Gość: alfonsik:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:45 Dziewczyny czy bardziej podoba Wam sie owłosiona klata czy ogolona?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josie69 Re: pytanie do kobiet 27.09.04, 20:47 NIENAWIDZĘ owłosionych klat u facetów... U kobiet z reszta też nie:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: pytanie do kobiet IP: *.zax.pl 27.09.04, 20:57 pewnie,że lepsze są bez włosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonsik:) Re: pytanie do kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:07 czyli jedyne co mi pozsotalo to ogolic klatke i brzuszek;( hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcioszek Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:14 A ja tam mam faceta w pełni owłosionego i uwielbiam wtulać się mego Misia, nie wyobrażam go sobie golutkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: pytanie do kobiet 27.09.04, 22:19 najlepsze naturalne:) ja wole jak nie ma włosków...ale nie kazałabym swojemu facetowi golić klaty. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
blondi21lat Re: pytanie do kobiet 27.09.04, 22:31 zdecydowanie owłosiona, bez włosów jest niemęska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: pytanie do kobiet IP: *.waw.pl / *.waw-kor.leased-e.ids.pl 27.09.04, 23:07 Jesli ma owlosiona - ok, nie ma - tez dobrze ale jak ma to niech nie goli bo to troche przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: pytanie do kobiet IP: *.icpnet.pl 28.09.04, 11:50 Mi odpowiada najbardziej klata która jest tak troche owłosiona, w granicach normy ;) Goła klata wydaje mi się niemęska a z kolei zbyt owłosiona kojarzy mi się z małpką :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: pytanie do kobiet IP: *.elpos.net 28.09.04, 12:33 tylko owlosiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala131 Re: pytanie do kobiet 28.09.04, 12:43 TAk srednio owłosiona nie zadużo nie za mało :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holly3 Re: pytanie do kobiet IP: *.ols.vectranet.pl 28.09.04, 14:24 Zdecydowanie owłosiona!!!!Facet,który nie ma włosów na klatce wygląda jak dziecko. Poza tym, sexowne w facetach jest właśnie to, co ich od nas odróżnia.Włosy na klacie są bardzo męskie. Nie rozumiem czemu niektórzy mężczyźni sami je sobie usuwają, to chore! Jakby wstydzili się własnej seksualności. Nie wyobrażam sobie seksu z "golasem" czułabym się jakbym robiła to z młodszym bratem... Im więcej futerka, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonsik:) Re: pytanie do kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:11 czyli włoski zostają:))) dziękuje wszystkim Panią za odpowiedź i pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: pytanie do kobiet IP: 80.85.225.* 28.09.04, 19:40 dla mnie nie ma to znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś