Dodaj do ulubionych

nie kumam was

IP: *.elpos.net 20.07.04, 13:06
nie rozumiem zachowania wielu kobiet a mianowicie pojechalam z chlopakiem do Augustowa i tak sie zlozylo ze w jednym domku mieszkalismy my i jeszcze 4 malzenstaw z dziecmi tak do 8 lat. lazienka i kuchnia byly wspolne a kazda rodzina miala swoj pokoj. pewnego ranka poszlam wziac prysznic z moim chlopakiem :) po tym zdazeniu inne kobiety patrzyly na mnie ze zloscia w oczach i z nienawiscia. dlaczego?? czy to cos zlego wziac wspolny prysznic z osoba ktora sie kocha?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ech tam.. Na drugi raz IP: *.mci.co.uk 20.07.04, 13:11
      posprzataj po sobie (wlosy w brodziku).
      Pa
      • Gość: kobieta Re: Na drugi raz IP: *.elpos.net 20.07.04, 13:17
        a ty ech tam lepiej sie nie wypowiadaj bo dla mnie jestes jakis wymoczkiem :) ktory nie zna zycia :P
        • Gość: Ech tam... Jak znam zycie IP: *.mci.co.uk 20.07.04, 13:19
          to i tak zostawilas jakies wloski. Aaaaaa.... no i otwierasz watek by sie
          pochwalic wspolna kapiela z facetem.
          • Gość: kobieta Re: Jak znam zycie IP: *.elpos.net 20.07.04, 13:26
            co ty tam wiesz czym mam sie chwalic normalna rzecza ktora robia miliony kobiet na swiecie. a jesli nawet to ty takich przezyc pewnie nie masz nawet z kobietami a czytajac twoje wypowiedzi doszlam do wniosku ze jestes jakim malolatem tak do 17 lat:P
            p.s a watek nie jest bynajmniej o wspolnym prysznicu tylko o ciemnocie i zacofaniu niektorych kobiet
            • Gość: Ech tam... Normalnosc normalnoscia ale mam rade: IP: *.mci.co.uk 20.07.04, 13:34
              Jak juz starasz sie czytac miedzy wierszamy to czytaj uwaznie. Nigdzie nie
              napisalem, ze wspolna kapiel jest "be".

Dzieki za czytanie moich wypowiedzi ;-)
              (znow uderzylem w czyjs czuly punkt?)
              • Gość: kobieta Re: Normalnosc normalnoscia ale mam rade: IP: *.elpos.net 20.07.04, 13:37
                taaaaaaa :P
              • Gość: xxl Re: Normalnosc normalnoscia ale mam rade: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 14:13
                do:ech tam...- SPADAJ Z TEGO FORUM DEBILU BO WSZYSCY CIE JUŻ MAJĄ
                DOSYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Ech tam... A z czym konkretnie masz problem? IP: *.mci.co.uk 20.07.04, 14:28
                  Kusi sie klikniecie na moj post, z ktorym sie nie zgadzasz i pozniej sie
                  denerwujesz? Odpusc sobie wtedy klikanie i omijaj moje posty.

Pozdrawiam
    • Gość: Czaroffnica Re: nie kumam was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 13:12
      Jeśli byłaś w Augustowie na wyjeździe z kółkiem różańcowym i ten wyjazd był ze
      dwa wieki temu, to rzeczywiście, to coś złego iść z ukochanym pod
      prysznic...Wstydź się, wstydź KOBIETO !!!! .... za ułomność tamtych kobitek :)
      • Gość: kobieta Re: nie kumam was IP: *.elpos.net 20.07.04, 13:16
        nie zostawilismy zadnych wloskow i takich tam. dla mnie to jest calkiem normalne ze poszlam z nim pod prysznic. tylko dlaczego wywolalo to takie oburzenie? czyzby one nie czuly sie atrakcyjne? ale za to byla inna rzecz mila ich faceci patrzyli na mnie z podziwem :)
        • wcalenietakimaly Re: nie kumam was 20.07.04, 16:42
          Gość portalu: kobieta napisał(a):

> nie zostawilismy zadnych wloskow i takich tam. dla mnie to jest calkiem
          normaln
          > e ze poszlam z nim pod prysznic. tylko dlaczego wywolalo to takie oburzenie?
          cz
          > yzby one nie czuly sie atrakcyjne? ale za to byla inna rzecz mila ich faceci
          pa
          > trzyli na mnie z podziwem :)

Ja tez patrze na ciebie z podziwem. Zadowolona?
        • Gość: buźka_aaa Re: nie kumam was IP: 217.153.99.* 20.07.04, 17:04
          pewnie były to jakieś stare zgorzkniałe baby które Ci zazdrościły...i wściekały
          się że ich faceci Was podziwiali...
          zachowanie tych bab też trochę by mnie zdenerwowało
          pozdrawiam
        • erba Re: nie kumam was 20.07.04, 19:35
          Gość portalu: kobieta napisał(a):

ale za to byla inna rzecz mila ich faceci pa
          > trzyli na mnie z podziwem :)
          coż za dokonanie!!! :P
    • tees1 Re: nie kumam was 20.07.04, 17:19
      Gość portalu: KOBIETA napisał(a):

> czy to cos zlego wziac wspolny prysznic z osoba ktora sie kocha?

Nic zlego. Wrecz przeciwnie.

Mogly byc rozzloszczone na ciebie za to, ze zrobiliscie to publicznie. Taki
      wspolny prysznic to jednak rzecz intymna. Nie wszyscy pochwalaja ekhibicjonizm -
      powinnas o tym wiedziec.
      • Gość: anjaaa Re: nie kumam was IP: 62.121.73.* 20.07.04, 17:40
        fascynujacy topic...
    • Gość: AsiaZ Re: nie kumam was IP: *.crowley.pl 20.07.04, 19:25
      I czym Ty się przejmujesz?! Olej głupie, zazdrosne babsztyle! Pewnie ich
      mężowie już dawno nie zachowują się jak Twój facet i szlag je trafia z
      zazdrości! Pozdr :)
    • Gość: Rocco hehehe,moze trafilas na dewotki :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:29
      te co sponsoruja pape Rydzia :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka