Gość: pixi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:51 pierwszy raz bez gumki, ale nie polknelam. Myslalam, ze bedzie gorzej... tak naprawde to fajnie bylo- lubie czuc jak mu jest dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Zrobiłam mu ... 27.09.04, 14:52 A mamusi już się pochwaliłaś ? Co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Zrobiłam mu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:54 no pewnie!! jest ze mnie taaaka dumna!! Odpowiedz Link Zgłoś
pieszczoszka13 Re: Zrobiłam mu ... 27.09.04, 14:56 My rowniez ci gratulujemy... na razie tylko gratulacje, odezwij sie jak zrobisz to z polykiem, wtedy zostaniesz uhonorowana zlotym medalem lodziar:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Re: Zrobiłam mu ... IP: *.2.core.lanet.net.pl / *.2.core.lanet.net.pl 28.09.04, 01:23 Koniecznie zamelduj jak przejdziesz do kolejnego etapu. To poprostu fascynujące !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka sexi las Re: Zrobiłam mu ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina(żary) Re: Zrobiłam mu ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 17:28 hmmm to moja prywatna sprawa nie sadzisz??ale przeciez wy faceci to lubicie ...a pozatym nie bede opowiadac o swoich sypialnianych sprawach na forum;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Zrobiłam mu ... IP: *.ss.shawcable.net 28.09.04, 17:40 Moj post byl w odpowiedzi na twoj post - ten zupelnie - pusty. Wygladalo jakbys sie po prostu dopisala do watku. Skad moglem przypuszczac, ze jestes takim rzeczom gruntownie przeciwna? Nic nie zmieni twojej opini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolineczka Re: Zrobiłam mu ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 17:44 niepowiedzialam ze jestem przeciwna!!!a post byl pusty bo przez przypadek wcisnelam enter;p kazdy robi to co lubi i to na co ma ochote:)pozdrawiam cie arturze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Zrobiłam mu ... IP: *.ss.shawcable.net 28.09.04, 17:56 o, to mielibysmy wspolny temat do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina(żary) Re: Zrobiłam mu ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 17:26 skoro zrobilas mu loda to sie ciesz i zachowaj to dla siebie nie musi o tym wiedziec cala polska!!!a pozatym kogo to obchodzi???to normalne i nikt juz sie takimi rzeczami nie przejmuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Zrobiłam mu ... 28.09.04, 23:42 Gość portalu: karolina(żary) napisał(a): > skoro zrobilas mu loda to sie ciesz i zachowaj to dla siebie nie musi o tym > wiedziec cala polska!!!a pozatym kogo to obchodzi???to normalne i nikt juz sie > takimi rzeczami nie przejmuje:) Przejmuje się przejmuje, pamietaj na jakie forum koleżanko trafiłaś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta :P [...] IP: 62.233.185.* 29.09.04, 17:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś