Dodaj do ulubionych

Zrobiłam mu ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:51
pierwszy raz bez gumki, ale nie polknelam. Myslalam, ze bedzie gorzej... tak
naprawde to fajnie bylo- lubie czuc jak mu jest dobrze...
Obserwuj wątek
    • czaroffnica24 Re: Zrobiłam mu ... 27.09.04, 14:52
      A mamusi już się pochwaliłaś ? Co ?
      • Gość: pixi Re: Zrobiłam mu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:54
        no pewnie!! jest ze mnie taaaka dumna!!
        • pieszczoszka13 Re: Zrobiłam mu ... 27.09.04, 14:56
          My rowniez ci gratulujemy... na razie tylko gratulacje, odezwij sie jak zrobisz
          to z polykiem, wtedy zostaniesz uhonorowana zlotym medalem lodziar:)
    • Gość: jaszczomp Re: Zrobiłam mu ... IP: *.2.core.lanet.net.pl / *.2.core.lanet.net.pl 28.09.04, 01:23
      Koniecznie zamelduj jak przejdziesz do kolejnego etapu. To poprostu fascynujące !!!
      • Gość: karolinka sexi las Re: Zrobiłam mu ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 17:22
        • artur737 Re: Zrobiłam mu ... 28.09.04, 17:25
          Ty Karolinko tez zrobilas?
          • Gość: karolina(żary) Re: Zrobiłam mu ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 17:28
            hmmm to moja prywatna sprawa nie sadzisz??ale przeciez wy faceci to
            lubicie ...a pozatym nie bede opowiadac o swoich sypialnianych sprawach na
            forum;p
            • Gość: Artur Re: Zrobiłam mu ... IP: *.ss.shawcable.net 28.09.04, 17:40
              Moj post byl w odpowiedzi na twoj post - ten zupelnie - pusty.
              Wygladalo jakbys sie po prostu dopisala do watku.

Skad moglem przypuszczac, ze jestes takim rzeczom gruntownie przeciwna?

Nic nie zmieni twojej opini?
              • Gość: karolineczka Re: Zrobiłam mu ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 17:44
                niepowiedzialam ze jestem przeciwna!!!a post byl pusty bo przez przypadek
                wcisnelam enter;p kazdy robi to co lubi i to na co ma ochote:)pozdrawiam cie
                arturze!!!
                • Gość: Artur Re: Zrobiłam mu ... IP: *.ss.shawcable.net 28.09.04, 17:56
                  o, to mielibysmy wspolny temat do rozmowy.
      • Gość: karolina(żary) Re: Zrobiłam mu ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 17:26
        skoro zrobilas mu loda to sie ciesz i zachowaj to dla siebie nie musi o tym
        wiedziec cala polska!!!a pozatym kogo to obchodzi???to normalne i nikt juz sie
        takimi rzeczami nie przejmuje:)
        • mariolka99 Re: Zrobiłam mu ... 28.09.04, 23:42
          Gość portalu: karolina(żary) napisał(a):

> skoro zrobilas mu loda to sie ciesz i zachowaj to dla siebie nie musi o tym
          > wiedziec cala polska!!!a pozatym kogo to obchodzi???to normalne i nikt juz
          sie
          > takimi rzeczami nie przejmuje:)

Przejmuje się przejmuje, pamietaj na jakie forum koleżanko trafiłaś...;)
    • Gość: Marta :P [...] IP: 62.233.185.* 29.09.04, 17:37
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka