Dodaj do ulubionych

Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagajace??

• iwoneczka1 Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj 09.10.04, 16:33
      Zdecydowanie:212 Caroliny Herrera
    • Gość: Kocio Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:42
      A oglądaliście Shreka 2 ( motyw w wannie )? - smacznego
    • Gość: juan sanchez Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.10.04, 21:31
      Cindy Crawford FEMININE
    • Gość: Eternity Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 10.10.04, 23:13
      Escada, Kenzo, Pur Blanca.......oooooooooch...........
    • Gość: zzz DKNY - Delicious IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 11.10.04, 17:47
    • Gość: a Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: 81.219.168.* 13.10.04, 21:48
      J.LO
    • Gość: Sylwia Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: 80.48.150.* 15.10.04, 12:53
      1 Burberry - London
      2 Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
      3 Mexx- Mexx Woman
    • Gość: xxxxxxxxxxxxxxx sexy smell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:30
      mnie najbardziej pociaga dolce gabbana klasyczna lub dolce vita choc to odlegle
      bieguny... bulgaria tez nie jest zla:) lubie klasyki byle nie za slodkie
      ciezkie itp
      • Gość: birka Re: sexy smell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:09
        allure chanel'a
    • Gość: aniqaa Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:38
      1.Halloween od Del Pozo-poprostu boskie
      2.Kenzo White
      3.Gio od Versace
    • Gość: Ania Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:43
      Coz, nie napisalas w jakim jestes wieku. a to strasznie wazne.
      Ja mam 20 lat i uzywam:
      - Hallowen Pozo
      - Romance Ralph Lauder
      - Blue Jeans Versace Blue Jeans
      - I ostatnio (ale tylko na wieczor - Pure Poison Dior)
      Ale wiem na pewno, ze w wieku 30 lat bede uzywala:
      - cala gama Poison
      - Tresson lancom
      - Extravagance Givenchy
      - chanel no5
      - Nu Yves saint Laurent (wieczor)
      Bo teraz jestem na nie za mloda!!
      Ponad to wez pod uwage czy kupujesz perfumy na wieczor czy na co dzien.

Moje zapachy nie sa duszace ani slodkie, lubie perfumy lekkie ale "wyjatkowe"
      Nie sa meczace. Bardzo czesto slysze, ze "ladnie pachne", zarowno od kolezanek
      jak i od chlopakow.
      Dobrze robisz, ze zasiegasz opini w tej sprawie, a nie kupujesz byle czego.
      Malo osob zdaje sobie sprawe jak wazny jest zapach!!
      Aha jeszcze jedno!! Przed zakupem sprawdz jak dany perfum "pachnie na tobie"
      i nie kupuj zadnego perfumu firmy np. J.LO, Cambel, Dion, Avon czy cos takiego.
      Na prawde dobre perfumy sa tylko starych dobrych marek. I tyczy sie to nir
      tylko zapach ale i np. trwalosci

No, to juz chyba wszystko, przepraszam za bledy w nazwach, nie chcialo mi sie
      sprawdzac jak to sie pisze. Daj znac co wybralas!!

• Gość: konsultantka Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:28
        zanim zaczniesz krytykować i udawać wielką znawczynię zajrzyj do słownika i
        sprawdź sobie jak brzmi liczba pojedyncza od słowa "perfumy". otóż powiem ci że
        to jest tak zwane pluralia tantum czyli l.poj i mnoga brzmią tak samo. nie ma
        słowa jak "perfum" ignorantko, chyba że masz na myśli dopełniacz!!
    • Gość: BB Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:56
      Ja polecam
      Escada magnetism- jak sama nazwa wskazuje-bardzo przyciągający ;)-jeśli lubisz
      słodkie zapachy
      Gucci Rush 2-mój facet powiedział że kiedyś cały dzień się zastanawiał czym
      pachną
      Ultraviolet-Paco Rabanne-bardzo się podoba mojemu facetowi
      Hugo Boss-Deep Red-również On ma bzika na ich punkcie bo sam mi je sprezentował
      Escada-Sentiment ewentualnie,z tym że zapachy Escady mają to do siebie że
      szybko wietrzeją-ale pierwsze wrażenia jest piorunujące...
    • Gość: Wenecja Mój facet przepada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:16
      ...za Addict- Dior'a, Esencia de Duende- J. del Pozo i Noa - Cacharela.
      Pzdr.
      Każdy "odczuwa" inaczej.
      • Gość: ewa piękny zapach mrożonej kawy IP: *.eia.pl 15.01.05, 14:32
        czy wąchałyście perfum L'or de torente? jesli nie to zobaczcie jak pięknie
        pachną. Intrygująco POLECAM!!!
    • monia46 Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj 17.10.04, 00:57
      Moim zdaniem to Tobie przede wszystkim powinny się pobobać te
      perfumy...Natomiast nie wiem jakie zapachy preferujesz,ale dla mnie osobiście
      ostatni hicior na rynku to perfumy " Today Tomorrow Always " firmy AVON.Po
      prostu super i koledzy w pracy jakoś tak dłużej stoją przy moim biurku od kiedy
      ich używam...No i są stosunkowo niedrogie- 99 zł za 50ml
      • Gość: jola Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:43
        D&g, angel, sa boskie, niedawno je z facetem odkrylismy ;)) i Hugo Boss tez
        extra
    • Gość: Aldi Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:47
      Angel, Terry Muglera !!!!
    • Gość: she Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.10.04, 18:41
      coco chanel mademoiselle
      miracle lancome
    • Gość: szalet Szalet Nr5 IP: *.block.alestra.net.mx 20.12.04, 09:10
      Szalet Nr5
    • Gość: chica Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:30
      Angel Schlesser essential, Emporio Armaniego, Light Blue D&G
    • Gość: oki moje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.04, 10:50
      Cacharel Amor Amor
      Lacoste Touch of pink (?)
      Chanel Allure (?)
      • gixera Re: moje 28.12.04, 12:51
        Cerruti- Imagine
        LaCoste- pour femme
    • Gość: iza Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.12.04, 13:25
      La monde est beau- Kenzo
      Gio, Gio aqua- Armani
      Ode l'amour- Yves Rocher
      Miracle- Lancome
    • Gość: Jagoda Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 16:46
      najładniejsze są zawsze perfumy od naszych mężczyzn...
      • Gość: kajka Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 10:27
        gucci rusch tak sie chyba pisze ihihi one sa slicznee mmm
    • nataliaa.s Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj 02.01.05, 14:21
      Passion Dance :) zmysłowe,pociagające i magiczne:)
      • Gość: ona taka jedna Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.238.65.206.adsl.inetia.pl 02.01.05, 14:54
        echo davidoff po prostu kobiece:)
    • Gość: Nivete CHANEL CHANCE IP: *.chello.pl 05.01.05, 19:36
      POLECAM :)
      I JESZCZE YVES ROCHES O ZAPACHU JEZYNY (woda toaletowa). ale zajebiste :)
    • Gość: verona Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: 212.160.93.* 11.01.05, 17:49
      COCO CHANEL
    • Gość: arek Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:50
      Złote Masumi
    • Gość: byczek Re: Jakie damskie perfumy sa najbardziej pociagaj IP: *.elcon.pl / 62.233.150.* 12.01.05, 10:03
      E.A. - Sunflowers

można mnie nimi łatwo omamić ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka