prawda Rocco ;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i czy Rocco Re: To zalezy IP: *.maxnet.org.pl 14.07.04, 23:42 bedzie mial ochote porzadnie przetrzepac ci tylek...Warunkiem koniecznym do osiagniecia orgazmu pochwowego jest... miec pochwe,jesli ja masz,a tak zakladam,to przy nastepnym stosunku powinnas juz dojsc.W przeciwnym razie proponuje zglosic sie do specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś