Dodaj do ulubionych

niecodzienny prezent???????

IP: 81.210.122.* 31.08.04, 22:16
Czy mogłybyście pomóc mi w wyborze prezentu?Może macie jakieś fajne pomysły?To
ma być prezent na ślub, ale niezwykły, nistandardowy,coś co będzie im
przypominać o tym dniu.Poradźcie coś.Z góry dziękuję za wszelkie rady i
pomysły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: niecodzienny prezent??????? IP: *.elpos.net 31.08.04, 22:30
      zrob im cos sama. ja dla siostry zrobilam kanwe a na niej dwa golabki i obraczki a wszystko to w sercu a na dole data slubu
    • ghostdogg Re: niecodzienny prezent??????? 31.08.04, 22:36
      Gość portalu: gaja napisał(a):

> Czy mogłybyście pomóc mi w wyborze prezentu?Może macie jakieś fajne pomysły?To
      > ma być prezent na ślub, ale niezwykły, nistandardowy,coś co będzie im
      > przypominać o tym dniu.Poradźcie coś.Z góry dziękuję za wszelkie rady i
      > pomysły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze prenumerata cosmo na 10 lat???
      • Gość: cosmitka Re: niecodzienny prezent??????? IP: *.158.30.96.Dial1.Chicago1.Level3.net 31.08.04, 22:43
        moja kolezanka na slub znajomej podarowala jej ...pieniadze. dana kwote
        (powiedzmy 100 zl) rozmienila w banku na monety 1,2 5 zlotowe, wlozyla je do
        takiej szkaulki ze sklepu za 4 zl. w rezultacie wygladalo to jak taki skarb
        piratow. uwaga!troche ciezkie!
    • aneczka24 Re: niecodzienny prezent??????? 31.08.04, 23:58
      może piekna posciel, albo zafunduj im podróż poslubną (przywiozą z niej zdjęcia
      i piękne wspomnienia), może podręcznik Kamasutry...albo grawerkę na obrączkach
      (jeśli jej nie mają)przypominającą o dacie ich slubu,albo wynajmij im pokój w
      jakimś 4-ro gwiazdkowym hotelu - na noc poślubną- napewno tego nie zapomną -pod
      warunkiem,że nie są stałymi bywalcami tej klasy hoteli
      • Gość: Sun Re: niecodzienny prezent??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 00:18
        torbę podróżną z różnymi kieszonkami
    • Gość: lol Re: niecodzienny prezent??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 00:23
      GRANAT bedzie git, hehehheehehhehe
      • Gość: kasia k Re: niecodzienny prezent??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:00
        my zrobilismy kiedys mojej kuzynce zart i kupilismy jej koze na slub:)ale ona
        mieszka na przedmiesciach i ma duzy dom i troszke zwierzat a ponadto lubi kozie
        mleko wiec posmielismy sie a koza zaostala do dzisiaj-naprawde!!Nazwali ja
        Baska,a ja z chlopakiem spiewamy jej "Baska miala fajny biust.."
    • Gość: nikt Re: niecodzienny prezent??????? IP: *.euron.pl / 193.151.52.* 01.09.04, 15:48
      kajdanki z futerkiem. symbol ze na zawsze beda juz razem, moga je wykorzystac w
      sexie
    • Gość: Bianka Re: niecodzienny prezent??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:59
      Jeżel zależy Ci na tym, aby to był miły prezent, to polecam na przykład srebrną
      cukiernicę, ale z grawerką. Będą mieli na pewno miłą pamiątkę:)
      Pozdrawiam
      • Gość: bibi Re: niecodzienny prezent-wibrator IP: 194.240.231.* 11.09.04, 16:40
        Kupc im wibrator moze byc duo. Zawsze sie przyda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka