Gość: kawka IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 20:50 jak to jest? boli czy jest przyjemne, gość mnie namawia i nie wiem co dalej? może warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:57 nie ma sie co oklamywac-to boli,dlatego przyszykuj oliwke albo jakis tlusty olejek do masazu,naprawde ale tez kiedy juz dojdzie do TEGO,to nie mysl ciagle "o boze jak boli" tylko skup sie na czyms innym.to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 21:01 dzięki, ale chyba spasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:03 Nie boli. A napewno nie zaboli jak po paru sztosach w pupke wezmiesz do buzi. I ta przemiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:33 ja bym nie wziela do buzi od razu po tym jak facet wyjalby go z pupy a pfeee ty wiesz ile tam moze byc bakterii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:37 A jak by nie wsadzal w pupke to bys do buzi wziela??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:40 a czemu nie?ale tylko temu z ktorym jestem teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:42 Samolubna jestes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:50 to wsadz sobie w tylek i sobie obciagnij to pogadamy oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:51 Niestety, nie siega mi. A i tez nie jestem jakims joga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 21:55 a szkoda, skoro każdy facet namawia laske na połykanie to może najpierw by sprubował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:01 popieram cie kawka najpierw trzeba wiedziec co sie ma do zaoferowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:20 Mam duzo do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:00 to wszadz se palec w dupe i obliz oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 22:06 dobre! ale masz werwe! znajdż gościa któremu by sie podbało jakby go tak ktoś od tyłu zapakował....ale nie homo, tak dla dociekliwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:09 no wlasnie ale i takie wynalazki sie znajda ale skoro mysli gosciu ze jak zapakuje klientke od tylu i z tego powodu bedzie zajebisty to niech sam na sobie wyprobuje przeciez wiekszosc dziewczyn i kobiet zgadza sie na to tylko ze wzzgledu na to zeby sprawic przyjemnosc facetowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:54 > przeciez wiekszosc dziewczyn i kobiet zgadza sie na to tylko ze wzzgledu na to > zeby sprawic przyjemnosc facetowi ty to chyba jestes jakims odmiencem. ja pierdole, jak dupa ma 50 lat to az wstyd jej nadstawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:21 Nie mam na to ochoty. Ale jak chcesz sprobowac to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdf Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:11 Gość portalu: liyah napisał(a): > ja bym nie wziela do buzi od razu po tym jak facet wyjalby go z pupy a pfeee > ty wiesz ile tam moze byc bakterii? Nie więcej niż w piździe zapewniam cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 22:13 no a jak! a jaka przyjemność! do buzi, może kakałko jeszcze bedzie?bleeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:14 no nie bylabym taka pewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ata Re: w pupcie????? IP: *.elisa-laajakaista.fi 17.08.04, 22:15 To ja cie zapewniam, ze tysiackrotnie wiecej. Ucz sie biologii- to nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:17 wiesz mam inne sprawy niz uczenie sie gdzie jest wiecej bakterii a poza tym poczytaj cosmo-nigdy nie pozwalaj na penetracie pochwy tuz po seksie analnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 22:17 chcesz nam powiedzieć że wydzielina pochwy ma więcej szkodliwych bakterii niż resztki kału?? wiesz chociaż co to biologia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:19 ja mowie ze kal ma wiecej bakterii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: w pupcie????? IP: *.bella-piaski.net.pl 17.08.04, 22:25 sorry liyach to było do ATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YMCA Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:19 czytajcie dalej cosmo, czytajcie. idiotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: w pupcie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:21 odwal sie idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind A JA WAS POGODZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:50 a ja zakończe wasz spór:) z biologią powiedzmy jestem związana zawodowo. W pochwie są jak to nazwać "potrzebne" bakterie, powiedzmy te z dobrej bajki, dlatego jak flora bakteryjna zostaje zaburzona (antybiotyki, irygacje) pojawiaja się np. grzybice. A wracając do meritum w odbycie jest więcej szkodliwych bakterii. Nawet małe dziewczynki uczy się podmywać ruchem od przodu do tyłu, żeby nie przenieść szkodliwych bakterii. Pamiętacie? tego nawet nie uczą na biologii-to elementarne. Odpowiedz Link Zgłoś