Gość: copa cojones IP: *.core.lanet.net.pl 10.09.04, 23:31 nie mogły by przestać tyle żreć, bo psują mi krajobraz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa 10.09.04, 23:33 a czmy moglbys pocwiczyc subtelniejsze wyrazanie mysli, bo mi psujesz lekture forum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.core.lanet.net.pl 10.09.04, 23:51 Czyżbyśmy tu mieli przypadek "stołu i nożyc" ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa 11.09.04, 00:04 a czy trzeba zaraz robic aluzje o stole i nozycach? ;) to, co napiszę, swiadczy o mnie. to, co napiszesz, swiadczy o Tobie ;) nie widze w tym ani stołu, ani nozyc, ani nawet wycinanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 00:25 "a czy trzeba zaraz robic aluzje o stole i nozycach? ;)" oj chyba trafiłem. To jak wyglądasz świadczy o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 06:53 Jebnij se baranka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 08:26 Możesz jaśniej zapodać, bo nie jarze bazy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa 11.09.04, 09:26 Masz racje. Idzie taki brzuchaty, bebech mu sie koło kolan majta, śmierdzi potem i nawet nie chce wiedziec czym jeszcze...Bllleeeeeeeeeee. I jeszcze sie takiemu facetowi wydaje że towar jest i każda na niego leci;) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa 11.09.04, 11:24 ale wiecie, ze nie kazdemu podobaja sie szczupli faceci? czy szczuple kobiety? jest masa idealow meskiego czy kobiecego piekna :) poza tym grubasa zawsze mozna odchudzic, jesli jest taka potrzeba ;) idioty zreformowac sie nie da ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 16:41 Jest estetyczna różnica między zapuszczonym kaszalotem a puszystą. Lekka, kontolowana puszystość jest nawet mniaam ! Gdyby tak łatwo mnożna było cielsko odchudzić, to problem by nie istniał. On jednak jest, dlatego że taka torba nie panuje nad sobą tylko pochłania - bo trudno to nazwać jedzeniem. A krajobraz brzydnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibik Re: do Mariolki 69 IP: 194.240.231.* 11.09.04, 16:49 Pirdolisz glupoty jak poparzona. Kto lubi kosciotrupy to nich robi na cmentarzy. Obecnie chudy szkielet TO DOL Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: do bibika 11.09.04, 17:06 Sam/a pierdolisz, co innego chudy jak szkielet, ja pisałam o obleśnych tłustych obrzydliwych facetech w gaciach pod szyje, od których roja sie ulicę. Jesli jesteś facetem to widocznie tak wygladasz, skoro bronisz oblechów. Jesli kobietą- de gustibus non est disputandum . Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa 11.09.04, 17:48 wiesz, dla mnie wazne w czlowieku jest to: 1. czy jest mily 2. czy jest czysty 3. czy nie jest glupi (ale nie mądrością szkolną) 4. czy w zyciu codziennym jest Czlowiekiem. Reszta nieistotna. Niemili, brudni, glupi zyciowo i nie zaslugujący na miano Czlowieka zasmiecają moj (powtarzam: MOJ) swiat. Wszystko jest kwestią przyjętych w zyciu pryncypiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: 81.15.252.* 11.09.04, 17:27 a ja najbardziej nie lubię użelowanych, napakowanych, przesmażonych w solarium, "wystrojonych" w obcisłe spodnie i za małe koszule facetów z małym móżdżkiem, którym wydaje się, że są pępkiem świata i mogą decydować o wyglądzie innych. pewnie jesteś jednym z takich lalusiów więc zmykaj stąd i nie psuj atmosfery. Aha....jestem szczupłą osobą więc nie zaczynaj znowu gadki o nożycach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 17:44 Nooooo ! xxx użyłaś tylu przymiotników [użelowany, napakowany...,wystrojony, obcisłe spodnie] co świadczy, że ich zauważasz i kręcą Cie choć werbalnie temu zaprzeczasz. Nie broń się, daj upust chuci - obcisłe spodnie zawsze można zdjąć. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: 81.15.252.* 11.09.04, 17:48 ja wiem, że osoby Twego pokroju mają problemy z myśleniem: zawsze po najmniejszej linii oporu i zawsze najbardziej prymitywne wnioski wyciągają. Szkoda mojego czasu na bezproduktywną dyskusję. Pamiętaj tylko że kiedyś uroda przeminie i co pozostanie....u Ciebie niewiele.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 18:04 "osoby Twego pokroju mają problemy z myśleniem" "najbardziej prymitywne wnioski wyciągają" Widzisz xxx brakuje Ci dystansu, poczucia humoru i nie potrzebnie się tak pienisz. Zwróć uwagę, że mój post skierowny do Ciebie, choć przy złej woli może być uznany za złośliwy, to jednak Cie nie obrażał. Szkoda że nie utrzymałaś konwencji, bo mogło być wesoło. Ale może to za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym 11.09.04, 18:05 Trzeba wiedzieć z kim dyskutować...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: 81.15.252.* 11.09.04, 18:16 a nazywanie innych "torbami" i "kaszalotami" nie uważasz za obraźliwe?? copa cojones..to Tobie w takim razie brakuje dystansu i poczucia humoru. Twój wątek nie jest śmieszny i wiele mu brakuje do określenia mianem "zabawnego". Nie mam w zwyczaju naśmiewać się z innych, co najwyżej piętnuję ich jawny prymitywizm i głupotę. I w takim tonie odpisuje Tobie...jak do osoby prymitywanej i głupiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 18:38 "a nazywanie innych "torbami" i "kaszalotami" nie uważasz za obraźliwe??" Nie uważam, gdyż, nie są skierowane personalnie do konkretnej osoby, lecz do zjawiska [z wyjątkiem przypadków chorobowych żeby było jasne], które jest konsekwencją ludzkiej głupoty, gnuśności, braku poczycia estetyki etc. i z tego jak najbardziej należy sie naśmiewać. Ty niestety, jestes marnym dyskutantem, bo nie używasz merytorycznych argumentów tylko personalnych wycieczek. Ale próbuj i ucz się - jeszcze nie wszystko stracone. Na początek sentencja - bardzo przydatna w Twoim przypadku: Lepiej nie odezwać sie wcale i wydać się głupim niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. MARK TWAIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: 81.15.252.* 11.09.04, 18:51 "...nie są skierowane personalnie do konkretnej osoby, lecz do zjawiska .." mylisz się...te zjawiska to konkretne osoby, które czują, mają oczy i wierz mi ona wiedzą że są otyłe. Nie potrzebują aby im to pokazywać i to w tak prymitywny sposób. Co się tyczy poczucia estetyki to również jest to sprawa dyskusyjna. Ja na przykład za brak poczucia estetyki uważam nażelowane włosy, mocną opaleniznę i o obcisłe spodnie, ale tylko na tej podstawie nie oceniam ludzi. Co do zarzutu, że nie używam merytorycznych argumentów, to Ty również wielu ich nie przedstawiłes, poza jednym, że te kaszaloty psują Ci krajobraz, ale czy można to uznać za merytoryczny argument?? Dla Ciebie także mam w prezencie sentencję: "Mowa jest srebrem. Milczenie złotem" Przemysl to. Mimo niesnasek między nami...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 19:00 "Mimo niesnasek między nami...pozdrawiam." Mówiłem, że jeszcze nie wszystko stracone, robisz nieśmiałe ale jednak postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: 81.15.252.* 11.09.04, 19:05 wiesz...bardzo staram się aby nie stać w miejscu. Cały czas pamiętam, iż " kto nie idzie do przodu ten się cofa". Może i Ty spróbujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 19:20 "wiesz...bardzo staram się aby nie stać w miejscu" To się daje zauważyć, czasem Ci to nie wychodzi ale... nobody is perfect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: 81.15.252.* 11.09.04, 19:23 "..nobody is perfect" - cudnie że to napisałeś. Brawo!! I sam do tego doszedłeś. To najlepsze podsumowanie dla całej dyskusji. Myśl człowieku!!! Myśl!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 20:24 eeeeech nie wnosisz nic do tej dyskusji i powtarzasz pomysły. Jestem zawiedziony, bo już miałem nadzieje, że błyśniesz czymś a tu takie ograne zwroty. Miałaś szanse ale ją zmarnowaławaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: 81.15.252.* 11.09.04, 17:53 aha i jeszcze jedno: najczęściej wielkość mięsni nie idzie w parze z wielkością "interesu"..niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 18:11 Qrcze a Ty xxx dalej nie trzymasz poziomu. "wielkość mięsni nie idzie w parze z wielkością "interesu"..niestety." Tuszę, że masz spore doświadczenie, w tej mierze, ale to dobrze, bo Ty przecierasz szlaki a my nabywamy wiedzy. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym 11.09.04, 18:17 Copa cojones stajesz sie moim idolem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 18:45 Przyznać muszę, że jako jedyna zgrabnie przekierowałaś wątek także na brzydszą połowe spaślaków. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym 11.09.04, 18:52 A ja muszę przyznać że hasło "konwencja" nie jest Ci obce...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 19:10 mariolko69 :-) Spiesze zawiadomić, że u mojej oponentki xxx w wyniku intensywnej edukcji zarysowały się pierwsze zadatki na dyskutantkę. [post z 18:51] Jam to, nie chwaląc się uczynił - jak mawiał Imć Zagłoba. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym 11.09.04, 19:22 Copa, aja jestem mariolka99, 99! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: xxx. Czy te torby i kaszaloty z wylewającym IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 20:30 Wiem mariolka wiem ale to była taka prowokacja te "69" jak by Ci tu powiedzieć..... to taka graficznie ładna liczba a i wieloznaczna. :-))) Nadal licze na poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Copa... 11.09.04, 19:46 ...wpadnij forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: do mariolki 69.. IP: *.regionline.fi 11.09.04, 20:07 Nie padaj duchem juz nie dlugo i z ciebie sie zrobi slonica, zebes s nawet zdefekowala szklem tluczonym i nie pomaga fale Wisly kiedy cycki ci obwisly to bedziesz kaszlotem. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: do mariolki 69.. 11.09.04, 20:09 Gość portalu: bibi napisał(a): > Nie padaj duchem juz nie dlugo i z ciebie sie zrobi slonica, zebes s nawet > zdefekowala szklem tluczonym i nie pomaga fale Wisly kiedy cycki ci obwisly to > bedziesz kaszlotem. Ciao Jakiez to poetyckie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibik Re: do mariolki 69.. IP: *.regionline.fi 11.09.04, 20:16 No dobra nie moja byla intencja cie obrazac ani ci dokuczc. Jestes pewnie fajna dziewucha i ciesz sie tym co masz! OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: do mariolki 69.. 11.09.04, 20:18 No i co, juz wymiekasz? Cienias;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibik Re: do mariolki 69.. IP: *.regionline.fi 11.09.04, 20:25 Trza bylo od razu wzmiankowac ze cie to kreci jak ci sie gowno za kolnierz leje. Piss ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: do mariolki 69.. 11.09.04, 20:28 Eee, przez chwile myslałam że załapałeś konwencje a tu ups. Pa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibik Re: do mariolki 69.. IP: *.regionline.fi 11.09.04, 20:32 Nie bede tail ze cie nie wyczuwam o co biega. Wiec jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copa cojones Re: mariolka....Copa... IP: *.core.lanet.net.pl 11.09.04, 21:38 Ok Zajrze może znowu jakaś mała prowokacyjka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa 11.09.04, 20:36 Nie czujesz w tym wszystkim zartu i swoistego poczucia humoru? No to co Ci będe tłumaczyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibik Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.regionline.fi 11.09.04, 20:44 mam sie poddac bo nie kojarze dowcipu? Musze sie zapytac kaszalota od tej torby albo sie powiesic! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa 11.09.04, 20:54 Konwencja mój drogi, konwencja tu panuje swoista, jedni łapia i się bawia, inni nie łapią, biorą wszystko serio i robią z siebie głupków. Poczytaj posty. Miłego wieczora! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibik Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.regionline.fi 11.09.04, 21:00 Naczytalem sie na tej stronie o duzych i malych biustach i widac spermowit mi pomyslunk przycmil. Sorry 3m sie cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongol Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.regionline.fi 12.09.04, 20:57 Jesc sie chce co maz na wrzut do torby to zacienie widnokrag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Czy te torby i kaszaloty z wylewającym się sa IP: *.regionline.fi 12.09.04, 21:14 happy charles serwuje sperme. Jeden polyk to 1500kkal. bylo nie bylo bec lagier w rylo. Odpowiedz Link Zgłoś