iwoneczka1 Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj 09.10.04, 16:33 Zdecydowanie:212 Caroliny Herrera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocio Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:42 A oglądaliście Shreka 2 ( motyw w wannie )? - smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juan sanchez Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.10.04, 21:31 Cindy Crawford FEMININE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eternity Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.10.04, 23:13 Escada, Kenzo, Pur Blanca.......oooooooooch........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: 81.219.168.* 13.10.04, 21:48 J.LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: 80.48.150.* 15.10.04, 12:53 1 Burberry - London 2 Lolita Lempicka - Lolita Lempicka 3 Mexx- Mexx Woman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxx sexy smell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:30 mnie najbardziej pociaga dolce gabbana klasyczna lub dolce vita choc to odlegle bieguny... bulgaria tez nie jest zla:) lubie klasyki byle nie za slodkie ciezkie itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birka Re: sexy smell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:09 allure chanel'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniqaa Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:38 1.Halloween od Del Pozo-poprostu boskie 2.Kenzo White 3.Gio od Versace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:43 Coz, nie napisalas w jakim jestes wieku. a to strasznie wazne. Ja mam 20 lat i uzywam: - Hallowen Pozo - Romance Ralph Lauder - Blue Jeans Versace Blue Jeans - I ostatnio (ale tylko na wieczor - Pure Poison Dior) Ale wiem na pewno, ze w wieku 30 lat bede uzywala: - cala gama Poison - Tresson lancom - Extravagance Givenchy - chanel no5 - Nu Yves saint Laurent (wieczor) Bo teraz jestem na nie za mloda!! Ponad to wez pod uwage czy kupujesz perfumy na wieczor czy na co dzien. Moje zapachy nie sa duszace ani slodkie, lubie perfumy lekkie ale "wyjatkowe" Nie sa meczace. Bardzo czesto slysze, ze "ladnie pachne", zarowno od kolezanek jak i od chlopakow. Dobrze robisz, ze zasiegasz opini w tej sprawie, a nie kupujesz byle czego. Malo osob zdaje sobie sprawe jak wazny jest zapach!! Aha jeszcze jedno!! Przed zakupem sprawdz jak dany perfum "pachnie na tobie" i nie kupuj zadnego perfumu firmy np. J.LO, Cambel, Dion, Avon czy cos takiego. Na prawde dobre perfumy sa tylko starych dobrych marek. I tyczy sie to nir tylko zapach ale i np. trwalosci No, to juz chyba wszystko, przepraszam za bledy w nazwach, nie chcialo mi sie sprawdzac jak to sie pisze. Daj znac co wybralas!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultantka Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:28 zanim zaczniesz krytykować i udawać wielką znawczynię zajrzyj do słownika i sprawdź sobie jak brzmi liczba pojedyncza od słowa "perfumy". otóż powiem ci że to jest tak zwane pluralia tantum czyli l.poj i mnoga brzmią tak samo. nie ma słowa jak "perfum" ignorantko, chyba że masz na myśli dopełniacz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:56 Ja polecam Escada magnetism- jak sama nazwa wskazuje-bardzo przyciągający ;)-jeśli lubisz słodkie zapachy Gucci Rush 2-mój facet powiedział że kiedyś cały dzień się zastanawiał czym pachną Ultraviolet-Paco Rabanne-bardzo się podoba mojemu facetowi Hugo Boss-Deep Red-również On ma bzika na ich punkcie bo sam mi je sprezentował Escada-Sentiment ewentualnie,z tym że zapachy Escady mają to do siebie że szybko wietrzeją-ale pierwsze wrażenia jest piorunujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wenecja Mój facet przepada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:16 ...za Addict- Dior'a, Esencia de Duende- J. del Pozo i Noa - Cacharela. Pzdr. Każdy "odczuwa" inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa piękny zapach mrożonej kawy IP: *.eia.pl 15.01.05, 14:32 czy wąchałyście perfum L'or de torente? jesli nie to zobaczcie jak pięknie pachną. Intrygująco POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia46 Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj 17.10.04, 00:57 Moim zdaniem to Tobie przede wszystkim powinny się pobobać te perfumy...Natomiast nie wiem jakie zapachy preferujesz,ale dla mnie osobiście ostatni hicior na rynku to perfumy " Today Tomorrow Always " firmy AVON.Po prostu super i koledzy w pracy jakoś tak dłużej stoją przy moim biurku od kiedy ich używam...No i są stosunkowo niedrogie- 99 zł za 50ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:43 D&g, angel, sa boskie, niedawno je z facetem odkrylismy ;)) i Hugo Boss tez extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldi Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:47 Angel, Terry Muglera !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.10.04, 18:41 coco chanel mademoiselle miracle lancome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chica Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:30 Angel Schlesser essential, Emporio Armaniego, Light Blue D&G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki moje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.04, 10:50 Cacharel Amor Amor Lacoste Touch of pink (?) Chanel Allure (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.12.04, 13:25 La monde est beau- Kenzo Gio, Gio aqua- Armani Ode l'amour- Yves Rocher Miracle- Lancome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 16:46 najładniejsze są zawsze perfumy od naszych mężczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:27 gucci rusch tak sie chyba pisze ihihi one sa slicznee mmm Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaa.s Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj 02.01.05, 14:21 Passion Dance :) zmysłowe,pociagające i magiczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona taka jedna Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.238.65.206.adsl.inetia.pl 02.01.05, 14:54 echo davidoff po prostu kobiece:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nivete CHANEL CHANCE IP: *.chello.pl 05.01.05, 19:36 POLECAM :) I JESZCZE YVES ROCHES O ZAPACHU JEZYNY (woda toaletowa). ale zajebiste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verona Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: 212.160.93.* 11.01.05, 17:49 COCO CHANEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:50 Złote Masumi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.elcon.pl / 62.233.150.* 12.01.05, 10:03 E.A. - Sunflowers można mnie nimi łatwo omamić ;) Odpowiedz Link Zgłoś