Dodaj do ulubionych

DZIWNE UPŁAWY

IP: 62.233.185.* 11.08.04, 00:15
Hejka Dziewczyny!
Mam bardzo drazniacy problem, a boje sie ginekologa...
Od 3 dni mam dziwne geste uplawy, wpierw byly koloru zoltego lekko
zabarwionym czerwonym, teraz sa takie brazowe - normalnie ich nie widać ale
np. na papierze toaletowym gdy sie podcieram jest taki brazowawy kolor,
miesiaczki mam jeszcze nieregularne, nie tyle co boje sie ginekologa a tego
ze moge byc na cos chora, nadzerka czy cos w tym stylu, dodam ze nie mialam
stosunku plociowego a bedac malym dzieckiem mialam grakowca zlocistego w
pochwie! co to moze byc?...
Obserwuj wątek
    • ghostdogg Re: DZIWNE UPŁAWY 11.08.04, 09:10
      Gość portalu: Zaniepokojona napisał(a):

> Hejka Dziewczyny!
      > Mam bardzo drazniacy problem, a boje sie ginekologa...
      > Od 3 dni mam dziwne geste uplawy, wpierw byly koloru zoltego lekko
      > zabarwionym czerwonym, teraz sa takie brazowe - normalnie ich nie widać ale
      > np. na papierze toaletowym gdy sie podcieram jest taki brazowawy kolor,
      > miesiaczki mam jeszcze nieregularne, nie tyle co boje sie ginekologa a tego
      > ze moge byc na cos chora, nadzerka czy cos w tym stylu, dodam ze nie mialam
      > stosunku plociowego a bedac malym dzieckiem mialam grakowca zlocistego w
      > pochwie! co to moze byc?...

moze sie nie znam ale mi to wygląda na pudding
      • eftrzy Re: DZIWNE UPŁAWY 11.08.04, 12:09
        albo sos grzybowy, może skoro się boisz ginekologa to idź do jakiegoś kucharza.
        Z pewnością on rozpozna co to za danie.
    • Gość: Ina Re: DZIWNE UPŁAWY IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 11.08.04, 12:12
      Idź z tym lepiej na forum zdrowie kobiety bo tu ci nikt nie pomoże. Tylko sobie
      jaja robią...żałosne
      • eftrzy Re: DZIWNE UPŁAWY 11.08.04, 12:20
        przepraszam, chciałem się zreflektować z moje szczeniackie zachowanie. Ty masz
        poważny problem a my się z Ciebie nabijamy. Doprawdy godne pożałowania jest
        nasze zachowanie. bije się w pierś i przeklinam samego siebie.

PS wpadł mi nowy pomysł: jak chcesz pozostać anonimowa to zadzwoń do supportu
        Knorra. ponoć czynne 24/7
        • Gość: znudzona Re: DZIWNE UPŁAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:36
          Po pierwsze, forum nie zastąpi Ci lekarza, po drugie, najprawdopodobniej
          jajeczkujesz, stąd taka wydzielina.
    • wiedzma_ple_ple Re: DZIWNE UPŁAWY 11.08.04, 16:55
      Hej, myślę że bez wizyty u Ginekologa się nie obejdzie ale na prawdę to nic
      strasznego!
      To mi wygląda na infekcję grzybiczną można to "załapać" wszędzie na basenie, -
      ręcznik położysz gdzieś gdzie są bakterie i się nim wytrzesz i czesem starczy.
      Ale to nic groźnego tyle że nie miłe i dostaniesz od gin na to pilsy pewnie
      dowcipne lub/i doustne. Of kos nie wiem na bank ale nie czekaj tylko idź do
      lekarza. Raz że się uspokoisz a dwa że to nie miłe bo piecze i swędzi to po co
      się męczyć na własne życzenie. Pozdrawiam,
    • Gość: malineczka Re: DZIWNE UPŁAWY IP: 80.48.105.* 11.08.04, 18:37
      idz z tym natychmiest do ginekologa nie ma co z tym czekac bo mozesz pogorszyc
      tylko sprawe i nie boj sie bo on ci tylko pomoze naprawde
      • Gość: maksiu Re: DZIWNE UPŁAWY IP: 213.25.168.* 11.08.04, 20:28
        Lepiej idz do tego ginekologa.
    • ghostdogg Re: DZIWNE UPŁAWY 11.08.04, 18:38

> Hejka Dziewczyny!
      > Mam bardzo drazniacy problem, a boje sie ginekologa...
      > Od 3 dni mam dziwne geste uplawy, wpierw byly koloru zoltego lekko
      > zabarwionym czerwonym, teraz sa takie brazowe - normalnie ich nie widać ale
      > np. na papierze toaletowym gdy sie podcieram jest taki brazowawy kolor,
      > miesiaczki mam jeszcze nieregularne, nie tyle co boje sie ginekologa a tego
      > ze moge byc na cos chora, nadzerka czy cos w tym stylu, dodam ze nie mialam
      > stosunku plociowego a bedac malym dzieckiem mialam grakowca zlocistego w
      > pochwie! co to moze byc?...

a moze stajesz sie slimakiem?
      • Gość: Zaniepokojona JESTESCIE ZALOSNI!! IP: 62.233.185.* 11.08.04, 18:59
        czy dla was to jest takie smieszne? nie dla kazdego forum jest BECZKA SMIECHU,
        niektorzy ludzie maja nnaprawde problemy i chcca sie cos dowiedziec, a jak wy
        macie pisac takie zalosne komenarze to nie dopisujcie sie do tego forum!
        z gory dziekuje,rowniez dziekuje osoba krtoe NORMALNIE odpisaly na moj post !
        • ghostdogg Re: JESTESCIE ZALOSNI!! 11.08.04, 19:01

> czy dla was to jest takie smieszne? nie dla kazdego forum jest BECZKA
          SMIECHU,
          > niektorzy ludzie maja nnaprawde problemy i chcca sie cos dowiedziec, a jak wy
          > macie pisac takie zalosne komenarze to nie dopisujcie sie do tego forum!
          > z gory dziekuje,rowniez dziekuje osoba krtoe NORMALNIE odpisaly na moj post !

uzekla mnie twoja historia. moje hemoroidy ronia krwawe lzy. poprawie sie -
          obiecuje
          • Gość: Zaniepokojona Re: JESTESCIE ZALOSNI!! IP: 62.233.185.* 11.08.04, 19:05
            Teraz pokazujesz jaki jestes lytki i nie wychowany nie masz nic w tej swojej
            glowie... a dogryzaniem i chamstwem wobec innych ludzi daleko nie pociagniesz
            NARA
            • ghostdogg Re: JESTESCIE ZALOSNI!! 11.08.04, 19:28

> Teraz pokazujesz jaki jestes lytki i nie wychowany nie masz nic w tej swojej
              > glowie... a dogryzaniem i chamstwem wobec innych ludzi daleko nie pociagniesz
              > NARA

ciagniecie to raczej domena kobiet wiec moze sie w koncu tym zajmiesz.
              • Gość: Popierdolilo Cie? Re: JESTESCIE ZALOSNI!! IP: 62.233.185.* 11.08.04, 19:57
              • Gość: Popierdolilo Cie? Re: JESTESCIE ZALOSNI!! IP: 62.233.185.* 11.08.04, 19:57
                Pociagnac to ty mozesz swojemu staremu :lol2:
                • Gość: a ciebie ? Re: JESTESCIE ZALOSNI!! IP: *.pronet.pl 12.08.04, 10:04
                  powiało inteligencją
              • Gość: toja Re: JESTESCIE ZALOSNI!! IP: *.netkomp.net / 80.51.197.* 12.08.04, 14:09
                błagam, zmień nick... zostaw ten film w spokoju...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka