Gość: kasik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:27 kto z was studiuje a kto już po... z odwiedzająych forum??? Interesuje mnie średnia wiekowa i inteligencji;););) forum. Proszę wpisujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: SONDAŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:17 ja studiuje 2 kierunki: jeden to ekonomia(dziennie) na Akademii Ekonomicznej i dziennikarstwo na UW (zaocznie). Pasuje Ci moja srednia wiekowa i poziom inteligencji?? Moge bez obaw wypowiadac sie na forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuk Re: SONDAŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:33 no to się nam pani ładnie pochwaliła... a co to kogo kurwa obchodzi... ja mam konstrukcje na politechnice i co ci do tego głupia blondyno pytała tylko czy studiujesz czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
bussiness Re: SONDAŻ 28.08.04, 13:31 prowadzisz badania socjologiczne?? i co, na podstwaie tego czy ktos studiuje bedziesz oceniac poziom jego IQ? darmowy material badawczy? spadaj na bambus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: SONDAŻ IP: 62.233.164.* 28.08.04, 13:33 Ja jestem na ostatnim roku studiów. Ale o ile mi wiadomo, fakt bycia studentem nie jest równoznaczny z byciem inteligentnym. Jeśli chcesz znać IQ forumowiczów to nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: SONDAŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:36 buhaha dzisiaj mam lepszy humor:))) może inteligencji nie... ale poziom kultury i nerwowości forumowiczów na pewno sprawdzisz:P ja studiuję pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: SONDAŻ IP: *.chello.pl 28.08.04, 14:43 ja studiuje polonistykę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: SONDAŻ 28.08.04, 15:29 Jedem dyplom wyzszych studiow (filologia angielska) juz mam a do skonczenia drugiego brakuje mi poltora roku, ale niestety troche to odloze bo jestem na wyjezdzie bardzo daleko. Cwicze angielski w srodowisku naturalnym. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janoSIC Re: SONDAŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:20 Dobrze że w środowisku naturalnym angielski ćwiczysz a nie francuski...;) Odpowiedz Link Zgłoś