Dodaj do ulubionych

Pozycja na jeźdźca

IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 10:42
Witam!
Mam pewien problem i chciałam prosić o radę. Niedawno z moim chłopakiem
rozpoczęłam współżycie i wszystko byłoby ok gdyby nie problemy z pozycją na
jeźdżca. Mnie bardzo kręci ta pozycja i chciałabym zadowolić w ten sposób
mojego faceta ale jest pewien problem. Kiedy już na "nim" jestem on wchodzi
bardzo głeboko i odczuwam, może nie ból ale takie strasznie dziwne i
nieprzyjemne uczucie.To uniemozliwia dalsze kochanie się.Tak bardzo
chciałabym żeby seks w taki sposób tak samo jak jemu i mi sprawiał
przyjemność. Czy to w ogóle jest możliwe....?
Obserwuj wątek
    • Gość: Czaroffnica Re: Pozycja na jeźdźca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 10:46
      Ból jest zależny od dnia cyklu, też tak mam. Nachyl się po prostu bardziej w
      jego stronę, i nie nadziewaj się do końca.
      • Gość: jaaaaa Re: Pozycja na jeźdźca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:47
        czesc :) nachul sie bardziej do swojego partnera i badz bardziej delikatnanie
        wszystko od razu poza tym moze jestes za malo wilgotna? pomysl o dluzszej grze
        wstepnej
    • adziocha Re: Pozycja na jeźdźca 27.07.04, 11:43
      ja mam to samo, tylko ze mnie boli zanim wejde do konca i tym samym nie kochamy
      sie w tej pozycji :(
      • Gość: piszczałka Re: Pozycja na jeźdźca IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 27.07.04, 12:11
        tez mnie boli ale czasami zalezy od dnia, jak jestem bardziej mokra w srodku,
        wowczas penis latwiej wchodzi i nie czuje sie tego dziwnego bolu. Wydaje mi
        sie, ze to jest wiec duza rola w podnieceniu kobiety
      • Gość: Kitty Re: Pozycja na jeźdźca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:13
        nie rozumiem w czym prem, tzn wiem, ze kazdy jest inny, ale pozycja na jezdzca
        daje kobiecie ten wazny plus, ze sama kontroluje głębokość penetracji i jest to
        teoretycznie najwygodniejsza z pozycji. te bole, to moze nawet nie przez ta
        pozycje.
      • Gość: Kitty Re: Pozycja na jeźdźca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:16
        nie rozumiem w czym problem, tzn wiem, ze kazdy jest inny, ale pozycja na
        jezdzca daje kobiecie ten wazny plus, ze sama kontroluje głębokość penetracji i
        jest to teoretycznie najwygodniejsza z pozycji. te bole, to moze nawet nie
        przez ta pozycje.
    • sabinka_20 Re: Pozycja na jeźdźca 27.07.04, 12:45
      :) Mimo że już od 3 lat wspołzyje,to mam ten sam problem.To boli bardziej niż
      kolka i nie moge potem oddychać,ale chwila przerwy i dalej jazda :)
      • Gość: Aneta Re: Pozycja na jeźdźca IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 13:17
        To wszystko jest takie dziwne. Chciałabym odczuwac przyjemność kochając się w
        ten sposób ale nie wiem czy to możliwe. Jeśli to faktycznie zalezy od dnia
        cyklu to może nie wszystko jeszcze stracone ;)
      • Gość: aaa a ja uwielbiam się tak kochać!!! IP: 80.50.27.* 27.07.04, 14:26
    • an_ni Re: Pozycja na jeźdźca 27.07.04, 15:42
      pozycja na jezdzca nie polega na nadzianiu sie na penisa
      nie siadaj na nim i nie nadziewaj sie do konca na sztorc, wychyl sie do przodu
      lub do tylu jak ci bedzie lepiej
      wysil miesnie ud i unos sie nad nim w gore i w dol jak sie rozgrzejesz nie
      bedzie bolalo i mozesz sie opuscic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka