Dodaj do ulubionych

jak???!!! :)))

25.09.04, 22:10
jak piescic cipke ??? w jaki sposob paluszkami doprowadzic do szalenstwa
dziewczyne ??? co poradzicie ??? pozdr ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zombie Re: jak???!!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:26
      Wiesz, jest to dosyc rozbudowany temacik. Ja osobiście rzadko kiedy używam do tego samych tylko paluszków, czesto pomaga mi w tym języczek :P ,ale nie takie było Twoje pytanie..
      Podstawa to delikatnośc, musisz początkowo drażnić wargi sromowe pocierając je delikatnie, aż poczujesz, że zaczyna robic się wilgotno.. Następnie musisz odnaleźć taki maleńki "guziczek" zwany łechtaczką i zacząć zajmować się nim.. tutaj fantazja dowolna :D "Bawiąc się" tylko samą łechtaczką możesz swoją partnerkę doprowadzić do orgazmu, ale to jeszcze nie jest szaleństwo...
      Do prawdziwego szaleństwa uda doprowadzić Ci się swoją dziewczynę gdy włożysz paluszek do środka (uwaga: musi być odpowiednio wilgotna wewnątrz!!!) i na przedniej ściance pochwy odnajdziesz takie drobne zgrubienie - zwane punktem G (a niektórzy twierdza ze nie istnieje) dokładnego umiejscowienia owego punktu niestety nie jestem w stanie Ci podać, ponieważ u każdej kobiety może być w troszkę innym miejscu. Metoda biblijna: szukajcie a znajdziecie :D. Niestety czasem aby go odnaleźć potrzebne są odpowiednio długie zarówno poszukiwania jak i ... paluszki :) artyści mają łatwiej :) W każdym razie - gdy uda Ci się go odnaleźć masuj i pocieraj go delikatnie, zreszta.. sam bedziesz wiedział co robić. Zwracaj uwagę na wszystkie odruchy i reakcje partnerki, one na 100% pomogą Ci w daniu jej prawdziwej rozkoszy.. Pamietaj też żeby nie skupiać sie tylko na jej gorrrącym i wilgotnym źródełku rozkoszy. W tym samym czasie pieść delikatnie jej piersi i zasypuj masą delikatnych i namiętnych pocałunków...

Pozdrawiam i życzę miłego szukania :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka