Dodaj do ulubionych

Crazy Love !!! Pomocy

IP: 67.71.16.* 13.07.04, 18:14
Witam Was,
Pewnie was zanudze moim problem ale chodzi mi o moja crazy love. Otoz z moim
chlopakiem jestem juz prawie 3 lata tylko problem jest taki ze on jest
obcokrajowcem. Na ogol klocimy sie o kulture, nasze rodziny ale zawsze do
siebie wracamy jak do tej pory. Tylko ze nasze awantury sa glosne i okropne
my sie nie klocimy normalnie tylko sama niewiem jak to nazwac. W jeden dzien
wyznajemy sobie milosc a za pare dni klocimy sie jak pies z kotem. Nasz
zwiazek jest bardzo powazny a zaczelam go majac 17 lat, wiem ze wyda wam sie
to glupie. Mam zamiar sie pobrac, miec rodzine itd. On jest starszy odemnie o
2 lata. Sama juz niewiem jak jest ten nasz zwiazek, taki zakrecony, najpierw
sie klocimy a potem mamy seks i sie kochamy. Obydwoje jestesmy o Siebie
bardzo zazdrosci tylko ze on tego nie pokazuje a ja tak. Dzis tez sie
poklocilismy :( Z drugiej strony jest takie przyslowie "kto sie lubi ten sie
czubi" ale bez przesady, naprawde niewiem co robic. Ja go tak bardzo kocham i
nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Pozatym obydwoje jestesmy uparci i
przewaznie to ja ustepuje albo dochodzi do jakiegos kompromisu. Moze mi ktos
doradzi jak mam postepowac w tym trudnym zwiazku, moze mi by sie przydal
punkt widzenia ze strony faceta. Z gory dziekuje wam, i pozdrawiam :) TINA.
Obserwuj wątek
    • Gość: septienna Re: Crazy Love !!! Pomocy IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:21
      Wiesz, to jeszcze zależy od narodowości... jesli jest załużmy Arabem, to pewnie
      bedziecie sie kłocic z racji pewnych rożnic nie tyle kulturowych, ale także
      różnic dotyczacych np. traktowania kobiety w danej religii.
      • Gość: septienna Re: Crazy Love !!! Pomocy IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:23
        btw. wiem jak sie pisze załóżmy... to z rozpędu...
        • Gość: Tina Re: Crazy Love !!! Pomocy IP: 67.71.16.* 13.07.04, 18:24
          On jest Azjata
          • Gość: septienna Re: Crazy Love !!! Pomocy IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:59
            ok, ale muzułmanin? bardzo wierzący? wiesz, nie wiem co Ci poradzic, ale czy
            niej jesteś jeszcze za młoda na tak poważne deklaracje? NIe chce Cie absolutnie
            urazić, ale masz jeszcze życie przed sobą... Jak często sie widujecie? Masz
            go "na miejscu"?
            • Gość: Tina Re: Crazy Love !!! Pomocy IP: 67.71.16.* 13.07.04, 20:24
              moj chlopak nie praktykuje zadnej religii. powiedzial nawet ze dla mnie wezmie
              slub koscielny. widuje go codziennie i mieszkalimsy juz raz razem ale chwilowo
              mieszkamy oddzielnie ze wzgledow rodzinnych. :)
    • Gość: Rocco mysle,ze to co napisalas dotyczy wiekszosci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:45
      zwiazkow , u wielu jest tak jak ty to napisalas , mi sie to wydaje zupelnie
      normalne , zycie takie wlasnie jest :))
      • Gość: Tina Re: mysle,ze to co napisalas dotyczy wiekszosci.. IP: 67.71.16.* 13.07.04, 22:07
        a u ciebie Rocco jak jest ??? w zyciu ??? powiem ci ze ja znam duzo osob ktore
        maja udane zwiazki, lepsze od mojego :(
        • Gość: Rocco u mnie tez bywaja awantury................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:19
          Jak kobieta doprowadzi mnie do wzrostu cisnienia w uszach , to wsiadam w bryke
          i jade do sasiedniego miasta do mojej kochanki. Ja nigdy sie nie sugeruje tym
          jak jest w zwiazkach moich znajomych,kolegow itp. tobie tez radze sie tym nie
          sugerowac , bo prawda jest taka, ze ludzie tak naprawde to nie wiedza jak jest
          w sypialni tych znajomych, kolegow itp.
          • pumaaa Re: u mnie tez bywaja awantury................ 13.07.04, 22:22
            Gość portalu: Rocco napisał(a):

> Jak kobieta doprowadzi mnie do wzrostu cisnienia w uszach , to wsiadam w bryke
            > i jade do sasiedniego miasta do mojej kochanki.
            hehe właśnie poruszyłeś gniazdo purytanek, zaraz wsiądą pewnie na Ciebie za tę
            kochankę ;) niech tylko wyniuchają to :P
            pozdrwiam
            • Gość: Rocco Re: u mnie tez bywaja awantury................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:26
              Zwisa mi to , zapomnialem jeszcze dodac , ze jak pojade w odwrotna strone , to
              tez dojade do innego miasta , gdzie tez ktos zawsze na mnie czeka .....
              • pumaaa Re: u mnie tez bywaja awantury................ 13.07.04, 22:28
                Gość portalu: Rocco napisał(a):

> Zwisa mi to , zapomnialem jeszcze dodac , ze jak pojade w odwrotna strone , to
                > tez dojade do innego miasta , gdzie tez ktos zawsze na mnie czeka .....

dobre ;)
    • Gość: Ech tam... Mloda jestes IP: *.mci.co.uk 14.07.04, 08:47
      jak dorosniesz to zrozumiesz na czym polega zwiazek miedzy kobieta a mezczyzna.
      To nie jedna z bajek Andersena - szczescie w zwiazku nie polega na idealnym
      dopasowaniu. Bycie w zwiazku to praca, praca polegajaca na dawaniu, na
      zrozumieniu, na tolerancji...

ps. Upartosc nie jest wada jesli nie jest egoistyczna....bo czy mozna na przyklad
      winic Cie za to, ze uparcie dazyzsz do kompromisu :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka