Dodaj do ulubionych

w pupcie?????

IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 20:50
jak to jest? boli czy jest przyjemne, gość mnie namawia i nie wiem co dalej?
może warto?
Obserwuj wątek
    • jestem_sama Re: w pupcie????? 17.08.04, 20:54
      kakałko???
    • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:57
      nie ma sie co oklamywac-to boli,dlatego przyszykuj oliwke albo jakis tlusty
      olejek do masazu,naprawde
      ale tez kiedy juz dojdzie do TEGO,to nie mysl ciagle "o boze jak boli" tylko
      skup sie na czyms innym.to pomaga
      • Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 21:01
        dzięki, ale chyba spasuje
    • Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:03
      Nie boli. A napewno nie zaboli jak po paru sztosach w pupke wezmiesz do buzi. I
      ta przemiennie.
      • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:33
        ja bym nie wziela do buzi od razu po tym jak facet wyjalby go z pupy a pfeee
        ty wiesz ile tam moze byc bakterii?
        • Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:37
          A jak by nie wsadzal w pupke to bys do buzi wziela???
          • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:40
            a czemu nie?ale tylko temu z ktorym jestem teraz
            • Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:42
              Samolubna jestes!!!
              • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:50
                to wsadz sobie w tylek i sobie obciagnij to pogadamy oki?
                • Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:51
                  Niestety, nie siega mi. A i tez nie jestem jakims joga.
                  • Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 21:55
                    a szkoda, skoro każdy facet namawia laske na połykanie to może najpierw by
                    sprubował?
                    • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:01
                      popieram cie kawka
                      najpierw trzeba wiedziec co sie ma do zaoferowania;)
                      • Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:20
                        Mam duzo do zaoferowania.
                  • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:00
                    to wszadz se palec w dupe i obliz oki
                    • Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 22:06
                      dobre! ale masz werwe! znajdż gościa któremu by sie podbało jakby go tak ktoś
                      od tyłu zapakował....ale nie homo, tak dla dociekliwych
                      • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:09
                        no wlasnie ale i takie wynalazki sie znajda
                        ale skoro mysli gosciu ze jak zapakuje klientke od tylu i z tego powodu bedzie
                        zajebisty to niech sam na sobie wyprobuje
                        przeciez wiekszosc dziewczyn i kobiet zgadza sie na to tylko ze wzzgledu na to
                        zeby sprawic przyjemnosc facetowi
                        • Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:54
                          > przeciez wiekszosc dziewczyn i kobiet zgadza sie na to tylko ze wzzgledu na
                          to
                          > zeby sprawic przyjemnosc facetowi

ty to chyba jestes jakims odmiencem. ja pierdole, jak dupa ma 50 lat to az
                          wstyd jej nadstawiac.
                    • Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:21
                      Nie mam na to ochoty. Ale jak chcesz sprobowac to zapraszam.
        • Gość: pdf Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:11
          Gość portalu: liyah napisał(a):

> ja bym nie wziela do buzi od razu po tym jak facet wyjalby go z pupy a pfeee
          > ty wiesz ile tam moze byc bakterii?

Nie więcej niż w piździe zapewniam cie.
          • Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 22:13
            no a jak! a jaka przyjemność! do buzi, może kakałko jeszcze bedzie?bleeeeeeeeee
          • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:14
            no nie bylabym taka pewna
          • Gość: Ata Re: w pupcie????? IP: *.elisa-laajakaista.fi 17.08.04, 22:15
            To ja cie zapewniam, ze tysiackrotnie wiecej.
            Ucz sie biologii- to nie boli :)
            • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:17
              wiesz mam inne sprawy niz uczenie sie gdzie jest wiecej bakterii
              a poza tym poczytaj cosmo-nigdy nie pozwalaj na penetracie pochwy tuz po seksie
              analnym
            • Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 22:17
              chcesz nam powiedzieć że wydzielina pochwy ma więcej szkodliwych bakterii niż
              resztki kału?? wiesz chociaż co to biologia?
              • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:19
                ja mowie ze kal ma wiecej bakterii
                • Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 22:25
                  sorry liyach to było do ATA
              • Gość: YMCA Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:19
                czytajcie dalej cosmo, czytajcie. idiotki
                • Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:21
                  odwal sie idioto
              • Gość: nevermind A JA WAS POGODZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:50
                a ja zakończe wasz spór:) z biologią powiedzmy jestem związana zawodowo. W
                pochwie są jak to nazwać "potrzebne" bakterie, powiedzmy te z dobrej bajki,
                dlatego jak flora bakteryjna zostaje zaburzona (antybiotyki, irygacje)
                pojawiaja się np. grzybice. A wracając do meritum w odbycie jest więcej
                szkodliwych bakterii. Nawet małe dziewczynki uczy się podmywać ruchem od przodu
                do tyłu, żeby nie przenieść szkodliwych bakterii. Pamiętacie? tego nawet nie
                uczą na biologii-to elementarne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka