Dodaj do ulubionych

TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

IP: 62.233.243.* 28.07.04, 17:42
Witam! kobiety, ktore stosuja tabletki anty. nie boicie sie o Wasze przyszle
ciaze, tzn. chodzi mi o to czy Wasze dzieci urodza sie zdrowe czy nie bedzie
zadnych komplikacji z tego powodu??ja osobiscie jestem przerazona...biore
Cilest od 2 lat, boje sie odstawic-wiadomo z jakiego powodu...Prosze napisze
co Wy o tym sadzicie,czy macie takie obawy??a moze lekarz Wam cos waznego
powiedzial??bo niestety moja ginekolog jest krotko mowic do d*** :((
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE 28.07.04, 17:54
      A czy wiesz o tym, że w leczeniu bezpłodności stosuje się tabletki
      antykoncepcyjne, ponieważ poźniej jajniki pracują jak oszalałe i jest większe
      prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Też stosuję Cilest, i jeśli tylko będziesz
      co trzy lata robić przerwę w braniu pigułek,nie powinnaś mieć żadnych
      problemów. A ginekologa zmień. Powinień na wszystkie twoje pytania odpowiadać.
      • Gość: tigra Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE IP: 204.60.54.* 05.08.04, 03:51
        hmmm... ja bym taka pewna nie byla. moja kolezanka z powodu klopotuw
        menstruacyjnych musiala brac tabletki. final taki ze dostala krwotoku i teraz
        jest bezpolodna. fakt, faktem tabletki sa duzym ulatwieniem ale zawsze niosa
        jakis ryzyko i niosa jakies ryzyko. pozdrawiam. p.s czy slyszalyscie o nowtch
        tabletkach antykoncepcyjnych , ktore powoduja ze masz tylko 4 okresy w roku?
    • Gość: masabka Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE IP: *.system / *.system-net.pl 28.07.04, 17:54
      hej ja mam dwojke dzieci i tez zazywalam tabletki wczesniej i sa zdrowe jak ryba wiec nie powinnas miec zadnych obaw jesli chodzi o tabletki pozdrawiam
      • Gość: Magdalena Masabka Czaroffnica IP: 62.233.243.* 28.07.04, 18:08
        w jakim wieku zaczalyscie brac tabletki???
        • Gość: masabka Re: Masabka Czaroffnica IP: *.system / *.system-net.pl 28.07.04, 18:09
          ja mialam 16
        • czaroffnica24 Re: Masabka Czaroffnica 28.07.04, 18:44
          ja 19 lat
          • Gość: virtuallady Re: Masabka Czaroffnica IP: *.rev.vline.pl 04.08.04, 15:44
            czaroffnica24 napisała:

> ja 19 lat
            Ja tyle samo
    • Gość: kaśka Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:48
      Hej! O ciążę się nie boję ale raczej o te wszystkie skutki uboczne ( nowotwór
      zakrzepica).Moje kolezanki brały tabletki, przerwały urodziły dzieci i wróciły
      do tabletek. Ja biorę Logest i jestem z niego zadowolona.
      • Gość: iza Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE IP: 62.233.243.* 30.07.04, 18:02
        ja tez sie boje....
        • Gość: AGA Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE IP: *.oskbraniewo.pl 31.07.04, 22:22
          KIEDYS BRALAM MERCILON,POZNIEJ MICROGYNON A TERAZ CALKIEM Z NARZECZONYM
          ZREZYGNOWALISMY Z TABLETEK A ZABEZPIECZAJA NAS GALBULKI PATENTEX OVAL I
          DUREXY.ZAWSZE JESTEM DOBRZE NAWILZONA I PRZEZ ROK ANI JEDNA PREZERWATYMA NIE
          PEKLA A WCZESNIEJ SIE TO 4 RAZY ZDARZYLO.PA.
          • Gość: malineczka Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE IP: 80.48.105.* 03.08.04, 14:21
            ja mialam 17 lat gdy zaczelam stosowac cilest, minely juz dwa lata i narazie
            wszystko jest ok, ale coraz czesciej zaczynam obawiac sie wlasnie skutkow
            ubocznych ktore moga nastapic po zakonczeniu stosowania tabletek, tez boje sie
            o moje przyszle dzieci ale ufam mojemu ginekologowi i mam nadzieja ze wszystko
            bedzie w porzadku;-)glowa do gory jest wiele kobiet ktore stosuja tabletki i
            wiele z nich ma takie same obawy, ale jest tez wiele kobiet ktore stosowaly
            tabletki a potem je odstawily by urodzic zdrowe i piekne dzieci i tak tez sie
            stalo!
    • sabinka_20 Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE 04.08.04, 00:26
      A DLACZEGO WOGOLE PROBLEMEM JEST ODSTAWIENIE HORMONOW SKORO NIE UPRAWIA SIE NP.
      SEXU ???
    • monia.tychy Re: TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE 05.08.04, 12:30
      witam
      nic sie nie przejmuj ja bralam cilest przez 3 lata potem odstawilam na 2 mam
      slicznego i zdrowego synka jest i bylo wszystko oki a teraz znowu biore cilest
      i nie narzekam :)
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka