Gość: taka_1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 09:38 Czy ktoś z Was próbował sexu w basenie?? Myślę, że to byłoby nieziemskie przeżycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: SEX W BASENIE :) IP: *.crowley.pl 15.08.04, 10:00 jasne zwlaszcza ze slyszalam zajebiste opinie na ten temat :D tylko zastanawiam sie skad wziac basen gdzie by mozna spelnic taka wizje? bo chyba na publicznym posrod setek ludzi byloby raczej trudno;) chyba ze kogos krecilo by byc zwinietym przez strozow moralnosci hehe. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: SEX W BASENIE :) 15.08.04, 10:13 W te wakacje robilismy to w jeziorze. Co prawda woda byla niespecjalnie goraca, ale okazalo sie, ze jednak w zimnej wodzie staje nie tylko kaczorowi. Bylo niesamowicie. Polecam - zwlaszcza, ze partnerka prawie nic nie wazy, dzieki czemu mozna pokombinowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: SEX W BASENIE :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:03 my zrobiliśmy to w rzece Bug....było naprawdę super....tak dla odmiany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiekk11 Re: SEX W BASENIE :) 15.08.04, 21:33 jest super, powaznie, bardzo to lubie, tylko jeden minus - kobieta musi brac tabletki bo z prezerwatywa byloby ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrMa Re: SEX W BASENIE :) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 16:55 sprobuj to zrobic w szpitalu w baseniku spod łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: SEX W BASENIE :) IP: *.net / 80.50.17.* 16.08.04, 18:15 hmmm to zawsze mnie pociagalo,problem w tym ze moj facet twierdzi ze gdzies slyszal ze sex w wodzie jakiejkolwiek ma skutki uboczne dla zdrowia:)Prawda to czy nie,bo jak nie to zaraz nad wode jedziemy:D Odpowiedz Link Zgłoś
bobek39 Re: SEX W BASENIE :) 17.08.04, 10:29 Na Węgrzech w basenie z ciepła borowninka w czasie gdy lecą bąbelki, niesamowite przeżycie, albo w czasie wieczornych kapieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijus Re: SEX W BASENIE :) IP: *.icpnet.pl 17.08.04, 11:43 na pewno chlorowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorenzo Pagaj Re: SEX W BASENIE :) IP: *.kghm.pl 17.08.04, 12:31 HAHA!! Pierwszy temat w ktorym jestem pierwszy od czaroffnicy! Czaroffnica gdzie jestes? No pomoz kolezance! A teraz tradycyjnie: jestes glupia cipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta11 Re: SEX W BASENIE :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:56 lepiej jest w jacuzzi,wiesz nie ta temperatura dla mężczyzny;) Odpowiedz Link Zgłoś