czaroffnica24 06.09.04, 11:19 W kompocie miałam robaka, tą głupią, białą larwę, może tych świństw było więcej i jakieś połknęłam. Czy to oznacza, że nie jestem już wegetarianką ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica23 Re: Stała się tragedia.... 06.09.04, 11:28 czaroffnica24 napisała: > W kompocie miałam robaka, tą głupią, białą larwę, może tych świństw było > więcej i jakieś połknęłam. Czy to oznacza, że nie jestem już wegetarianką ??? > Oj... To tylko płukanie żołądka zostaje... Pomyśl sobie co, przez Twoją nieuwagę, przeżywa teraz ten biedny, mały i niewinny robaczek... Jak rozpuszczają go bezwzględne kwasy żołądkowe, kawałeczek po kawałeczku... Wstydź się!!! Prawdziwa wegetarianka nie popełnia takich zbrodni!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Stała się tragedia.... 06.09.04, 11:30 Kurde, mi naprawdę jest nie dobrze... bleee... Larwa, wstrętna biała larwa, pewnie ze śliwki, fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
pieszczoszka13 Re: Stała się tragedia.... 06.09.04, 12:00 e tam.. w takim robaczku napewno za duzo mieska nie bylo heh... a poza tym nie zrobilas tego specjalnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Stała się tragedia.... 06.09.04, 14:17 A bo to człowiek wie od czego tyje? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: Stała się tragedia.... 07.09.04, 23:02 Jestes juz kosmitka , teraz sie zamienisz w kosmitke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAWID Re: Stała się tragedia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:13 TO STRASZNE!!! JUZ NIE JESTES WEGETARIANKA , PLUKANIE ZOLADKA I SANATORIUM TYLKO CI ZOSTAJE. NICH BOG MA CIE W SWOIEJ OPIECE. NIE LAM SIE, JESTESMY Z TOBA :}}}}}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parodiaaaaaaaaa Re: Stała się tragedia.... IP: *.wmc.net.pl 12.09.04, 11:58 skad sie biora takie pustaki?????????? buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Stała się tragedia.... 12.09.04, 12:11 Gość portalu: parodiaaaaaaaaa napisał(a): > skad sie biora takie pustaki?????????? buhahaha A skąd się biorą takie łosie bez odrobiny poczucia humoru? Jakaś wyprzedaz była w okolicy, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
alafriend Re: Stała się tragedia.... 12.09.04, 12:20 o jaaaaaa ta zawsze takie pierdoły pisze!!!! masakra!!! ty to wymyślasz?? uwage chesz na siebie zwrócić czy co??? weź sie wygoń z tąd! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Stała się tragedia.... 12.09.04, 12:24 A jakie to miejsce "tąd"? Co to znaczy "z tąd"? Podstawówka się kłania;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyczaroffnica24 Re: Stała się tragedia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:25 Nick czaroffnica24 działa na mnie jak płachta na byka - wypowiada się na każdy temat, wszystko wie najlepiej, dowcipkuje, radzi, wszędzie jej pełno - no, ale to koszty demokracji, wypowiadać może się każdy ćfok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heti Re: Stała się tragedia.... IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 12:32 Gość portalu: antyczaroffnica24 napisał(a): > Nick czaroffnica24 działa na mnie jak płachta na byka - wypowiada się na każdy > temat, wszystko wie najlepiej, dowcipkuje, radzi, wszędzie jej pełno To czaroffnica! - no, ale POMÓWMY O TOBIE, ANTYCZAROFFNICO24: > wypowiadać może się każdy ćfok Pa ćfoku! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyczaroffnica24 Re: Stała się tragedia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:22 Odezwała się następna wielka persona z tego forum. Czekam na następne cosmo- gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king of nothing Re: Stała się tragedia.... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 14:17 podobno jak taka larwa dostanie sie do zolada czlowieka to zaczyna sie tam rozwijac... wiadomo ze do tego potrzebny jest pokarm, larwa taka zjada czlowieka od srodka, rosnie w zastraszajacym tempie. a gdy juz bedzie na tyle duza, a czlowiek zmieni sie w sucha skorupke to wychodzi z niego rozrywajac go od srodka i wyrusza w poszukiwaniu jakis sloikow z kompotem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Stała się tragedia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:31 hahahahahahahahahahahahaha:-)))dobre :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa de majonez Re: Stała się tragedia.... IP: *.regionline.fi 12.09.04, 14:28 Czarciu stracilas dziewictwo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: Stała się tragedia.... IP: *.core.lanet.net.pl 12.09.04, 14:44 Skąd Wiesz,że była głupia ? Nie przeżywaj tego tak, przecież nie takie rzeczy juz połykałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleni Re: Stała się tragedia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:49 czaroffnica24 napisała: > W kompocie miałam robaka, tą głupią, białą larwę No to jesteś kanibalką - spożyłaś swoją kuzynkę: głupią, białą larwę... Odpowiedz Link Zgłoś