Dodaj do ulubionych

Diane35 pilnie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 10:35
Jeśli któraś z Was ma do sprzedania Diane35 to proszę o kontakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: sol_bianca Re: Diane35 pilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:30
      Skąd jesteś?
      • Gość: Paula6666 Re: Diane35 pilnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:22
        Jestem z Kielc ale to chyba nie ma znaczenia bo można przesłać pocztą itp.
        Jeśli masz do sprzedania to prosze o kontakt.
    • Gość: Paula6666 Re: Diane35 pilnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:28
      sol_bianca nieśmiało sie przypominam...
      • Gość: sol_bianca Re: Diane35 pilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:29
        Sorry, wyleciało mi z głowy :( Jeśli jeszcze aktualne, napisz na priv.
        • Gość: sol_bianca mail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 12:19
          sol_bianca@gazeta.pl
    • Gość: Iska Re: Diane35 pilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:13
      chcesz jeszcze tą Diane 35? Mam też jedną niewykorzystana receptę bez daty na 2
      opakowania
    • blackmumba Re: Diane35 pilnie 29.07.04, 15:06
      Niunia, nie wiem czy to juz bralas, ale lepiej znajdz jakis inny srodek. NIE
      BIERZ TEGO SFINSTFA!!!Ja bralam diane 35 prawie 2 lata. Bylam sliczna i zdrowa
      i szupla tyle ze pryszcze mialam. Za to teraz nie mam pryszczy, ale mam zylaki
      i to takie do zoperowania. Wierz mi, diane strasznie niszczy zyly, ze o
      watrobie nie wspomne, bo zawiera dosc duza dawke hormonow. Zanim zaczniesz ja
      brac zrob sobie badanie na krzepliwosc krwi i inne takie. Pozdrawiam.
      • Gość: aga Re: Diane35 pilnie IP: 193.111.166.* 29.07.04, 15:46
        ja bralam diane przez prawie 2 lata( z przerwa) i probe watrobowa mialam bardzo
        dobra(po roku brania).
      • onnanoko1 Re: Diane35 pilnie 29.07.04, 17:19
        no to ja mam takie pytanko: jestem zdrowa szczupla i raczej sprawna, ale
        naczynka pekaly mi juz wczesniej tzn troche, ale nie tyle zebym miala sie tym
        martwic

martwilam sie za to tradzikiem i pol roku temu zaczelam brac Diane35. Tradzik
        faktycznie zlikwidowalo, ale naczynka- no coz nie wybralam sie z nimi do lekarz
        (moze powinnam, bo nie umiem ocenic naile groznie wygladaja, ale sa dosc
        nieestetyczne)pod koniec czerwca wyjechalam bedac w polowie cyklu i zapomnialam
        zabrac tabletek. rzecz jasna- okres, a potem nie mialam czasu isc po kolejna
        recepte. od tego czasu minal miesiac a tradzik wrocil

zatem mam takie pytanie: czy jest jakis inny hormonalny srodek na tradzik? bo u
        mnie inne nie dzialaja, ani kosmetyki do cery problematycznej ani antybiotyki
        stosowane zewn. np davercin

dodam ze jestem w takim wieku w ktorym raczej juz wypada z tradziku wyrosnac...
        (21 lat) i troche za wczesnie na zylaki
        • blackmumba Re: Diane35 pilnie 30.07.04, 10:27
          Moj gines powiedzial, ze wlasciwie tylko diane 35 zawiera ten konkretny
          skladnik, ktory wplywa na poprawe cery, a ta cala gadka o takim dzialaniu np.
          cilestu, to bzdura, ale chyba roznie to bywa, bo jak bralam logest to tez
          mialam ladna cere. I podobno tylko dlatego przepisuje sie diane, bo ona nie
          jest stricte srodkiem antykoncepcyjnym, tzn ma takie dzialanie, ale nie jest to
          glownym celem jej stosowania. Za to faktem jest, ze diane zawiera duza dawke
          hormonow. Mysle, ze jak masz problemy naczynkowe to juz znaczy, ze zyly masz
          raczej slabe, dlatego chyba lepiej nie ryzykowac z diane35, bo wtedy dopiero
          sie zacznie. Co zrobic z pryszczami w tej sytuacji? sory, ale nie mam pojecia.
          Wiem w kazdym razie, ze ja wole pryszcze od zylakow. Pozdruffki 4 U:o)
          • czaroffnica24 Re: Diane35 pilnie 30.07.04, 17:12
            Koleżankę ginekolog wyleczył z trądziku tabletkami Harmonet, w trzy miesiące
            gładka buzia (też ma 21 lat). Ja stosuję Cilest i problemów z cerą nie mam,
            chyba, że sporadyczne.
    • kasiawagner Re: Diane35 pilnie 16.08.04, 14:31
      Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Diane-35. Niestety ja nie moge tego
      preparatu przyjmować ze wzgledu na duze zmiany hormonalne w moim organizmie.
      Ale jesli ktos jest zainteresowany chetnie odsprzedam. Jestem z Warszawy, ale
      moge tez pofatygowac sie na poczte i wyslac;)

Pozdrawiam,
      Kasia.
      • Gość: malina Re: Diane35 pilnie IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 17.08.04, 18:19
        cześć Kasiu!!byłabym bardzo zainteresowana odkupieniem od Ciebie Diany:)jestem
        z warszawy więc mogłaabym to osobiście odebrać:)jesli jeteś zainterresowana daj
        znać na maila malina330@autograf.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka