Dodaj do ulubionych

Jak się przekonać....

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.04, 18:25
Podoba mi się jeden mężczyzna,mam ochotę tylko na seks,niestety jestem z nim
w relacji pacjentka-lekarz,mam wrażenie że mu się też podobam,ale nie jestem
pewa czy to tylko sympatia do pacjentki czy coś więcej,nie wiem jak się o tym
przekonać,mogłabym sama zainicjować jakiś b.nieformalny kontakt ale po prostu
boję się zbłażnić,jemu chyba też jest niezręcznie wysuwać jakieś propozycje w
gabinecie.Proszę o jakieś rady
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Jak się przekonać.... IP: *.ss.shawcable.net 10.09.04, 18:32
      Czy ja wiem? Zapros go na kawe i zobacz jak zareaguje.
      Ale tak naprawde to gdyby nawet to powinnas jak najszybciej przestac by jego pacjentka bo mu zabiora licencje.
      • Gość: sfinks Re: Jak się przekonać.... IP: *.kopernet.org / *.kopernet.org 10.09.04, 19:53
        powiedz,że bolą cię od jakiegoś czasu piersi i nie wiesz czy nie masz jakiegoś guzka( odpukać oczywiście) no i zobaczysz jaka bedzie jego reakacja jak bedzie musiał zbadać dokładnie to miejsce:)
    • Gość: Legalna Blondynka Re: Jak się przekonać.... IP: *.pl / *.atrax.pl 10.09.04, 19:59
      powiedz że boli cię cipka i chcesz aby
      włożył tam swoją sondę w celu jej zbadania

ps. A od czego ten lekarz jest ?
      • Gość: Artur Re: Jak się przekonać.... IP: *.ss.shawcable.net 10.09.04, 20:37
        A tam chrzanisz. To wlozy te sonde, wyjmie, a kobitka dalej nie bedzie nic wiedziec.
    • Gość: mika Re: Jak się przekonać.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 08:00
      Lekarz jest gin.jak się słusznie domyśleliście,pomysły są zabawne ale chyba nie
      dadzą pożądnego efektu czyli przekonania sie o nastawieniu lekarza do mnie,gin.
      jest profesjonalistą i np.przy badaniu piersi może schować głęboko swoje emocje
      a badanie dipki to przeciesz rutyna..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka