Gość: CZARUŚ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 16:14 też ją lubicie? wiśni nie pytam o zdanie, zajmij się swoją łysiejącą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Ja ją uwielbiam IP: 82.177.8.* 14.09.04, 16:23 Czarownica jest najlepsza!!!!!!! Nikt jej nie dorówna. =====>Moge mieć wszystko nawet wisienke.... o ku'rwa po co mi ta dziwka...<===== Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...czaroffnica... 14.09.04, 16:34 ... czarofnica to ma cyca a w dodatku niezly gust raz doluje, raz podnieca zawsze sprzata gdy jest brud czasem siedzi jak ta dama we swych walonkach i flanelci i wstukujac post kolejny walnie - prosto z mostu leci czy ja kochasz?kocham szczerze a w co wierzysz?w magie wierze ... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...i jeszcze raz... 14.09.04, 18:43 ... a ja wole moja mame tak spiewala kiedys Majka kiedy czytam o lysieniu zaraz drapie sie po jajkach bo to nigdy nie wiadomo moze wisnie tak dzialaja ze jak polkniesz je z pestkami to Ci wlosy wypadaja lepiej sprawdzic choc raz dziennie zeby cosmo miec fryzure bo gdy dzis nie bedziesz trendy jutro mozesz krecic sznurek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: a ja wole czarującą czaroffnice!! IP: *.kpnet.fi 14.09.04, 20:11 Zazdroscisz ze tobie nie lnieje? chcialbys ale nie wszystkim porowno dano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: a ja wole czarującą czaroffnice!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:48 nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś