Dodaj do ulubionych

Odgłos orgazmu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:40
Kiedy robiłam loda dla mojego chłopaka widzialam w nim rozkosz. Raz wolniej
raz szybciej az tak sie uniosł ze mial orgazm razem z wytryskiem i przy tym
taki odgłos wydobył się z jego płuc że poczółam że jest mi świetnie...

A jak wam się podobają orgazmy męzczyzn??
Obserwuj wątek
    • Gość: lena Re: Odgłos orgazmu IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 15:16
      mój stęka-też mnie to podnieca. ale najgłośniejszy krzyk to miał na koniec
      seksu analnego-pobudził dzieci
      • Gość: migocia Re: Odgłos orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:28
        Dobrze że mnie rodzice nie budzą... :p
        • Gość: koralek Re: Odgłos orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:05
          dziewczyny zgadzam sie ze tylko te ktore tego doznały /uslyszaly;p/ wiedzą co
          to znaczy "podniecenie od samego głosu"... To jest cudowne! pozdrawiam
          • Gość: migocia Re: Odgłos orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:34
            A tak poważnie, też uwielbiam słyszeć jak dobrze jest mojemu facetowi i jest to
            cholernie podniecające (tym bardziej,że wiem, ze to dzięki mnie)
            • Gość: psiak Re: Odgłos orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:11
              Czy słyszałyście drogie panie utwór "Suczki"? Hmm... jesteście do nich
              podobne:D [komplement];p
              • Gość: Pavlo Re: Odgłos orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:38
                Uuu... mieć taką laseczke jak wy... paluszki lizac!:) pozdrawiam wszystkie
                rasowe suczki
    • Gość: Pavlo Re: Odgłos orgazmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:39
      Uuu... mieć taką laseczke jak wy... paluszki lizac!:) pozdrawiam wszystkie
      rasowe suczki
    • Gość: maxi Re: Odgłos orgazmu IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 23.10.04, 20:05
      Lubie kiedy mezczyzna mruczy jak kot, wiem wtedy, ze jest mu dobrze.
      • Gość: myszman Re: Odgłos orgazmu IP: *.smrw.lodz.pl 23.10.04, 20:08
        ja piszczę jak myszka
        • Gość: tool Re: Odgłos orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 00:46
          Mówcie co chcecie a i tak dziewczyny sexowniejsze odgłosy wydają!:* KOCHAM WAS
          WSZYSTKIE JESTESCIE SUPER! BEZ WAS NIE BYLOBY TAK ZAJBISCIE
          • Gość: jola Re: Odgłos orgazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:22
            dzieki, tez Was kocham ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka