Dodaj do ulubionych

co robić???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:55
Jestem ze swoim facetem 2 lata (za kilka dni rocznica) kocham go jest dla
mnie wazny z drugiej str słysze to samo. Ostatnio odkryłam archiwum rozmów
mojego chłopaka z jakas laska Po przeczytaniu tego zaczełam płakac poniewaz
to co ujrzałam było straszne. Pisał do niej rózne rzeczy ( to jest jakas
małolata!!!) on nie widział co robie wiec dokładnie wszystko przeczytałam
pisal ze chcialby z nia spac tej nocy i ze na pewno byloby jej dobrze z nim
napisał ze nie ma dziewczyny!!! byłam w szoku!!!! powiedziałam mu ze odkryłam
jego rozmowe> teraz on sie stara i chce zeby bylo tak jak dawniej miedzy nami
natomiast ja nie moge zapomniec!ciągle o tym mysle jak pisal do niej te
rzeczy!!!! nie wiem co zrobic Moje zycie bez niego straci sens. czy warto tak
zyc ??? czy kiedys zapomne?? nie wiem co zrobic. Zapytałam go czy jest ze mna
szczesliwy i czy nuiczego mu nie brakuje..powiedzial ze jest szczesliwy i ze
niczego nie brakuje wiec dlaczego tak postapił???????? nie moge tego zrozumiec
chce zyc normalnie a nie potrafie!!jak sie zachowac teraz???
Obserwuj wątek
    • ghostdogg Re: co robić??? 05.09.04, 23:00
      Gość portalu: Mała napisał(a):

> Jestem ze swoim facetem 2 lata (za kilka dni rocznica) kocham go jest dla
      > mnie wazny z drugiej str słysze to samo. Ostatnio odkryłam archiwum rozmów
      > mojego chłopaka z jakas laska Po przeczytaniu tego zaczełam płakac poniewaz
      > to co ujrzałam było straszne. Pisał do niej rózne rzeczy ( to jest jakas
      > małolata!!!) on nie widział co robie wiec dokładnie wszystko przeczytałam
      > pisal ze chcialby z nia spac tej nocy i ze na pewno byloby jej dobrze z nim
      > napisał ze nie ma dziewczyny!!! byłam w szoku!!!! powiedziałam mu ze odkryłam
      > jego rozmowe> teraz on sie stara i chce zeby bylo tak jak dawniej miedzy na
      > mi
      > natomiast ja nie moge zapomniec!ciągle o tym mysle jak pisal do niej te
      > rzeczy!!!! nie wiem co zrobic Moje zycie bez niego straci sens. czy warto tak
      > zyc ??? czy kiedys zapomne?? nie wiem co zrobic. Zapytałam go czy jest ze mna
      > szczesliwy i czy nuiczego mu nie brakuje..powiedzial ze jest szczesliwy i ze
      > niczego nie brakuje wiec dlaczego tak postapił???????? nie moge tego zrozumiec
      > chce zyc normalnie a nie potrafie!!jak sie zachowac teraz???

chodz wujek cie pocieszy przepieknie wystymuluje twoj odbyt 12 centymetrowym
      wariatem
    • dr.rocco Re: co robić??? 05.09.04, 23:04
      No to masz chlopaka ktory bedzie cie zawsze zdradzac.
    • Gość: ... Re: co robić??? IP: *.mif.pg.gda.pl 05.09.04, 23:10
      Zdecydowanie powinnas z nim porozmawiac. Wytlumaczyc, ze to po prostu jest wg
      ciebie prawie to samo co zdrada. Jesli to byla rozmowa jednorazowa (z
      ta "laska") to mozesz to potraktowac jako takie "wyprobowywanie sie" twojego
      chlopaka. Sprawdzal swoja atrakcyjnosc, no niestety, wiekszosc facetow ciagle
      musi sobie udowadniac, ze sa Don Juanami. Jesli jednak takich rozmow bylo
      wiecej... wtedy niestety twoj chlopak nalezy do grupy "podrywaczy".
      Prawdopodobnie bedzie to robil czesciej.
    • vampirrka Re: co robić??? 06.09.04, 03:57
      Ja jestem tego zdania, ze jak raz to zrobil to drugi raz bedzie latwiej.....
      sama wybieraj
      • Gość: miś Re: co robić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:03
        ja miałem podobnie, tylko, że ja byłem osobą poszkodowaną a moja była
        dziewczyna winną - mimo, że minęło dużo czasu (do momentu kiedy się rozstaliśmy
        z innego powodu) nie zapomniałem (choć już tak o tym nie myślałem jak przez
        pierwszy rok po...)
    • Gość: chamak [...] IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 06.09.04, 10:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kalia2010 Re: co robić??? 06.09.04, 10:22
      Czasami po porstu nie wiedziec wszystkiego.. a ciekawosc to pierwszy stopien do
      piekła, w któym sie teraz znalazłaś..co ja proponuje.. nie wart jest Twoich
      łez.. facet na pewno miał pojecie co robi.. a jesli myslał ze to nie wyjdzie na
      jaw to był głupi;/.. no trudno taki to gatunek:). Porozmawiaj z nim jeszcze czy
      miał jakies plany co do tej 'małolaty', czy sie spotkali, czy to była tylko
      internetowa 'znajomosc'. Dla mnie najgorsze w tym wszystkim jest to, ze on sie
      Ciebie wyparł mowiac jej, ze nie ma dziewczyny;/. To było podłe. Jezeli mimo
      wszystko nie chcesz go zostawic to popros go zeby na Twoich oczach porozmawiał
      z ta 'małolata' i powiedział jej jak sprawa stoi i przede wszystkim NAPISAŁ O
      TOBIE!!! Ja sama nie mam pojecia jakbym postapiła w takiej sytuacji, bo nigdy
      sie w takowej nie znalazłam. Chyba jednak nie potrafiłabym rzucic mojego
      faceta.. za bardzo go kocham.. a poza tym kazdy zasługuje na drugą szanse:). A
      jeżeli TO sie powtórzy to - WYWAL GNOJA NA ZBITY PYSK:)!!! Pozdrowionka i
      powodzenia!!!
    • Gość: mała Re: co robić??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:13
      Powooli sie wszystko wyjasnia..ale naprawde powoli mój Facet teraz jest milutki
      kochaniutki itd ALE ja mam cały czas to co on zrobił w głowie i nie potrafie
      sobie z tym poradzic!!!!!!!!!!
    • Gość: anonimowy Re: co robić??? IP: *.penkom.pl 07.09.04, 16:35
      to proste,naprawde sa jeszcze inni meszczyzni na swiecie,z ktorymi mozesz byc
      szczesliwa,tlyko w to uwierz...kto raz mial takie intencje (cicha zdrada) to
      predzej czy pozniej do tego znowu dojdzie,radze ci znalezc porzadnego faceta
      ktory zasluzylby na taka osobe jak ty...lepiej teraz niz pozniej...bo jak
      pozniej cie zdradzi albo bedzie mial takie zamiary to zaboli cie to jeszcze
      mocniej...nie niszcz sobie zycia przez takiego swinie !!! koles ktory kocha o
      zdradza swoja dziewczyna po 2 latach jest nikim,i nie jest wart zadnej
      milosci !!! zycie nie toczy sie tlyko wokol niego,uwierz ze na swiecie jest
      wiele innych mezczyzn...
    • Gość: Manuel Carmello Re: co robić??? IP: *.crowley.pl 07.09.04, 16:59
      Takie już są te chłopy wredne. Być może jednak Twój BF miał jakieś fantazje,
      których przez dwa lata z Tobą nie był w stanie zrealizować. Dał sobie upust na
      necie (jak ten pojeb ghostdog), a Ty przypadkiem na to wpadłaś. Większość ludzi
      w necie nie jest do końca sobą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka